ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΓΝΩΡΙΜΙΑΣ: ΚΩΔΙΚΟΣ 200FS

ΔΩΡΟ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΗΜΕΡΑ

ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΜΕ ΔΩΡΑ* ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ

ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΛΙΓΟ

ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΓΝΩΡΙΜΙΑΣ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΛΙΓΕΣ ΗΜΕΡΕΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΧΑΝΕΤΑΙ

Μουντιάλ 1998: Μια ξεχωριστή διοργάνωση

ΔΩΡΟ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΗΜΕΡΑ

H BET365 ΣΕ ΚΑΛΩΣΟΡΙΖΕΙ ΜΕ ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ*!

H BET365 ΣΕ ΚΑΛΩΣΟΡΙΖΕΙ ΜΕ ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ*!

ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΜΑΤΟΣ

ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΜΑΤΟΣ

ΞΕΚΙΝΑΣ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΜΕ 100 ΒΙΒΛΙΚΑ ΔΩΡΑ*!

ΞΕΚΙΝΑΣ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΜΕ 100 ΒΙΒΛΙΚΑ ΔΩΡΑ*!

ΤΡΕΛΟ ΔΩΡΟ* ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΗΜΕΡΑ!

ΤΡΕΛΟ ΔΩΡΟ* ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΗΜΕΡΑ!

Μουντιάλ 1998: Μια ξεχωριστή διοργάνωση

LIVE BETTING 24/7!

Best Picks

Best Picks Παρασκευής με μπάλα, μπάσκετ και βόλεϊ έως 7.90!

προγνωστικά μπάσκετ

Λάθος όριο στο Λονδίνο

Προγνωστικά από Γαλλία και Ισπανία με την εικόνα να δείχνει δυο παίκτες από το γαλλικό πρωτάθλημα.

Επιστροφή στη δράση με δυάδα από Γαλλία και Ισπανία

Προγνωστικά τσάμπιονσιπ με την ομάδα της Λιντς στην εικόνα.

Έχει πολύ ζουμί η Championship

Προγνωστικά βόλεϊ με τις ομάδες Ολυμπιακός-ΠΑΟΚ στην εικόνα.

Στο Ολυμπιακός – ΠΑΟΚ με 7άρι!

προγνωστικά αγγλία 1 και Ligue 1 με παίκτη της Λιλ να είναι στην εικόνα.

Πέφτουν κορμιά στο «Πιέρ Μορούα»

Ουκρανία - Ιταλία ανάλυση και προγνωστικά αγώνα

Λιλ – Λανς: Ανάλυση & Προγνωστικά αγώνα

Over 2,5 ημέρας που διπλασιάζει για Κυριακή 03/03/24.

Το over 2,5 της ημέρας (29/3)

το bet builder της ημέρας

Το Bet Builder της ημέρας (29/3)

Ουκρανία - Ιταλία ανάλυση και προγνωστικά αγώνα

Βίρτους Μπολόνια – Παναθηναϊκός: Ανάλυση & Προγνωστικά αγώνα

ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΓΝΩΡΙΜΙΑΣ: ΚΩΔΙΚΟΣ 200FS

Μουντιάλ 1998: Μια ξεχωριστή διοργάνωση

Μουντιάλ 1998

Μουντιάλ 1998: Η διοργάνωση που μας έμεινε αξέχαστη, όχι μόνο λόγω των πολλών αστέρων, αλλά και των συγκινήσεων που μας χάρισε.

Το 1998 πια η αδημονία ήταν μεγαλύτερη καθώς η ποδοσφαιρική ευδαιμονία, ήταν στα φόρτε της. Η Βραζιλία με τον Ρονάλντο να είναι πικ του και έναν γαλαξία αστέρων να ακολουθεί, η Γαλλία με τη δική της κουλτούρα και φινέτσα έδωσε ξεχωριστό τόνο.

Η Γερμανία μετά την κατάκτηση του Euro 1996, το οποίο έγινε στην Αγγλία αποτέλεσε επίσης έναν ξεχωριστό ποδοσφαιρικό παράγοντα.

Αργεντινή και Αγγλία κινήθηκαν στα γνωστά τους στάνταρ και αλληλοεξοντώθηκαν στη συνήθη διαδικασία της παράτασης και των πέναλτι σε άλλο ένα Παγκόσμιο Κύπελλο. Για να μην ξεχάσω και την Παραγουάη και το ιστορικό κύκνειο άσμα, του τεράστιου Χοσέ Λουίς Τσιλαβέρτ με τη φανέλα της εθνικής Παραγουάης.

Πολλά αστέρια μαζεμένα

Ένα στοιχείο που δεν μπορούσες να διαχειριστείς σε εκείνη τη διοργάνωση, ήταν οι πολλοί αστέρες όπου γέμιζαν με την χρυσόσκονη τους τα γήπεδα της Γαλλίας. Πρώτος και καλύτερος ο Ρονάλντο, όπως και η παρουσία του Μπεμπέτο στα τελευταία βήματα του στο Παγκόσμιο ποδόσφαιρο. Ο Λεονάρντο, ο Ριβάλντο, ο Ταφαρέλ, ένα σύνολο που άξιζε την κατάκτηση του τροπαίου αλλά δεν τα κατάφερε.

Για τη Γαλλία ο Ζιντάν, ο Τζορκαέφ, ο Κριστιάν Καρεμπέ, ο Εμμανουέλ Πετί, ο Μαρσέλ Ντεσαγί, ο Πατρίκ Βιεϊρά, ο Κριστόφ Ντουγκαρί.

Ο Ντένις Μπέργκαμπ για την Ολλανδία μαζί με Κλάϊφερτ, αδέρφια Ντε Μπούρ, Ντάβιντς και τα παιδιά του Λουίς Φαν Χααλ από τον μεγάλο Άγιαξ της 10ετίας του 90.

Η εμφάνιση για το wonderkid Όουεν, η γκάφα του Μπέκαμ στο κρίσιμο πέναλτι με την Αργεντινή. Ο Μπλάνκο για το Μεξικό με τους Ερνάντεζ και Χόρχε Κάμπος, η Χιλή των Ζαμοράνο και Σάλας, η Ισπανία των Θουμπιθαρέτα Ιέρο, Ραούλ και Λουίς Ενρίκε.

Novibet – με 0% γκανιότα** και το στοίχημά σου αξίζει περισσότερα!

Οι στιγμές που έμειναν χαραγμένες

Πρώτα απ’ όλα η εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Ρομπέρτο Μπάτζιο στον αγώνα Ιταλίας-Χιλής, ύστερα η πρόκριση του Μεξικό με τους πανηγυρισμούς σε όλα τα σημεία της Αθήνας από τους αρκετούς η αλήθεια είναι Μεξικανούς στη χώρα μας. Το γκολ του Λοράν Μπλαν με την Παραγουάη όπως και η κίνηση του Τσιλαβέρτ να σηκώσει τους συμπαίκτες του. Ένα παιχνίδι που αποτέλεσε το εφαλτήριο για να κατακτήσουν το βαρύτιμο τρόπαιο, οι Τρικολόρ του Εμέ Ζακέ. Το παρασκήνιο του μεγάλου τελικού ανάμεσα στη Γαλλία και τη Βραζιλία, με την παρουσία η όχι του Ρονάλντο. Το αστέρι του Ζιντάν που έλαμψε με δυο τέρματα στο μεγάλο τελικό, αλλά και έφυγε πια μπροστά στους μεγάλους ηγέτες όλων των εποχών του Παγκοσμίου Ποδοσφαίρου.

Το επιμύθιο

Ο ιδανικός επίλογος δε θα μπορούσε να είναι διαφορετικός, από την ξεχωριστή αναφορά στην Κροατία. Η ομάδα του Τσίρο Μπλάζεβιτς, η καλύτερη εκπρόσωπος των Βαλκανίων στη διοργάνωση πήρε την τρίτη θέση του Παγκοσμίου Κυπέλλου του 1998 με Σούκερ, Ασάνοβιτς, Μπόμπαν, Προσινέτσκι, Γιάρνι, Μπόκσιτς, Μπίλιτς, Βλάοβιτς, Στάνιτς, Μάριτς, Λάντιτς.

Μια γενιά η οποία βρέθηκε μαζί και έφτασε στο σημείο να τρυπήσει το ταβάνι της και να πάρει αυτό που θα ζήλευαν κι’ άλλες ομάδες στη θέση της.

Ένα Μουντιάλ που άλλαξε τον ποδοσφαιρικό κόσμο όπως τον ξέραμε μέχρι τότε και έδωσε το στίγμα για τη μετάβαση, στο νέο κόσμο του βασιλιά των σπορ.

 

                                                

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις