Ακτινογραφία κουπονιού (Τετάρτη 5/10): Τελευταία ευκαιρία για την Τσέλσι

ακτινογραφία

Ακτινογραφία κουπονιού (Τετάρτη 5/10): Διαβάστε γρήγορα και άμεσα τις σημαντικότερες ειδήσεις από τις ομάδες του κουπονιού.

Στη σημερινή ακτινογραφία κουπονιού παρουσιάζουμε τα πιο ενδιαφέροντα νέα από τους αγώνες της ημέρας, ώστε να είστε μελετημένοι πριν ποντάρετε σε οποιαδήποτε αγώνα.

Σάτσμπουργκ – Ντιναμό Ζάγκρεμπ (19:45): Η Σάλτσμπουργκ έχει καταφέρει να πάρει δύο ισοπαλίες με Μίλαν και Τσέλσι. Θα τα δώσει όλα για να κερδίσει μια ομάδα που είναι στα μέτρα της. Η Ντιναμό είναι δεύτερη κι από τη στιγμή που Τσέλσι και Μίλαν παίζουν μεταξύ τους, αν κερδίσει κάνει καθοριστικό βήμα για τους «16». Παιχνίδι που το θέλουν και οι δύο. Ομάδες που αρέσκονται στο επιθετικό παιχνίδι. Πάμε με το goal/goal  στο 1.79 της Novibet.

Λειψία – Σέλτικ (19:45): Δύο νίκες και δύο ήττες  για τον Ρόζε στην Λειψία μέχρι στιγμής. Είχε την ευκαιρία να ανασυντάξει την ομάδα κατά τη διάρκεια της διακοπής, ενόψει συνέχειας. Αν θέλει να ελπίζει σε ευρωπαϊκή συνέχεια, πόσο μάλλον σε πρόκριση στους «16»πρέπει να κερδίσει. Έχει την ποιότητα να το κάνει άλλωστε Αγοράζουμε τον άσο σε συνδυασμό με over 1.5  στο 1.81 του Pamestoixima.gr.

Tσέλσι – Μίλαν (22:00): Χωρίς νίκη στη διοργάνωση οι «Μπλε» μέχρι στιγμής. Η έλευση του Πόττερ δεν έχει βελτιώσει την κατάσταση. Η Μίλαν κέρδισε την Έμπολι με δύο γκολ στο 90+. Το ζήτημα σήμερα είναι να μην χάσει, σε αντίθεση με τους γηπεδούχους που θέλουν μόνο νίκη. Μπορεί να μην  πείθουν αλλά οι γηπεδούχοι έχουν ισχυρό κίνητρο. Επιλέγουμε άσο στο 1.70 της Stoiximan.

Σεβίλλη – Ντόρτμουντ (22:00): Μία νίκη μετρά η Σεβίλλη φέτος σ’ όλες τις διοργανώσεις. Μοιάζει απίθανο αλλά είναι ρεαλιστικό. Οι Βεστφαλοί θυμήθηκαν το Σάββατο το παλιό τους εαυτό. Ενώ κέρδιζαν με 1-0 σε δύο λεπτά βρέθηκαν να χάνουν με 2-1 απ’ την Κολωνία κι εν τέλει ηττήθηκαν. Καμία απ’ τις δύο δεν εμπνέει εμπιστοσύνη. Το goal/goal προσφέρεται  στο 1.61 του Pamestoixima.gr.

Σούπερ διπλή προσφορά* για λίγες ημέρες!

Μπενφίκα – Παρί Σεν Ζερμέν (22:00): Μάχη δύο ομάδων αήττητων σ’ όλες τις διοργανώσεις. Στη διοργάνωση του Champions League έχουν κάνει το 2/2. Οπότε το σημερινό ματς κρίνει κατά κάποιο τρόπο πρωτιά. Η ισοπαλία δεν θα κακόπεφτε σε κανέναν τους. Δύσκολο να επιλέξει κανείς σημείο. Άρα goal/goal στο 1.54 της Novibet.

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις