Κλειδώνουν πρόκριση οι «Παριζιάνοι»

Μπενφίκα - Παρί

Μπενφίκα – Παρί: Με Champions League καταπιάνεται σήμερα ο #Blackbird ποντάροντας στο παιχνίδι της Λισαβόνας.

Μπενφίκα – Παρί: Πίστη στην αποτελεσματικότητα των Γάλλων 

Καλημερίζω τους απανταχού στοιχηματίες. Επιστρέφουμε μετά το ταμείο του Σαββάτου. Στο Champions League και συγκεκριμένα στο ματς Μπενφίκα – Παρί στρέφουμε την προσοχή μας.

Οι Πορτογάλοι στραβοπάτησαν μετά την διακοπή, καθώς υποχρεώθηκαν σε «λευκή» ισοπαλία στην έδρα της Γκιμαράες. Η Μπενφίκα δεν παρουσίασε την εικόνα που είχε μέχρι πρότινος και έτσι ήρθε η πρώτη απώλεια, έπειτα από 13 αγώνες ανεξαρτήτως διοργάνωσης. Με έξι βαθμούς στον όμιλο, νικώντας με 2-0 την Μακάμπι και με 1-2 την Γιουβέντους, απόψε έρχεται αντιμέτωπη με την Παρί σε μια πρόκληση για τους «αετούς».  Ο Σμιντ δεν θα έχει στην διάθεση του τους Βερίσιμο, Μοράτο και Ζοάο Βικτόρ, οι οποίοι είναι τραυματίες.

Επιστροφή από την διακοπή με ακόμα μια νίκη για τους Γάλλους. Δύσκολα μεν, όμως κέρδισαν την Νις με 2-1 και συνεχίζουν να προπορεύονται στο Γαλλικό πρωτάθλημα. Δυναμικά έχουν μπει και στον μεγάλο στόχο τους τα τελευταία χρόνια, το Champions League με δύο νίκες. Στόχος σήμερα η τρίτη σερί νίκη και η εξασφάλιση της πρόκρισης.  Μοναδικός απόντας, ο Κιμπεπέ που έτσι και αλλιώς δεν είναι στην διάθεση του Γκαλτιέ, εδώ και καιρό.

Σούπερ διπλή προσφορά* για λίγες ημέρες!

Δύο ομάδες οι οποίες έχουν καιρό να ηττηθούν. Η Παρί φαίνεται να μην έχει επηρεαστεί από την διακοπή και συνέχισε το νικηφόρο της σερί. Από την άλλη οι γηπεδούχοι, φάνηκε πως αποσυντονίστηκαν. Φάνηκε άλλωστε στο ματς του πρωταθλήματος, πως δεν είχαν την ίδια διάθεση. Τον πρώτο λόγο κατ’ εμέ έχει η Παρί που μπροστά «πετάει» φωτιές και θα πάρουμε το διπλό στο 1.77.

Μονό
22:00
Μπενφίκα – Παρί Σεν Ζερμέν
2
1.77
BET: 40 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις