Δυάδες τριπλασιασμού στο μενού

προγνωστικά

Τρίτη αγωνιστική των ευρωπαϊκών κυπέλλων σήμερα και ο #Magician σας αναλύει προγνωστικά αγώνων για back to back ταμείο.

Καλημέρα σας. Το απόλυτο στις βασικές επιλογές της τελευταίας μας στήλης και πάμε να δούμε τα προγνωστικά μας για σήμερα Πέμπτη ακολουθώντας την ίδια συνταγή.

Σούπερ διπλή προσφορά* για λίγες ημέρες!

Προγνωστικά: Το θέλουν και οι δυο

Εκκίνηση των προγνωστικών μας από την Ελβετία. Η Ζυρίχη πέρυσι κατέκτησε το πρωτάθλημα και φέτος έπειτα από εννέα αγώνες βρίσκεται στην τελευταία θέση του βαθμολογικού πίνακα με τρεις βαθμούς και χωρίς νίκη. Τις πρώτες τέσσερις αγωνιστικές δεν είχε σημειώσει ούτε τέρμα ενώ τις τελευταίες πέντε σκόραρε συνολικά επτά τέρματα μετρώντας πέντε σερί goal/goal. Στην Ευρώπη, αν και μπήκε με άνεση στους ομίλους, αντιμετώπισε ανοιχτά τις Άρσεναλ και Μπόντο Γκλίμτ, αλλά ηττήθηκε με το ίδιο σκορ 2-1. Επιθετικά παρουσιάζεται σταθερή σκοράροντας σε κάθε παιχνίδι τις τελευταίες εβδομάδες όπως σταθερή είναι και η άμυνα που δέχεται τουλάχιστον ένα γκολ.

Φιλοξενούμενοι είναι οι Ολλανδοί της Αϊντχόφεν, οι οποίοι πέταξαν στα σκουπίδια την νίκη επί της Φέγενορντ με 4-3 στο πρωτάθλημα καθώς την επόμενη αγωνιστική έχασαν με 3-0 στην έδρα της 17ης Καμπούρ. Ήταν το δεύτερο επίσημο παιχνίδι της σεζόν που δεν βρίσκουν δίχτυα. Έχει δέκα goal/goal σε 13 αγώνες πρωταθλήματος και Ευρώπης. Ιδιαίτερα ικανή επιθετικά η ομάδα του Ρουντ Βαν Νιστερλόι αλλά αμυντικά παρουσιάζει προβλήματα. Αναβλήθηκε η αναμέτρηση με την Άρσεναλ για την δεύτερη αγωνιστική οπότε μένει με τον ένα πόντο που κέρδισε στην πρεμιέρα στο εντός έδρας 1-1 με την Μπόντο Γκλιμτ.

Παρόμοιες ομάδες παρουσιάζονται οι δυο μονομάχοι, που σκοράρουν αλλά και δέχονται γκολ με ευκολία. Θα κρατήσουμε το goal/goal σε απόδοση 1.71 στην Novibet.

Σούπερ διπλή προσφορά* για λίγες ημέρες!

Δεν σταματούν να σκοράρουν

Πάμε δίπλα, στην Αυστρία. Η Στουρμ Γρατς μετέτρεψε σε περίπατο το υποτιθέμενο ντέρμπι στο πρωτάθλημα με την Αούστρια Βιέννης επικρατώντας με 3-0 εκτός έδρας την τελευταία αγωνιστική. Είναι στην δεύτερη θέση με 21 βαθμούς σε δέκα αγώνες, δυο πίσω από την πρωτοπόρο Σάλτσμπουργκ. Βρίσκεται σε καλό φεγγάρι με τέσσερις νίκες και μια ισοπαλία τις τελευταίες πέντε αγωνιστικές. Στην Ευρώπη άρχισε με τρίποντο εντός έδρας απέναντι στην Μίντιλαντ (1-0) αλλά έφαγε έξι από την Φέγενορντ εκτός έδρας και το καλό κλίμα κάπως μετριάστηκε. Ακολουθούν δυο αγώνες με την Λάτσιο για το Europa League, όπου θα προσπαθήσει να πάρει ότι καλύτερο μπορεί, ειδικά εντός έδρας όπου έχει μεγαλύτερες πιθανότητες να κατακτήσει βαθμό ή βαθμούς.

Ακόμα ηχούν στα αυτιά των παιχτών της Λάτσιο οι πανηγυρισμοί των οπαδών της Μίντιλαντ για τα πέντε τέρματα που δέχτηκαν (5-1) στον εκτός έδρας αγώνα για την δεύτερη αγωνιστική των ομίλων του Europa League. Δεύτερη φορά που μπήκαν έξι γκολ, καθώς στην πρώτη αγωνιστική κέρδισε στο Ολύμπικο την Φέγενορντ με 4-2. Σοβαρεύτηκε μετά την ήττα στη Δανία και ακολούθησαν δυο νίκες απέναντι σε Κρεμονέζε (εκτός) και Σπέτσια (εντός) με 4-0 για την Serie A. Πολύ δημιουργική επιθετικά και με ευχέρεια στο σκοράρισμα. Ισοβαθμεί στην τέταρτη θέση με την Μίλαν στους 17 βαθμούς. Δείχνει να είναι καλύτερη από πέρυσι, πιο συμπαγής και πιο αποτελεσματική. Νίκη για να δώσει απαντήσεις και να πιάσει κορυφή στον όμιλο όπου και οι τέσσερις ομάδες έχουν από τρεις πόντους.

Περιμένουμε να δούμε αν οι Ιταλοί το πήραν το μάθημα. Βέβαια και οι δυο ομάδες είναι σε καλή κατάσταση και μπορούν να σκοράρουν. Θα κρατήσουμε το over 2,5 σε απόδοση 1.76 στη Novibet.

Σούπερ διπλή προσφορά* για λίγες ημέρες!

Δεν μας απογοητεύουν οι φιλοξενούμενοι

Ίσως και να ήταν πυροτέχνημα η ισοπαλία της Ρίγα Σκόλα στην Ιταλία επί της Φιορεντίνα (1-1) την πρώτη αγωνιστική των ομίλων, γιατί έπειτα υποδέχτηκε την Χάρτς και έχασε με 0-2. Δεν έχει να δείξει κάτι το ιδιαίτερο το σύνολο από την Λετονία καθώς μπορεί να κερδίσει βαθμούς μόνο εάν υποτιμηθεί από τους αντιπάλους. Στο εγχώριο πρωτάθλημα των δέκα ομάδων βρίσκεται πέντε βαθμούς μακριά από την κορυφή. Χαμηλών δυνατοτήτων όπου και μόνο η παρουσία στους ομίλους αποτελεί επίτευγμα.

Η Μπασακσεχίρ πηγαίνει από την μια καλή εμφάνιση στην άλλη. Συνεχίζει αήττητη σε πρωτάθλημα και Ευρώπη. Στην Τουρκία βρίσκεται στην κορυφή (με παιχνίδι λιγότερο) με πέντε νίκες και δυο ισοπαλίες, ενώ στον τελευταίο χρονικά αγώνα έβγαλε διπλό στην έδρα της Ανκαρακουτσού με 1-2. Το συγκρότημα του Μπελόζογλου συνεχίζει χωρίς φρένα και εκτός συνόρων με δυο νίκες εναντίων της Χάρτς (0-4) και της Φιορεντίνα (3-0). Απέναντι στον πιο εύκολο αντίπαλο από τους τρεις του ομίλου λογικά θα πάρει την νίκη, θα πλησιάσει την πρωτιά για να αρχίσει να ξεκουράζει βασικά στελέχη.

Οι φιλοξενούμενοι έχουν πάρει νίκες και σε πολύ δυσκολότερες έδρες. Διπλό & over 1,5 με απόδοση 1.88 στο Pamestoixima.gr για τους Τούρκους που μοιάζουν ασταμάτητοι.

Σούπερ διπλή προσφορά* για λίγες ημέρες!

Προγνωστικά: Έχουν έφεση στο σκοράρισμα

Μπορεί η Κολωνία να έχανε στο ημίχρονο από την Ντόρτμουντ με 0-1, αλλά δεν απογοητεύτηκε και έκανε την ανατροπή στο δεύτερο μέρος επικρατώντας με 3-2. Μαχητική και αποτελεσματική επιθετικά στο πρωτάθλημα με μόλις μια ήττα μετά από οχτώ στροφές, αλλά μέτρια αμυντικά βρίσκεται στην έβδομη θέση με 13 βαθμούς. Στους ομίλους της ευρωπαϊκής διοργάνωσης μετά από δυο αγώνες έχει ισάριθμα goal/goal και τέσσερις βαθμούς. Θέλει να προχωρήσει στο  Conference League και δείχνει ότι μπορεί. Υπάρχει μεγάλη αγάπη από τους οπαδούς για την ομάδα με το γήπεδο να γεμίζει σε κάθε αγώνα, αποτελώντας τον 13ο της παίχτη.

Ο  αντίπαλος της, η Παρτιζάν Βελιγραδίου στέκεται καλά μέχρι στιγμής στην διοργάνωση με δυο βαθμούς, καθώς ήρθε ισόπαλη με 3-3 στην έδρα της Σλοβάτσκο και 1-1 εντός έδρας απέναντι στην Νις. Σε 15 αγώνες πρωταθλήματος και Ευρώπης δεν βρήκε δίχτυα μόνο δυο φορές. Εάν βρει έστω και λίγο χώρο η ομάδα του Γκόραν Πέτριτς θα τιμωρήσει σκοράροντας. Δύσκολα όμως να κρατήσει τους Γερμανούς μακριά από την περιοχή της. Μπορεί να σκοράρει η Παρτιζάν αλλά θα χρειαστεί πάνω από μια φορά για να πάρει αποτέλεσμα στην Γερμανία.

Οι «τράγοι» είναι πάντα ανεβασμένοι εντός έδρας και το γήπεδο γέρνει υπέρ τους. Μπορούν να σκοράρουν και οι φιλοξενούμενοι αλλά αυτό θα μας βοηθήσει να επαληθευτεί η επιλογή μας. Θα κρατήσουμε από την αναμέτρηση το over 2,5 σε απόδοση 1.60 στο Pamestoixima.gr.

Καλή επιτυχία!

Σούπερ διπλή προσφορά* για λίγες ημέρες!

Δυάδα απόδοσης 3.00
19:45
Ζυρίχη - Αϊντχόφεν
Goal/goal
1.71
19:45
Στουρμ Γκρατς - Λάτσιο
Over 2,5
1.76
BET: 30 units
Δυάδα απόδοσης 3.00
22:00
Ρίγας Σκόλα - Μπασακσεχίρ
2 & over 1,5
1.88
22:00
Κολωνία - Παρτιζάν
Over 2,5
1.60
BET: 30 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις