ΑΧΑΣΤΗ ΤΡΙΠΛΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΕΓΓΡΑΦΗΣ!

ΔΩΡΟ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΗΜΕΡΑ

ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΕΣΕΝΑ!

ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΛΙΓΟ

ΚΑΤΑΘΕΣΗ; LAST YEAR!

Άνετα Λειψία και Σίτι – μπορεί το γκολ η Σαχτάρ

ΔΩΡΟ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΗΜΕΡΑ

H BET365 ΣΕ ΚΑΛΩΣΟΡΙΖΕΙ ΜΕ ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ*!

H BET365 ΣΕ ΚΑΛΩΣΟΡΙΖΕΙ ΜΕ ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ*!

ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΜΑΤΟΣ

ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΜΑΤΟΣ

ΤΡΙΠΛΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΦΩΤΙΑ ΜΕ 700 ΔΩΡΑ*

ΤΡΙΠΛΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΦΩΤΙΑ ΜΕ 700 ΔΩΡΑ*

ΤΡΕΛΟ ΔΩΡΟ* ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΗΜΕΡΑ!

ΤΡΕΛΟ ΔΩΡΟ* ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΗΜΕΡΑ!

ΣΟΥΠΕΡ ΤΡΙΠΛΟ ΔΩΡΟ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ!

ΣΟΥΠΕΡ ΤΡΙΠΛΟ ΔΩΡΟ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ!

Άνετα Λειψία και Σίτι – μπορεί το γκολ η Σαχτάρ

LIVE BETTING 24/7!

προγνωστικά nba

Με ειδικά και ποιότητα τα χαράματα

Best picks

Best Picks Τετάρτης με μπάλα και Euroleague έως 70.00!

Προγνωστικά

Στο ρυθμό των ντέρμπι και του 5.50

προγνωστικά Ευρωλίγκα

Παράδοση και λογική στο 1.85!

προγνωστικά κληματσούδας

Το 1.90 είναι λάθος

Προγνωστικά Ευρωλίγκα με τον παίκτη Λαπροβίτολα της Μπαρτσελόνα στην εικόνα.

Star του NBA στο 70.00

Έχει το «μέταλλο» να αλώσει το Πριγκιπάτο

Έχει το «μέταλλο» να αλώσει το Πριγκιπάτο

σημείο ημέρας.

ΑΕΚ – Παναθηναϊκός: Ανάλυση & Προγνωστικά αγώνα

σημείο ημέρας.

Μπαρτσελόνα – Ολυμπιακός: Ανάλυση & Προγνωστικά αγώνα

προγνωστικά

Η Stoiximan Super League προσφέρει σιγουράκια

bet builder με την εικόνα να το δείχνει σχεδιαστικά.

Το Bet Builder της ημέρας (24/4)

Over ημέρας σε άριστες τιμές.

Το over 2,5 της ημέρας (24/4)

ΑΧΑΣΤΗ ΤΡΙΠΛΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΕΓΓΡΑΦΗΣ!

Άνετα Λειψία και Σίτι – μπορεί το γκολ η Σαχτάρ

προγνωστικά

Ο #Bats δεν μπορεί να πάει κόντρα στην τρομακτική Μάντσεστερ Σίτι, με προγνωστικά που φτάνουν το 3.35.

Επιπλέον, η Λειψία μπορεί να κάνει το καθήκον της κόντρα στην Σέλτικ κι η Σαχτάρ δε θα πέσει αμαχητί στο «Μπερναμπέου». Πάμε στα σημερινά προγνωστικά.

Προγνωστικά: Λειψία – Σέλτικ

Μπορεί να έχασε με 2-0 στην έδρα της Ρεάλ η Λειψία στη δεύτερη αγωνιστική, όμως έδειξε πολύ καλά στοιχεία και άξιζε κάτι καλύτερο. Φαίνεται αναγεννημένη με τον Ρόζε στον πάγκο, με παρένθεση το 3-0 από την Γκλάντμπαχ πριν τη διακοπή. Ειδικά μετά το 2/2 σε ήττες στο ξεκίνημα έχει ένα έξτρα κίνητρο για να κυνηγήσει τη νίκη απέναντι στην Σέλτικ.

Οι Σκωτσέζοι έχουν τα πάνω τους και τα κάτω τους στη φετινή σεζόν. Είναι πρώτοι στο πρωτάθλημα με επτά νίκες σε οκτώ αγωνιστικές και τρίτοι στον όμιλο του Champions League με έναν βαθμό. Η ισοπαλία στην έδρα της Σαχτάρ διατηρεί την Σέλτικ στην τρίτη θέση και το κακό ξεκίνημα της Λειψίας (που μπήκε ως ισχυρό φαβορί για τη δεύτερη θέση) την κρατά ζωντανή στο κόλπο της πρόκρισης. Πάντως, δεν πείθει ιδιαίτερα με την εικόνα της τον τελευταίο καιρό, μετρώντας μία νίκη σε τέσσερα ματς.

Το μόνο που ξέρει να κάνει η ομάδα του Ρόζε είναι να επιτίθεται, και με αυτό τον τρόπο θα επιχειρήσει να υποτάξει τους «Κέλτες». Ποιοτικά υπερέχει σε μεγάλο βαθμό και το 4-0 επί της Μπόχουμ της δίνει την ψυχολογία, οπότε δε βλέπω τον λόγο να μην τα καταφέρει. Μία επιλογή ο άσος με over 2,5 γκολ (2.18 στο Pamestoixima.gr), δεύτερη και πιο ριψοκίνδυνη τα over 2,5 τέρματα των γηπεδούχων (2.65 στη Novibet).

Μάντσεστερ Σίτι – Κοπεγχάγη

Τι να πει κανείς για το μεγαθήριο που ονομάζεται Μάντσεστερ Σίτι. Έκανε τη λέξη «ντέρμπι» να μοιάζει τυπικότητα στο παιχνίδι κόντρα στη Γιουνάιτεντ, διαλύοντας την με 6-3. Το εντυπωσιακό είναι ότι ήταν τόσο καλή που το τελικό σκορ την αδικεί, και διαμορφώθηκε έτσι μόνο και μόνο επειδή (εύλογα) χαλάρωσε μετά το 4-0 στην ανάπαυλα. Πρωταγωνιστής της φυσικά είναι ο Έρλινγκ Χάαλαντ, ο οποίος μετρά 17 γκολ σε έντεκα εμφανίσεις σε όλες τις διοργανώσεις!

Όλα δείχνουν πως η τίμια Κοπεγχάγη δε θα σταθεί ως κάτι άλλο πέρα από «σάκος του μποξ» για την ομάδα του Γκουαρδιόλα. Η Σίτι δε χαλαρώνει ποτέ και λογικά θα κυνηγήσει από νωρίς τα πολλά γκολ, ελπίζοντας να καθαρίσει το ματς. Γι’ αυτό στις πιο ειδικές επιλογές, μου αρέσει το over 2,5 πρώτου ημιχρόνου σε απόδοση 3.35 στο Pamestoixima.gr.

Σούπερ διπλή προσφορά* για λίγες ημέρες!

Ρεάλ Μαδρίτης – Σαχτάρ Ντόνετσκ

Στο έτερο ματς του έκτου ομίλου, η πρώτη Ρεάλ Μαδρίτης υποδέχεται τη δεύτερη Σαχτάρ Ντόνετσκ. Δύο νίκες με συνολικά γκολ 5-0 πήρε η Ρεάλ στο ξεκίνημα, αποκτώντας από νωρίς το αναμενόμενο πλεονέκτημα για την πρώτη θέση. Εντυπωσιακή στην πρεμιέρα η πρωταθλήτρια Ουκρανίας, η οποία νίκησε με 4-1 στην έδρα της Λειψίας. Δεν ήταν ανάλογη η συνέχεια, με την Σέλτικ να της κόβει δύο βαθμούς στο «εντός έδρας» (στην Πολωνία) ματς της δεύτερης αγωνιστικής. Έφυγε ο Ντε Τζέρμπι για την Μπράιτον, με τον Γιοβίτσεβιτς της Ντνίπρο-1 να τον αντικαθιστά.

Αρχίζει να γίνεται κλασικό το ζευγάρι Ρεάλ – Σαχτάρ, καθώς αυτή είναι η τρίτη συνεχόμενη φορά που συναντιούνται στη φάση των ομίλων. Σε γενικές γραμμές οι Ουκρανοί σκοράρουν στο «Μπερναμπέου», με αποκορύφωμα το 2-3 της προπέρσινης σεζόν. Φέτος ειδικά παίζουν πολύ πιο επιθετικά και ανοιχτά απ’ ό,τι τους έχουμε συνηθίσει και σίγουρα έχουν αρκετές ελπίδες για να πετύχουν τουλάχιστον ένα γκολ. Δεδομένου ότι κι η Ρεάλ δεν πρόκειται να μείνει στο μηδέν, κλείνουμε με την επιλογή του goal/goal που πληρώνει 1.94 στη Novibet.

Μονό
19:45
Λειψία - Σέλτικ
1 & over 2,5
2.18
BET: 15 units
Μονό
19:45
Λειψία - Σέλτικ
Λειψία over 2,5 γκολ
2.65
BET: 10 units
Μονό
22:00
Μάντσεστερ Σίτι - Κοπεγχάγη
Over 2,5 στο 1ο ημίχ.
3.35
BET: 10 units
Μονό
22:00
Ρεάλ Μαδρίτης - Σαχτάρ Ντόνετσκ
Goal/goal
1.94
BET: 20 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις