ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΓΝΩΡΙΜΙΑΣ: ΚΩΔΙΚΟΣ 200FS

ΔΩΡΟ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΗΜΕΡΑ

ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΜΕ ΔΩΡΑ* ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ

ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΛΙΓΟ

ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΓΝΩΡΙΜΙΑΣ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΛΙΓΕΣ ΗΜΕΡΕΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΧΑΝΕΤΑΙ

Ακτινογραφία κουπονιού (Πέμπτη 6/10): Με την αύρα του Μίτσελ

ΔΩΡΟ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΗΜΕΡΑ

H BET365 ΣΕ ΚΑΛΩΣΟΡΙΖΕΙ ΜΕ ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ*!

H BET365 ΣΕ ΚΑΛΩΣΟΡΙΖΕΙ ΜΕ ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ*!

ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΜΑΤΟΣ

ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΜΑΤΟΣ

ΞΕΚΙΝΑΣ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΜΕ 100 ΒΙΒΛΙΚΑ ΔΩΡΑ*!

ΞΕΚΙΝΑΣ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΜΕ 100 ΒΙΒΛΙΚΑ ΔΩΡΑ*!

ΤΡΕΛΟ ΔΩΡΟ* ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΗΜΕΡΑ!

ΤΡΕΛΟ ΔΩΡΟ* ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΗΜΕΡΑ!

Ακτινογραφία κουπονιού (Πέμπτη 6/10): Με την αύρα του Μίτσελ

LIVE BETTING 24/7!

Best Picks

Best Picks Παρασκευής με μπάλα, μπάσκετ και βόλεϊ έως 7.90!

προγνωστικά μπάσκετ

Λάθος όριο στο Λονδίνο

Προγνωστικά από Γαλλία και Ισπανία με την εικόνα να δείχνει δυο παίκτες από το γαλλικό πρωτάθλημα.

Επιστροφή στη δράση με δυάδα από Γαλλία και Ισπανία

Προγνωστικά τσάμπιονσιπ με την ομάδα της Λιντς στην εικόνα.

Έχει πολύ ζουμί η Championship

Προγνωστικά βόλεϊ με τις ομάδες Ολυμπιακός-ΠΑΟΚ στην εικόνα.

Στο Ολυμπιακός – ΠΑΟΚ με 7άρι!

προγνωστικά αγγλία 1 και Ligue 1 με παίκτη της Λιλ να είναι στην εικόνα.

Πέφτουν κορμιά στο «Πιέρ Μορούα»

Ουκρανία - Ιταλία ανάλυση και προγνωστικά αγώνα

Λιλ – Λανς: Ανάλυση & Προγνωστικά αγώνα

Over 2,5 ημέρας που διπλασιάζει για Κυριακή 03/03/24.

Το over 2,5 της ημέρας (29/3)

το bet builder της ημέρας

Το Bet Builder της ημέρας (29/3)

Ουκρανία - Ιταλία ανάλυση και προγνωστικά αγώνα

Βίρτους Μπολόνια – Παναθηναϊκός: Ανάλυση & Προγνωστικά αγώνα

ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΓΝΩΡΙΜΙΑΣ: ΚΩΔΙΚΟΣ 200FS

Ακτινογραφία κουπονιού (Πέμπτη 6/10): Με την αύρα του Μίτσελ

ακτινογραφία

Ακτινογραφία κουπονιού (Πέμπτη 6/10): Διαβάστε γρήγορα και άμεσα τις σημαντικότερες ειδήσεις από τις ομάδες του κουπονιού.

Στη σημερινή ακτινογραφία κουπονιού παρουσιάζουμε τα πιο ενδιαφέροντα νέα από τους αγώνες της ημέρας, ώστε να είστε μελετημένοι πριν ποντάρετε σε οποιαδήποτε αγώνα.

Στουρμ Γκρατς – Λάτσιο (19:45): Κοινή πορεία για τις δύο ομάδες. Νίκησαν και οι δύο στα εγχώρια πρωταθλήματά τους και βρίσκονται στο -2 και -3 αντίστοιχα απ’ την πρώτη θέση. Στο τελευταίο ευρωπαϊκό τους παιχνίδι όμως διασύρθηκαν και οι δύο από Φέγενορντ και Μίντιλαντ. . Εκείνη που διαθέτει την ποιότητα για να επανέλθει άμεσα στις επιτυχίες είναι η Λάτσιο, η οποία με βασικούς και την ανάλογη σοβαρότητα μπορεί να φτάσει στη νίκη.   Επιλέγουμε διπλό στο  1.70 της Stoiximan.

Ρόμα – Μπέτις (22:00): Μπορεί η Ρόμα να κέρδισε την Ελσίνκι την προηγούμενη αγωνιστική, αλλά η ήττα απ’ την Λουντογκόρετς κάνει το σημερινό παιχνίδι υψίστης σημασίας. Με δύο νίκες προηγείται στη βαθμολογία η Μπέτις και ετοιμάζεται για το θεωρητικά δυσκολότερο ματς του ομίλου. Η νίκη επί της Ίντερ θα δώσει ώθηση στους Ρωμαίους, αλλά η κακή παράδοση στην Ευρώπη με τους Ισπανούς με αποτρέπει να επιλέξω άσο. Πάμε με το goal/goal  στο 1.76 της Novibet.

Ολυμπιακός – Κάραμπακ (22:00): Η ήττα με κατεβασμένα χέρια απ’ τη Φράιμπουργκ ήταν το τελευταίο ευρωπαϊκό ματς για τον Κάρλος Κορμπεράν. Διάδοχός του ο Μίτσελ, που ντεμπούταρε στην νίκη με 2-0 επί του Ατρομήτου. Η αλλαγή κλίματος μπορεί να φανεί καθοριστική για τη συνέχεια. Βέβαια εκτός ευρωπαϊκής λίστας είναι ο Μπακαμπού , ο οποίος σκόραρε δύο γκολ το Σάββατο. Η Κάραμπακ κέρδισε με 3-0 την Ναντ, ενώ στο πρωτάθλημα είναι πρώτη. Αν θέλει να συνεχίσει στην Ευρώπη ο Ολυμπιακός αυτό το ματς πρέπει να το κερδίσει.  Άσος λοιπόν στο 1.98 του Pamestoixima.gr.

Άρσεναλ – Μπόντο Γκλιμτ (22:00): Η Μπόντο Γκλιμτ ακολουθεί πολύ καλή πορεία μέχρι στιγμής και βρίσκεται επικεφαλής του 1ου Ομίλου του Europa League, έχοντας 4 βαθμούς σε δύο ματς, έναντι 3 της Άρσεναλ και 1 της Αϊντχόφεν, ενώ η Ζυρίχη μοιάζει ο αδύναμος κρίκος (χωρίς βαθμό). Αναβλήθηκε η εντός έδρας αναμέτρηση της Άρσεναλ με την Αϊντχόφεν λόγω του θανάτου της βασίλισσας Ελισάβετ. Με την ψυχολογία μετά την εντυπωσιακή εκκίνησή της στο πρωτάθλημα. Αναμένεται να παραταχθεί με αλλαγές στη σύνθεσή της. Το goal/goal προσφέρεται στο 1.84 του Pamestoixima.gr.

Χαρτς – Φιορεντίνα (22:00): Η Φιορεντίνα έχει ρεκόρ 0-1-6 στα 7 τελευταία εκτός έδρας παιχνίδια της στο πρωτάθλημα. Στο Conference βρίσκεται πια με την πλάτη στον τοίχο έπειτα από τη συγκομιδή του ενός βαθμού στις δύο πρώτες αναμετρήσεις. Έτσι όπως έχει διαμορφωθεί η κατάσταση στον όμιλο τα διαδοχικά ματς ανάμεσα στις δύο ομάδες θα κρίνουν πολλά για την πρόκριση στην επόμενη φάση. Παρότι δεν το έχουν δείξει ιδιαίτερα μέχρι στιγμής, οι φιλοξενούμενοι υπερτερούν σε ποιότητα και έχουν τον πρώτο λόγο. Πάμε με διπλό  στο 1.51 της Novibet.

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις