Γκολ σε Ελλάδα, Βέλγιο και Τσεχία

προγνωστικά

Προγνωστικά: Ο #Kouros εστιάζει σε τρεις ευρωπαϊκές αναμετρήσεις στις σημερινές επιλογές του, οι οποίες φτάνουν έως το 3.23!

Χαιρετώ! Επιστροφή στα προγνωστικά σήμερα μετά την αποτυχημένη έμπνευση με τον Σέρχιο Αραούχο, με τον φορ της ΑΕΚ να σκοράρει μεν, αλλά όχι πρώτος ώστε να μας δικαιώσει. Πάμε σήμερα λοιπόν σε δύο επιλογές, εκ των οποίων η μία από την αναμέτρηση του Ολυμπιακού.

Δεν πείθει η άμυνα του Ολυμπιακού

Ξεκίνημα από την χώρα μας και την αναμέτρηση του Ολυμπιακού με την Καραμπάκ. Χωρίς βαθμό στην τελευταία θέση του ομίλου οι Πειραιώτες, 1/2 για τους Αζέρους που επιβλήθηκαν της Ναντ με 3-0 μετά την ήττα στην πρεμιέρα στη Γερμανία. Με νέο προπονητή πλέον ο Ολυμπιακός, με τον Μίτσελ να ντεμπουτάρει κόντρα στον Ατρόμητο. Τραυματίας ο Ελ Αραμπί, αμφίβολος ο Όυι Τζο, εκτός λίστας ο Μπακαμπού, με τον Μπιέλ να μοιάζει ο επικρατέστερος για την κορυφή της επίθεσης. Πάση θυσία τη νίκη θέλουν οι Πειραιώτες για να ελπίζουν σε κάτι θετικό στη συνέχεια. Χωρίς ιδιαίτερα αγωνιστικά προβλήματα ταξιδεύουν οι φιλοξενούμενοι στην χώρα μας με στόχο ένα θετικό αποτέλεσμα για να διατηρηθούν σε τροχιά πρόκρισης.

Εκτίμηση: Ο Ολυμπιακός είναι υποχρεωμένος να επιτεθεί και θεωρώ πως θα βρει ένα γκολ. Αμυντικά βέβαια τα προβλήματα είναι πολλά, εξού και η σκέψη του Μίτσελ για τριάδα στην άμυνα. Η Καραμπάκ είναι δουλεμένη ομάδα με ποιότητα και θα χτυπήσει εκεί. Από το 1-1 θεωρώ ότι ξεκινάει το παιχνίδι και δε βλέπω να ξεφεύγει ιδιαίτερα από εκεί και πέρα, goal/goal και under 4,5 στο 2.22 της Novibet.

Σούπερ διπλή προσφορά* για λίγες ημέρες!

Προγνωστικά: Υποτιμούνται οι Σουηδοί

Συνεχίζουμε με Conference League και το ντέρμπι κορυφής του 6ου ομίλου μεταξύ Γάνδης και Τζουγκάρντεν. Από τις αποδόσεις προκύπτει ένας υπερβολικός φαβοριτισμός των Βέλγων, με τον οποίο διαφωνώ. Η φιλοξενούμενος είναι καλή ομάδα, κάτι το οποίο πιστοποιεί η πορεία της τόσο στο πρωτάθλημα όσο και στην Ευρώπη.

Εκτίμηση: Εμπιστεύτηκα την σουηδική ομάδα να σκοράρει και κόντρα στη Μόλντε, θα το κάνω και τώρα κόντρα σε μια ομάδα που δέχτηκε 4 γκολ από την Σερκλ Μπρυζ. Γκολ θεωρώ ότι θα βρουν και οι γηπεδούχοι, goal/goal στο 1.90 της Novibet.

Έχει τον τρόπο η Σλοβάτσκο

Κλείνουμε τα σημερινά μας προγνωστικά με την αναμέτρηση στην Τσεχία μεταξύ της Σλοβάτσκο και της Νις. Οι Τσέχοι είναι μια ομάδα που δε φοβάται να παίξει, το απέδειξε και με τα δύο γκολ που πέτυχε στη Γερμανία παρά την ήττα με 4-2. Ανώτερο το σύνολο των Γάλλων σε κάθε περίπτωση, θα μου κάνει εντύπωση να μείνουν «άσφαιροι».

Εκτίμηση: Έχετε καταλάβει που το πάω και εδώ… Οι γηπεδούχοι θα παίξουν όπως συνηθίζουν και οι Γάλλοι θα βρουν χώρους που ξέρουν να αξιοποιούν. Μετρούν 4/4 goal/goal για τις δύο ομάδες στον όμιλο, ένα ακόμα πληρώνει 1.75 στη Novibet.

Σούπερ διπλή προσφορά* για λίγες ημέρες!

Μονό
22:00
Ολυμπιακός - Καραμπάκ
Goal / Goal & under 4,5
2.22
BET: 15 units
Δυάδα απόδοσης 3.23
19:45
Σλοβάτσκο - Νις
Goal/goal
1.75
22:00
Γάνδη - Τζουγκάρντεν
Goal/goal
1.90
BET: 15 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις