ΑΧΑΣΤΗ ΤΡΙΠΛΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΕΓΓΡΑΦΗΣ!

ΔΩΡΟ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΗΜΕΡΑ

ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΕΣΕΝΑ!

Το μπάσκετ ξεκινάει δυναμικά!

ΚΑΤΑΘΕΣΗ; LAST YEAR!

Το μπάσκετ ξεκινάει δυναμικά!

ΔΩΡΟ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΗΜΕΡΑ

H BET365 ΣΕ ΚΑΛΩΣΟΡΙΖΕΙ ΜΕ ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ*!

H BET365 ΣΕ ΚΑΛΩΣΟΡΙΖΕΙ ΜΕ ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ*!

ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΜΑΤΟΣ

ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΜΑΤΟΣ

ΤΡΙΠΛΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΦΩΤΙΑ ΜΕ 700 ΔΩΡΑ*

ΤΡΙΠΛΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΦΩΤΙΑ ΜΕ 700 ΔΩΡΑ*

ΤΡΕΛΟ ΔΩΡΟ* ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΗΜΕΡΑ!

ΤΡΕΛΟ ΔΩΡΟ* ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΗΜΕΡΑ!

ΣΟΥΠΕΡ ΤΡΙΠΛΟ ΔΩΡΟ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ!

ΣΟΥΠΕΡ ΤΡΙΠΛΟ ΔΩΡΟ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ!

Το μπάσκετ ξεκινάει δυναμικά!

LIVE BETTING 24/7!

Best Picks

Best Picks Πέμπτης με… ΟΑΚΑ και Μπράιτον!

Προγνωστικά NBA: Ειδικό NBA με επιτυχία 93%

Προγνωστικά NBA: Ειδικό NBA με επιτυχία 93%

Βάζει τη σφραγίδα η Σίτι κόντρα στη Κοπεγχάγη, υποψιασμένη η Ρεάλ κόντρα στη Λειψία

Θέλει να ξεσπάσει και να «τελειώσει» στο 1.95

προγνωστικά

Διαλεχτά σημεία με πολύ ταμείο

μελετημένα προγνωστικά

Βατός διπλασιασμός στο Βέλγιο

προγνωστικά Ευρωλίγκα

Combo με κίνητρο και απουσίες

προγνωστικά

Περνούν από το Μπράιτον οι «πολίτες»

Τα λάθη της Μακάμπι οδηγούν στο διπλασιασμό!

Τα λάθη της Μακάμπι οδηγούν στο διπλασιασμό!

Over ημέρας σε άριστες τιμές.

Το over 2,5 της ημέρας (25/4)

σημείο ημέρας.

Παναθηναϊκός – Μακάμπι Τελ Αβίβ: Ανάλυση & Προγνωστικά αγώνα

bet builder με την εικόνα να το δείχνει σχεδιαστικά.

Το Bet Builder της ημέρας (25/4)

Δίνει παράσταση ο Περάλτα

Δίνει παράσταση ο Περάλτα

ΑΧΑΣΤΗ ΤΡΙΠΛΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΕΓΓΡΑΦΗΣ!

Το μπάσκετ ξεκινάει δυναμικά!

Προγνωστικά μπάσκετ

Τρείς μακροχρόνιες επιλογές απο την Euroleague και ένα early bet απο την Basket League στα σημερινά προγνωστικά μπάσκετ.

Καλημέρα σε όλους και όλες. Η δυάδα μας τις προάλλες με το χάντικαπ υπέρ των βετεράνων στο τουρνουά της Σόφιας είχε μια στις δύο πετυχημένες προβλέψεις καθώς ο Βούλγαρος Ντιμιτρόφ δεν έφερε χαρά στους συμπατριώτες του χάνοντας πιο εύκολα του αναμενομένου στον πρώτο γύρο του τουρνουά. Θα κάνουμε μια στροφή στα προγνωστικά μπάσκετ μιας και είμαστε σε εβδομάδα που ξεκινάει η Ευρωλίγκα αλλά και αρκετά πρωταθλήματα μπάσκετ όπως η Basket League.

Προγνωστικά μπάσκετ

Στην EuroLeague λοιπόν θα στρέψουμε αρχικά την προσοχή μας όπου υπάρχουν αρκετά ενδιαφέρουσες επιλογές σε ειδικά μακροχρόνια στοιχήματα. Σε συνδυασμό μάλιστα με την προσφορά που έχει η Novibet έως 6/10 αυτά αξίζουν την επένδυση μας από τώρα και ας έχουν ορίζοντα πληρωμής την ερχόμενη άνοιξη.

Η πρώτη μας επιλογή θα έρθει από ένα H2H μεταξύ της πρωταθλήτριας Εφές και της Ρεάλ για την θέση τους στην κανονική περίοδο. Η εκτίμηση μας είναι ότι η Εφές όπως και πέρυσι δεν θα μπει δυνατά στην μάχη για το καλύτερο πλασάρισμα στην κανονική περίοδο και θα έχει απώλειες ειδικά στον 1ο γύρο όπου έχει και την απώλεια του Σειν Λάρκιν τουλάχιστον ως τον Δεκέμβριο. Η Ρεάλ καθοδηγούμενη πλέον από τον Τσους Ματέο που πήρε την θέση του μεγάλου Πάμπλο Λάσο δείχνει να έχει νέα στοιχεία στο ρόστερ της και ήδη κατέκτησε τον πρώτο τίτλο της σεζόν με την νίκη της στο Supercoppa επι της Μπαρτσελόνα. Οι μπουκ πιστεύουν περισσότερο στην πρωταθλήτρια Ευρώπης αποτιμώντας την ως φαβορί έναντι της Ρεάλ (1,80 Εφές) αλλά στα προγνωστικά μπάσκετ βρίσκουμε αξία στην επιλογή της Ρεάλ που την έχει στο 1.95 στην Novibet.

Σούπερ διπλή προσφορά* για λίγες ημέρες!

H δεύτερη μας επιλογή θα είναι πιο ειδικού χαρακτήρα και θα είναι μακροχρόνια δυάδα. Στο μικρό δείγμα που έχουμε δει τους δυο αιώνιους και δεδομένου ότι οι δύο αυτοί αθλητές έχουν σημαντικό ρόλο στο επιθετικό παιχνίδι των ομάδων τους δεν βλέπουμε πως δεν θα τερματίσουν ως πρώτοι σκόρερ (των ομάδων τους) ο Σάσα Βεζένκοφ για τον Ολυμπιακό αλλά και ο Μαριούς Γκριγκόνις για τον Παναθηναϊκό.  Ο Βεζένκοφ δεν έχει πλέον και την «απειλή» του Ντόρσει που έπαιρνε ούτως ή άλλως αρκετές προσπάθειες επιθετικά και δείχνει να βρίσκεται στην καλύτερη κατάσταση στην καριέρα του όπως έδειξε στο προηγούμενο Ευρωμπάσκετ. Ο Γκριγκόνις από την άλλη μπορεί να απογοήτευσε επιθετικά στον τελικό του Super Cup αλλά η εκτίμηση είναι ότι θα βρει σύντομα ρυθμό και θα αποτελέσει την αιχμή του δόρατος επιθετικά για τον Παναθηναϊκό. Η δυάδα αυτή διπλασιάζει την επένδυση όπως την βρίσκουμε στην Novibet και θα μπει στις επιλογές μας.

Μένουμε στην Euroleague και για την τελευταία μας μακροχρόνια επιλογή στα προγνωστικά μπάσκετ η οποία είναι ειδικού χαρακτήρα. Ο Γιώργος Παπαγιάννης μετά την ραγδαία βελτίωση που έδειξε ειδικότερα πέρυσι είναι πλέον και ο νέος αρχηγός του Παναθηναϊκού. Θα έχει φέτος καλύτερο ανταγωνισμό στην θέση του καθώς η ποιότητα του Λιθουανού Γκουντάιτις είναι καλύτερη των προκατόχων του. Παρόλα αυτά η εκτίμηση είναι ότι ο χρόνος του δεν θα μειωθεί ιδιαιτέρως καθώς η προσφορά του είναι πολύπλευρη και επιθετικά και αμυντικά. Βλέποντας τις τιμές και τις αποδόσεις βρίσκουμε ενδιαφέρον και θα μπει στις επιλογές μας το να κλείσει την κανονική περίοδο με πάνω από 0,5 κλέψιμο ανά αγώνα. Πέρυσι είχε 0,8 μ.ο. και δεδομένου ότι ο Ράντονιτς είναι προπονητής που δίνει σημασία στην αμυντική συμπεριφορά θεωρούμε ότι μπορεί να το ξεπεράσει και φέτος αυτό το νούμερο. Η επιλογή αυτή είναι και αυτή στην Novibet στην εξαιρετική τιμή του 2.15.

Τέλος για να κοιτάξουμε και λίγο στο εγχώριο πρωτάθλημα το Σάββατο ξεκινάει η Basket League και υπάρχουν και εκεί επιλογές που μπορούν να μπουν στα προγνωστικά μπάσκετ. Μια από αυτές είναι από τον αγώνα της ΑΕΚ με την ΚΑΡΔΙΤΣΑ. Οι νεοφώτιστοι δείξανε καλό πρόσωπο στα φιλικά έχοντας ως κορωνίδα την νίκη επί του Παναθηναϊκού φυσικά. Δείχνουν να έχουν καλές επιλογές σε κάποιους ξένους (π.χ. Μποχάιμ) που είναι σημαντικό στοιχείο για την διάκριση στην κατηγορία. Η ΑΕΚ από την άλλη μπορεί να ξέφυγε (?) από τον βραχνά των Ban αλλά είναι και αυτή είναι νέα ομάδα με νέο προπονητή που σίγουρα θα θέλει τον χρόνο του για να αφήσει την προσωπική του σφραγίδα. Επιλέγουμε για early bet στα προγνωστικά μπάσκετ την στήριξη στους νεοφώτιστους με +8,5 πόντους στην τιμή του 1.90 που βρίσκουμε στην πλατφόρμα της Winmasters.

Καλή επιτυχία σε ότι και εάν επιλέξετε στο στοίχημα σήμερα.

Σούπερ διπλή προσφορά* για λίγες ημέρες!

Μακροχρόνιο
EuroLeague 2022/23 - H2H Ομάδων (Καν. Περίοδος)
H2H - Εφές vs Ρεάλ Μαδρίτης - Ρεάλ Μαδρίτης
1.95
BET: 40 units
Μακροχρόνια δυάδα απόδοσης 2.08
Euroleague 2022/23 - Παναθηναϊκός Ειδικά Παικτών (Καν. Περίοδος)
Πρώτος Σκόρερ - Μ. Γκριγκόνις
1.60
Euroleague 2022/23 - Ολυμπιακός Ειδικά Παικτών (Καν. Περίοδος)
Πρώτος Σκόρερ - Σ. Βεζένκοφ
1.30
BET: 30 units
Μακροχρόνιο ειδικό
Euroleague 2022/23 - Παναθηναϊκός Ειδικά Παικτών (Καν. Περίοδος)
Γ. Παπαγιάννης - M.O Κλεψιμάτων - Over 0.5
2.15
BET: 25 units
Μονό (Σάββατο 8/10)
17:00
ΑΕΚ - AΣ Καρδίτσας
2 (+8.5)
1.90
BET: 20 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις