Ήρθε η ώρα για το Παγκόσμιο;

Μουντιάλ

Ο Παναγιώτης Ρουμελιώτης βάζει κάτω τα δεδομένα και προτείνει το νέο παγκόσμιο πρωταθλητή στο Μουντιάλ του Κατάρ

Τις καλημέρες μου σε όλους. Δεν έχουμε μιλήσει ακόμα στοιχηματικά για το Παγκόσμιο Κύπελλο και αυτό είναι ένα μεγάλο λάθος το οποίο και σήμερα θα διορθώσουμε. Είναι ακόμα νωρίς, βέβαια, όμως μπορούμε να εκμεταλλευθούμε τις όποιες ευκαιρίες υπάρχουν. Πάμε να δούμε, λοιπόν, τι βλέπουμε για τα μακροχρόνια Μουντιάλ 2022.

Novibet – Το Cash Out* όπως θα ήθελες να είναι

Η αύρα, η δίψα και το πνεύμα του Θεού

Παίρνουμε τις βαλιτσούλες μας, τις γεμίζουμε με ρούχα και παίρνουμε το πρώτο αεροπλάνο για την άλλη μεριά του Ατλαντικού και, συγκεκριμένα, την Αργεντινή. Η προ διετίας πρόσληψη του Λιονέλ Σκαλόνι άλλαξε τα δεδομένα στο στρατόπεδο της «Αλμπισελέστε». Ο πρώην ποδοσφαιριστής των – μεταξύ άλλων – Ντεπορτίβο Λα Κορούνια και Λάτσιο, έχει ηγηθεί της νέας εποχής στο στρατόπεδο των δύο φορές νικητών του Μουντιάλ. μακροχρόνια Μουντιάλ

Έχει φέρει στην ομάδα νέους ποδοσφαιριστές όπως οι Μολίνα, Λισάνδρο Μαρτίνεζ και Χούλιαν Άλβαρεζ, ενώ έδωσε ευκαιρίες σε ικανότερους από τους προηγούμενους, όπως ο Εμιλιάνο Μαρτίνεζ και ο Ροδρίγο Ντε Πολ. Έχει μια άριστη σχέση με τον Λιονέλ Μέσι, με την εικόνα του τελευταίου με τα χρώματα της εθνικής του να είναι εντελώς διαφορετική από αυτή με την Παρί Σεν Ζερμέν.

Novibet – με 0% γκανιότα** και το στοίχημά σου αξίζει περισσότερα!

Οι Αργεντίνοι πήγαν στη Βραζιλία και νίκησαν τους οικοδεσπότες στο τελικό του «Μαρακανά», κατακτώντας το Copa America, με τον Μέσι επιτέλους να σηκώνει ένα τρόπαιο με τη χώρα του έπειτα από τέσσερεις ανεπιτυχείς προσπάθειες. Μακροχρόνια, το μέλλον της Αργεντινής μοιάζει να έχει θετικό πρόσημο, αφού και η εμφάνιση απέναντι στους Ιταλούς ήταν εμφατική.

Εκτίμηση: Η τρέλα των Αργεντίνων για το Μουντιάλ είναι δεδομένη. Η ομάδα παλεύει και για τον αρχηγό της, αφού οι δηλώσεις του τερματοφύλακα Μαρτίνεζ δείχνουν το πόσο πολύ τους επηρεάζει η παρουσία του Μέσι. Η Αργεντινή θεωρείται ένα από τα φαβορί για τη κατάκτηση, δεν είναι όμως στη κορυφή αυτών. Εγώ θα τη στηρίξω στα μακροχρόνιά μου, με το 8.00 που προσφέρει σε απόδοση η Novibet να με καλύπτει πλήρως.

Μακροχρόνιο Μουντιάλ
Κατάκτηση
Αργεντινή
8.00
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις