Με ένα όνειρο… όχι και τόσο τρελό

Προγνωστικά Euroleague

Μακροχρόνια προγνωστικά για την πορεία του Παναθηναϊκού στην Euroleague 2022-23, έχει ο #MasterBetChef. Συν ειδικά και σημεία.

Αγαπητοί φίλοι ο Παναθηναϊκός μετά από μια μεταβατική διετία, προχώρησε φέτος σε ολική αναμόρφωση. Προσέλαβε έναν καλό προπονητή και προχώρησε σε σημαντικές και ακριβές μεταγραφές. Φτάνουν όμως αυτά για να ανατρέψει τα προγνωστικά και να επιστρέψει στην ελίτ του ευρωπαϊκού μπάσκετ;

Προγνωστικά: Επιστρέφει ο Παναθηναϊκός

Στο Super Cup φάνηκε ότι χρειάζεται πολύ δουλειά ακόμα, άλλα το νέο υλικό είναι καλό. Ο Γκριγκόνις κι ο αγαπημένος μου Πονίτκα, έδειξαν τη διάθεση να ηγηθούν. Ο Ντέρικ Γουίλιαμς είναι ο πιο αθλητικός ψηλός στην Ευρώπη. Ο επίσης λατρεμένος μου Γκουντάιτις, είναι από τους πιο δυναμικούς σέντερ στην Ευρωλίγκα. Σταθερός αμυντικά, ενώ στην επίθεση αν παιχτεί σωστά σταματιέται μόνο με φάουλ. Και το βασικότερο δεν σουτάρει τριποντάκια, ούτε βάζει κορδελάκια στα μαλάκια. Θεωρώ ότι μαζί με τον ανεβασμένο Παπαγιάννη, αποτελούν ένα από τα καλύτερα δίδυμα ψηλών στη φετινή διοργάνωση.

Σούπερ διπλή προσφορά* για λίγες ημέρες!

Σημαντικότερη αναβάθμιση όμως στο ρόστερ του ΠΑΟ, είναι οι προσθήκες στην περιφέρεια. Επιτέλους βρέθηκαν κανονικοί playmaker να οργανώσουν δημιουργικά. Γουόλτερς και Λί, θα είναι κομβικοί στο παιχνίδι της ομάδας του Ράντονιτς. Ειδικά ο πρώτος πιστεύω ότι μπορεί να αποδειχτεί η αποκάλυψη της χρονιάς. Επίσης ένα σημαντικό στοιχείο, είναι ότι όλοι οι νεοφερμένοι διαθέτουν καλό σουτ τριών πόντων. Πόνεσε πολύ ο ΠΑΟ πέρυσι από την αστοχία του.

Κοντολογίς, όταν όλοι αυτοί δέσουν μεταξύ τους , μπορούν να παίξουν πραγματικά καλό και κυρίως αποτελεσματικό μπάσκετ. Οι αποδόσεις στα προγνωστικά αδικούν την ποιότητα του νέου Παναθηναϊκού. Εγώ επειδή έχω δηλωμένη λατρεία στο δίδυμο Πονίτκα – Γκουντάιτις, άλλα εκτιμώ πολύ και την δουλειά που έκανε ο Ράντονιτς στον Αστέρα, περιμένω πολλά. Οπότε θα ρίξω και στα προγνωστικά κάτι λίγα…

Και μια δυάδα για το καλό

Οι πρώτες αγωνιστικές της Euroleague είναι πάντα αναγνωριστικές και δεν λείπουν οι εκπλήξεις στα προγνωστικά. Ειδικά αυτή η πρώτη μου φαίνεται παντελώς αδιάφορη στοιχηματικά. Μια δυάδα για το καλό που λένε όμως θα ρίξω. Ως γνωστόν η μεγάλη μου λατρεία δύο χρόνια είναι η Μπάγερν. Περιμένω με αγωνία να δω τι θα μας παρουσιάσει και φέτος ο Τρινκέρι. Υπενθυμίζω απλά ότι έφτασε δύο συνεχόμενες φορές, μια ανάσα από το Final 4, που το στερήθηκε τελικά από μεγάλη ατυχία και κόντρα διαιτησία.

Από την άλλη, δεν έχω και κανένα καημό να δω τη νέα Φενέρμπαχτσε του Ιτούδη. Ο Καλάθης πλέον είναι από τους χειρότερους αμυντικούς στην Ευρώπη και το απέδειξε σε άλλο ένα Eurobasket. Γενικά πέραν της προσθήκης του παιχταρά Μπιέλιτσα, δε βλέπω κάτι να με συγκινεί.

Αντίθετα το Μιλάνο κινήθηκε πολύ σωστά στις μεταγραφές, βρίσκοντας τους σκόρερ που έλειπαν από την ομάδα. Πάνγκος, Μπάρον, Τόνουτ και Μήτρου Λονγκ ήρθαν να προστεθούν σε ένα ήδη δεμένο σύνολο. Ενώ η Βιλερμπάν,  μάλλον για βήμα πίσω πάει φέτος.

Σούπερ διπλή προσφορά* για λίγες ημέρες!

Ειδικό
21:00
Παναθηναϊκός - Ρεάλ Μαδρίτης
Μ. Πονίτκα over 2,5 ασίστ
1.85
BET: 8 units
Ειδικό
21:00
Παναθηναϊκός - Ρεάλ Μαδρίτης
Μ. Πονίτκα να πετύχει double - double
21.00
BET: 2 units
Δυάδα απόδοσης 2.45
21:00
Βιλερμπάν - Μιλάνο
2
1.52
21:30
Μπάγερν - Φενέρμπαχτσε
1 (+4,5)
1.62
BET: 15 units
Μακροχρόνιο Euroleague 2022-23
Παναθηναϊκός να προκριθεί στα play off
ΝΑΙ
4.01
BET: 23 units
Μακροχρόνιο Euroleague 2022-23
Παναθηναϊκός να προκριθεί στο Final 4
Ναι
12.00
BET: 10 units
Μακροχρόνιο Euroleague 2022-23
Ομάδα να μείνει αήττητη εντός έδρας
Παναθηναϊκός
40.00
BET: 2 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις