Σκανδιναβικά εργαλεία

Σκανδιναβικά εργαλεία

ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΓΙΑ ΝΕΑ ΜΕΛΗ!

Καλημερίζω την παρέα του koubanezos.gr. Tην ώρα που γραφόταν η στήλη δεν γνώριζα τι είχε συμβεί στο ματς της Ρέιντζερς, αλλά όσοι παρακολουθείτε τα pregame posts και το chat της σελίδας μας στο telegram, πληρωθήκατε χτες σε απόδοση 5.50 παρακαλώ, τι άλλο, κόρνερ!!

Σήμερα θα ασχοληθούμε με δυο παιχνίδια από την σουηδική Allsvenskan. Ξεκινάμε από το παιχνίδι μεταξύ της Νόρκεπινγκ και της Χάμαρμπι. 7,6 μ.ό. τα κόρνερ που κερδίζει η Νόρκεπινγκ εντός έδρας, 11,6 μ.ό. τα συνολικά κόρνερ που έχουν τα παιχνίδια της ως γηπεδούχος. 5,4 μ.ό. τα κόρνερ που κερδίζει η Χάμαρμπι εκτός έδρας, 10,4 μ.ό. τα συνολικά κόρνερ που έχουν τα παιχνίδια της ως φιλοξενούμενη.

Είναι ένα παιχνίδι που μπορεί να κινηθεί στα όρια που έχουν θέσει οι στοιχηματικές αν πάει στην ισοπαλία. Επειδή όμως, ειδικά οι γηπεδούχοι καίγονται να καλύψουν τις γκέλες των προηγούμενων αγωνιστικών, πιστεύω θα δούμε δυνατό ματς με ρυθμό, αρκετές επιθέσεις και ανοιχτές άμυνες. Επιλογή μας το over 9,5.

Δεύτερο παιχνίδι από την ίδια κατηγορία αυτό μεταξύ της Κάλμαρ και της Γκέτεμποργκ. 6,8 μ.ό. τα κόρνερ που κερδίζει η Κάλμαρ εντός έδρας, 11,9 μ.ό. αυτά που έχουν τα παιχνίδια της ως γηπεδούχος. 7 μ.ό. τα κόρνερ που κερδίζει η Γκέτεμποργκ εκτός έδρας, 12,7 μ.ό. συνολικά στα παιχνίδια της ως φιλοξενούμενη.

Δυο ομάδες που βρίσκονται στο κάτω μισό της βαθμολογίας και σε κίνδυνο να μπλέξουν άσχημα αν δεν ανεβάσουν στροφές. Οι άμυνες και των δυο ομάδων έχουν θέματα, παραχωρούν αρκετά κόρνερ όταν πιέζονται αλλά μπροστά επίσης κερδίζουν κόρνερ όπως δείχνουν και τα στατιστικά τους. Επιλογή μας και εδώ το over 9,5 σε εξαιρετική, για τα στατιστικά των δύο ομάδων, απόδοση!

Μονό

20:00 Νόρκεπινγκ – Χάμαρμπι: Over 9,5 κόρνερ  (1.85)

Μονό

20:00 Κάλμαρ – Γκέτεμποργκ: Over 9,5 κόρνερ  (1.98)

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις