Προγνωστικά διημέρου, έως 9.50!

Προγνωστικά διημέρου, έως 9.50!

Προγνωστικά διημέρου από τις ευρωπαϊκές μάχες έχει ο #Masterbetchef. Ποντάρει στις δυνατές επιθέσεις των Μίλαν και Καραμπάγκ, μέχρι το 9.50!

Αγαπητοί φίλοι η στήλη εξακολουθεί να μην βγάζει τα σωστά προγνωστικά που είχε συνήθως. Όσοι την ακολουθείτε καιρό όμως, ξέρετε ότι αυτό σύντομα θα αντιστραφεί.

Προγνωστικά: Επιθετική η Μίλαν του Πιόλι.

Πάμε λοιπόν να βρούμε τα προγνωστικά που θα ανατρέψουν για τα καλά την κατάσταση. Ξεκινάω με ένα ντέρμπι ανάμεσα σε δύο ομάδες με αντίθετες πορείες. Η Μίλαν πήρε ξανά πρωτάθλημα τη προηγούμενη σαιζόν, ανεβάζοντας την ψυχολογία της και τους οπαδούς της στα ουράνια. Με τον Πιόλι στον πάγκο παίζει ωραίο επιθετικό ποδόσφαιρο, αφού διαθέτει πολύ ποιοτική μεσοεπιθετική γραμμή. Για το σημερινό ματς βέβαια έχει κάποιες σημαντικές απουσίες, άλλα οι φορμαρισμένοι Λεάο και Ζιρού, θα είναι εκεί.

Η Τσέλσι ξεκίνησε προβληματικά τη σεζόν κι αυτό οδήγησε σε αλλαγή προπονητή. Δεν δείχνει όμως γενικότερα, από πέρυσι ακόμα, να έχει αυτά τα στοιχεία που την οδήγησαν μέχρι και την κορυφή της Ευρώπης προ διετίας. Η άμυνα της ειδικά, που ήτανε και το μεγάλο όπλο, δέχεται εύκολα φάσεις και γκολ, κάτι που η εξαιρετική επίθεση της Μίλαν, πρόκειται να εκμεταλλευτεί.

Σούπερ διπλή προσφορά* για λίγες ημέρες!

Απουσίες στον Ολυμπιακό

Αγαπητοί φίλοι όταν έγινε γνωστή η κλήρωση του ομίλου του Ολυμπιακού, έλεγα στο ράδιο ότι οι αντίπαλοι είναι καλές ομάδες, οπότε ο ρεαλιστικός στόχος πρέπει να είναι η 3η θέση. Όπως φαίνεται ως τώρα δικαιώνομαι, καθώς οι εμφανίσεις των Πειραιωτών είναι αποκαρδιωτικές. Για σήμερα μαζεύτηκαν και αρκετές απουσίες με σημαντικότερες αυτές των Ελ Αραμπί, Βατσλίκ, Μπά. Δεδομένου ότι οι Μακαμπού, Χάμες δεν έχουν δικαίωμα συμμετοχής και ο Μαρσέλο δεν είναι σε πλήρη ετοιμότητα, η εντεκάδα του Ολυμπιακού, θα στερείται ποιότητας.

Βασικός στην επίθεση ίσως παίξει ο μέσος Αγιμπού Καμαρά. Οι γηπεδούχοι συμπλήρωσαν 11 αγώνες χωρίς νίκη στην Ευρώπη, όχι τυχαία. Λογικά αυτό το αρνητικό σερί θα διευρυνθεί, απέναντι σε μια επίθεση που πετάει φωτιές. 13 γκολ στα 3 τελευταία παιχνίδια τους σκόραραν οι Αζέροι. Ενώ ο Ολυμπιακός δέχθηκε γκολ σε όλα τα φετινά ευρωπαϊκά ματς.

 

Μονό
22:00
Τσέλσι - Μίλαν
Χ2
2.15
BET: 8 units
Combo
22:00
Τσέλσι - Μίλαν
2 & να σκοράρει ο Ρ.Λεάο
9.50
BET: 7 units
Δυάδα απόδοσης 6.34
22:00
Τσέλσι - Μίλαν
Χ2
2.15
22:00
Ολυμπιακός - Καραμπάχ (6/10)
2 dnb
2.95
BET: 7 units
Mονό
22:00
Ολυμπιακός - Καραμπάχ (6/10)
2 dnb
2.95
BET: 10 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις