Πρεμιέρα με τα θηρία… έως 50.00!

Προγνωστικά Euroleague

Ο #Playmaker κάνει ποδαρικό στη φετινή διοργάνωση. Προγνωστικά Euroleague με σημεία σε αποδόσεις που δε φαντάζεστε!

Ασχοληθήκαμε με Eurobasket, με Σούπερ Καπ, με μακροχρόνια και με αφιερώματα. Επιτέλους όμως ήρθε η στιγμή για το κυρίως πιάτο της σεζόν. Τα προγνωστικά Euroleague θα μονοπωλήσουν το ενδιαφέρον της στήλης μας, που δε θα μπορούσε να λείπει από την πρεμιέρα της διοργάνωσης.

Προγνωστικά Euroleague στο ΟΑΚΑ

Κατευθείαν στο ζουμί, γιατί έχουμε πολλά! Ξεκινάμε από το ΟΑΚΑ και τη μάχη του Παναθηναϊκού με την περσινή φιναλίστ, Ρεάλ Μαδρίτης. Δεν ξεκίνησε καλά η χρονιά στους «πράσινους», που έχασαν το Σούπερ Καπ από τον Ολυμπιακό. Όποιος βέβαια είναι ρεαλιστής, θα παραδεχτεί πως αυτό ήταν  και το λογικό σενάριο. Ο χρόνος θα είναι σύμμαχος της ομάδας, που μόνο βελτιωμένη μπορεί να παρουσιάζεται από παιχνίδι σε παιχνίδι. Σημαντική ωστόσο η απουσία του Γουόλτερς.

Η Ρεάλ έχει μπει με το γκάζι πατημένο στη σεζόν. Κατέκτησε το Supercoppa, και έκανε το 2/2 στο πρωτάθλημα. Σίγουρα δεν αντιμετώπισε κανένα μεγαθήριο, αλλά στον τελικό με την Μπαρτσελόνα έδειξε χαρακτήρα. Πρόσωπο της σεζόν μέχρι τώρα ο Βόσνιος Μούσα, αν και στα δύσκολα του τελικού του Supercoppa, βγήκε μπροστά και ο Ταβάρες.

Σούπερ διπλή προσφορά* για λίγες ημέρες!

Εκτίμηση: Τι να σας πω; Φαβορί η Ρέαλ. Έχει πάρει τον αέρα του Παναθηναϊκού αν εξαιρέσουμε την περσινή της ήττα στο ΟΑΚΑ. Είναι νωρίς στη σεζόν και οι κόντρες αξίζουν. Ωστόσο θα προτιμήσω τα ειδικά παικτών. Πρώτη απορία μου το όριο των ριμπάουντ του Ταβάρες. Στο 7,5 ρε παιδιά; Ένας παίκτης με τρία συνεχόμενα double double στο ΟΑΚΑ και μάλιστα με έως και 14 ριμπάουντ. Στην άλλη πλευρά ο Πονίτκα και οι πόντοι του. Απέναντι στον Ολυμπιακό ήταν κακός και πέτυχε 8 πόντους με 2/5 εντός πεδιάς.  Συμφωνώ ότι δεν έχει βρει τα πατήματά του, αλλά το over 8,5 μου φαίνεται εφικτό αν σκεφτούμε ότι θα πάρει αρκετό χρόνο στο παρκέ. Και τέλος θα πάω στο fun bet μου. Θα δείτε απόδοση 50.00 και θα πείτε τι κάνει ο τύπος, αλλά δείτε λίγο πόσο απίθανο είναι να συμβεί κάτι από αυτά. Για τον Πονίτκα τα είπαμε, τουλάχιστον 10 πόντοι. Το έκανε στα τρία τελευταία ματς απέναντι στη Ρεάλ. Και πάμε στα δύο θηρία, Παπαγιάννης και Ταβάρες. Οι δύο καλύτεροι σέντερ στη διοργάνωση. Πέρυσι πέτυχαν αμφότεροι double double. Ο Ταβάρες το κατάφερε και στον τελικό του Supercoppa και ο ντεφορμέ Παπαγιάννης το πλησίασε απέναντι στον Ολυμπιακό με οκτώ πόντους και εννέα ριμπάουντ. Εγώ θα το τιμήσω το 50ρακι πάντως γιατί δε μου φαίνεται και τόσο απίθανο!

Πάμε και σε ένα σύντομο πέρασμα με προγνωστικά Euroleague από τα κάποιες άλλες αναμετρήσεις της βραδιάς. Στη Λιόν, η Βιλερμπάν υποδέχεται την Αρμάνι. Οι Γάλλοι είχαν πολλές απώλειες στη μεταγραφική περίοδο και ξεκίνησαν άσχημα τη σεζόν. Μόλις μία νίκη στο πρωτάθλημα σε τρία ματς, σε ένα ματς που πέτυχαν 15 (!) τρίποντα με ποσοστό λίγο πάνω από 55%. Ε πώς να μην κερδίσουν. Η Αρμάνι από την άλλη ενισχύθηκε και μένει να δέσει το… γλυκό. Δε βγάζει μάτια μέχρι στιγμής, αλλά έχει τους παίκτες που μπορούν να της δώσουν το διπλό στην πρεμιέρα.

Παρόμοια και η λογική στο Τελ Αβίβ. Η Μακάμπι φιλοξενεί την χειρότερη κατά τη γνώμη μου ομάδα της διοργάνωσης, τη Ζαλγκίρις. Πλήρως ανανεωμένοι οι Ισραηλινοί με μεταγραφές από το πάνω ράφι. Αντίθετα οι Λιθουανοί πήγαν σε παίκτες – στοιχήματα με ελάχιστες εξαιρέσεις. Πρέπει να ξεκινήσει με το δεξί η Μακάμπι και περιμένω να το κάνει και μάλιστα άνετα.

Τέλος, θα ποντάρω σε τουλάχιστον ένα αντιαθλητικό σε κάθε παιχνίδι της βραδιάς. Οι κανόνες άλλαξαν φέτος και μπήκε στη ζωή μας το clear path foul. Έτσι ενισχύεται η πιθανότητα να καταλογίζονται τέτοια φάουλ ειδικά μέχρι να συντονίσουν παίκτες και διαιτητές σε αυτό. Γιατί όχι;

Σούπερ διπλή προσφορά* για λίγες ημέρες!

Μονό
21:00
Παναθηναϊκός - Ρεάλ Μαδρίτης
Ταβάρες over 7,5 ριμπάουντ
1.80
BET: 25 units
Μονό
21:00
Παναθηναϊκός - Ρεάλ Μαδρίτης
Πονίτκα over 8,5 πόντοι
1.93
BET: 15 units
Fun bet
21:00
Παναθηναϊκός - Ρεάλ Μαδρίτης
Double double: Παπαγιάννης & Ταβάρες &Πονίτκα over 9,5 πόντοι
50.00
BET: 3 units
Δυάδα απόδοσης 2.33
21:00
Βιλερμπάν - Αρμάνι Μιλάνο
2
1.55
21:05
Μακάμπι - Ζαλγκίρις
1 (-4,5)
1.50
BET: 25 units
Μονό
21:05
Μακάμπι - Ζαλγκίρις
1 (-9,5)
2.12
BET: 15 units
Μονό
Ειδικό αγωνιστικής
Over 0,5 αντιαθλητικό στα παιχνίδια της 6/10
16.40
BET: 5 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις