Εγγύηση ο Άγγελος

ψαγμένα προγνωστικά

Ψαγμένα προγνωστικά: Δεύτερη βραδιά για το Champions League. Αξία το 1.90 της Σίτι, ξεχωρίζουν τα γκολ στη Γερμανία. Γράφει ο #Fidel.

Χαίρεται χαίρεται. Το σερί με τις στήλες, τις Fidelιές και τα ψαγμένα προγνωστικά συνεχίζεται, καθώς μας ευνοεί το πρόγραμμα στο κουπόνι του στοιχήματος. Ποιος ποδοσφαιρόφιλος – στοιχηματόφιλος άλλωστε δεν θέλει να απολαύσει τη βραδιά του Champions League έχοντας παράλληλα το κίνητρο του ταμείου. Προχωρώ, μην τα δραματοποιήσω άλλο.

Σούπερ διπλή προσφορά* για λίγες ημέρες!

Ξεκινώ από τη Γερμανία. Η Λειψία υποδέχεται τη Σέλτικ. Οι Γερμανοί προέρχεται από το 4-0 επί της Μπόχουμ, οι «Κέλτες» από το 2-1 επί της Μάδεργουέλ. Ο κόουτς των Σκωτσέζων, ο φίλτατος Άγγελος Ποστέκογλου, έκανε ροτέισον το Σάββατο, ώστε ο βασικός κορμός να είναι φρέσκος. Συν τοις άλλοις, η ομάδα του δεν θα αλλάξει τακτικό πλάνο, θα ταξιδέψει στη Γερμανία για να σκοράρει και να πιέσει.

Κρατάμε το goal/goal με over 2,5 στο 2.03 από τη Novibet. Μεγάλο το κίνητρο, στο μεταξύ τους θα παιχθεί η τρίτη θέση.

Δεύτερο παιχνίδι στη σημερινή στήλη είναι αυτό της Μάντσεστερ Σίτι απέναντι στην Κοπεγχάγη. Διαστημική η αρμάδα του Πεπ την Κυριακή, παρέσυρε τη συμπολίτισσα και επικράτησε με 6-3. Πραγματικά ασταμάτητη, μοιάζει με ταξίδι θανάτου αυτό των Δανών. Γκολ βλέπω, δεν θα βάλει τέσσερα το λιγότερο η Σίτι; Στο 1.90 βρίσκεται το εν λόγω ενδεχόμενο.

Κλείνουμε από την Πορτογαλία. Μπενφίκα εναντίον Παρί Σεν Ζερμέν. Ναι μεν εξαιρετικοί από τον περασμένο Μάιο οι Πορτογάλοι, άλλα τα σερί είναι για να «σπάνε». Και η ομάδα των Γάλλων είναι κάτι παραπάνω από ικανή για να περάσει νικηφόρα από το «Ντα Λουζ». Ξεκούραστος και ο Κιλιάν Εμπαπέ, θα στηριχθώ -και- σε αυτό στα ψαγμένα προγνωστικά μου. Στο 1.75 το διπλό από τη Novibet, το κρατάω.

Σούπερ διπλή προσφορά* για λίγες ημέρες!

Μονό
19:45
Λειψία - Σέλτικ
Goal/goal & over 2,5
2.03
BET: 25 units
Μονό
22:00
Μάντσεστερ Σίτι - Κοπεγχάγη
Μάντσεστερ Σίτι over 3,5
1.90
BET: 15 units
Μονό
22:00
Μπενφίκα - Παρί Σεν Ζερμέν
2
1.75
BET: 40 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις