Ακτινογραφία κουπονιού (Δευτέρα 3/10): Ιστορικό παιχνίδι για την ΑΕΚ

ακτινογραφία

Ακτινογραφία κουπονιού (Δευτέρα 3/10): Διαβάστε γρήγορα και άμεσα τις σημαντικότερες ειδήσεις από τις ομάδες του κουπονιού.

Στη σημερινή ακτινογραφία κουπονιού παρουσιάζουμε τα πιο ενδιαφέροντα νέα από τους αγώνες της ημέρας, ώστε να είστε μελετημένοι πριν ποντάρετε σε οποιαδήποτε αγώνα.

ΠΑΣ Γιάννινα – Παναιτωλικός (18:00): Ο ΠΑΣ έβγαλε ένα δύσκολο πρόγραμμα με ΑΕΚ, ΠΑΟ και Ολυμπιακό. Από εδώ και πέρα ξεκινάνε παιχνίδια με ομάδες περισσότερο στα μέτρα του. Το πρόσημο θετικό είναι για τους φιλοξενούμενους, οι οποίοι παίζουν καλά, όμως ακόμη και αν δεν τα καταφέρνουν πάντα προσπαθούν να το κάνουν, επιδιώκοντας το δημιουργικό ποδόσφαιρο. Προσπαθούν να παίξουν επιθετικά οι δυο ομάδες. Το goal/goal  στο 1.95 της Novibet έχει αξία.

ΑΕΚ – Ιωνικός (20:00): Πρόκειται για την πρώτη αναμέτρηση της ΑΕΚ στο νέο της γήπεδο. Ενδεικτικό της  παράκρουσης που επικρατεί αυτές τις μέρες στην κοινωνία της ΑΕΚ το ότι το βράδυ της Κυριακής, στην προπόνηση που πραγματοποιήθηκε στο γήπεδο, για να πάρουν μια πρώτη γεύση του και οι παίκτες του Αλμέιδα, άνοιξε το πέταλο και βρέθηκαν εκεί για να παρακολουθήσουν την προπόνηση 5.000 φίλαθλοι της ΑΕΚ.  Φούρια και ορμή μας οδηγούν στο 1ημ./1τελ στο 1.70 του Pamestoixima.gr.

Βερόνα – Ουντινέζε (21:45): Η Ουντινέζε συνέχισε τη φρενήρη πορεία της πανηγυρίζοντας την πέμπτη σερί νίκη της, αυτή τη φορά κόντρα στην Ίντερ.  Παίζει με κεκτημένη ταχύτητα και σκοράρει με χαρακτηριστική ευκολία. Έχει όλα όσα χρειάζονται για να πετύχει την έκτη σερί νίκη στο πρωτάθλημα απέναντι σε μια ομάδα που μάλλον είναι καταδικασμένη να παλέψει πολύ φέτος για να ξεφύγει από τις τελευταίες θέσεις. Επιλέγουμε Χ2 και over 1,5 στο τίμιο 1.80 της Stoiximan.

Λέστερ – Νότιγχαμ (22:00): Παραπαίει η Λέστερ. Δεν έχει πανηγυρίσει νίκη, ενώ έχει  έξι ήττες. Σήμερα έχει την ευκαιρία απέναντι σε μια ομάδα που σε κάθε παιχνίδι της δέχεται γκολ. Δεν ασχολούμαστε με σημεία, όσο κι αν με πείθει ο άσος.  Το goal/goal προσφέρεται  στο 1.62 του Pamestoixima.gr.

Βαγιεκάνο – Έλτσε (22:00): Οι φιλοξενούμενοι έχουν μέχρι στιγμής πέντε ήττες και μία ισοπαλία με ένδεκα γκολ παθητικό. Η Ράγιο Βαγιεκάνο απ’ την άλλη ήταν πολύ καλύτερη της Ελτσε σε αυτές τις έξι πρώτες αγωνιστικές, αλλά αφενός μεσολάβησε μια διακοπή δύο εβδομάδων, αφετέρου δεν είναι σε θέση να στηρίξει τόσο χαμηλές αποδόσεις στον άσο .  Οπότε 1Χ στο 1.57 της Novibet.

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις