Βάλε γκολ, Άγιαξ είμαι γκολ

ψαγμένα προγνωστικά

Ψαγμένα προγνωστικά: Επιστροφή στο Champions League. Αγωνιστική τρίτη και ο #Fidel το ρίχνει στα ασιατικά και στα ημιχρόνια.

Χαίρεται χαίρεται. Τέλος τα πρωταθλήματα, επιστροφή στην ευρωπαϊκή δράση. Οι Fidelιές μου και τα ψαγμένα προγνωστικά μου σας πλήρωσαν με τον άσο της Μάιντς στο 2.15 το Σάββατο, αλλά και με την σούπερ δυάδα της Κυριακής σε απόδοση 2.73. Προχωρώ λοιπόν με Champions… νέα δυάδα.

Σούπερ διπλή προσφορά* για λίγες ημέρες!

Ξεκινώ από το Άμστερνταμ. Άγιαξ εναντίον Νάπολι. Μεγάλο παιχνίδι, εξαιρετικές ομάδες, με επιθετικό πλάνο και ευχέρεια στο γκολ. Οι γηπεδούχοι «κόλλησαν» στο 1-1 με την Γκόου Αχέντ Ίγκλις το Σάββατο, υπερεκτίμησαν τις δυνατότητές τους και υποτίμησαν την αντίπαλο. Εν αντιθέσει με τη Νάπολι που διέσυρε την Τορίνο με 3-1, παραμένοντας στην κορυφή της Serie A.

Εκτιμώ πως ο ρυθμός θα είναι αυξημένος από τα πρώτα λεπτά, όπως και τα γκολ του πρώτου μέρους. Δεν ρισκάρω με το over 1,5 ημιχρόνου, αλλά και το over 0,5 δεν μου αρκεί. Ασιατικό over 1 λοιπόν, το οποίο θα γίνει δυάδα με το Ίντερ – Μπαρτσελόνα που ακολουθεί.

Κομβική αναμέτρηση το Μιλάνο. Ίντερ και Μπάρτσελόνα μετρούν από μία νίκη και μία ήττα. Η Μπάγερν έχει «κλειδώσει» εν πολλοίς την κορυφή στον όμιλο, οπότε στα μεταξύ τους θα παιχτεί η δεύτερη θέση. Κυνικοί οι Καταλανοί το Σάββατο, πέρασαν με 1-0 από τη Μαγιόρκα, ενώ η ομάδα από το Μιλάνο γνώρισε εντός έδρας ήττα με 2-1 από τη Ρόμα και μάλιστα με ανατροπή.

Στο διά ταύτα και στα ψαγμένα προγνωστικά μου. Και εδώ μεγάλο το κίνητρο εκατέρωθεν, όπως και η έφεση που έχουν αμφότερες στο γκολ. Συν τοις άλλοις, βασικό στοιχείο στο ασιατικό over 1 που θα επιλέξω είναι και η ευάλωτη άμυνα των γηπεδούχων.

Όμορφη δυαδούλα με το Άγιαξ – Νάπολι, τα ασιατικά μας δίνουν απόδοση 2.64.

Σούπερ διπλή προσφορά* για λίγες ημέρες!

Δυάδα απόδοσης 2.64
22:00
Άγιαξ - Νάπολι
Over 1 AH στο 1ο ημ.
1.60
22:00
Ίντερ - Μπαρτσελόνα
Over 1 AH στο 1ο ημ.
1.65
BET: 30 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις