Το πρώτο απ’ αυτόν που «πρέπει»

Προγνωστικά

Ο #Kouros επιστρέφει στα προγνωστικά με έναν σκόρερ σε απόδοση 5.00 στην πρεμιέρα της ΑΕΚ στην «OPAP ARENA».

Φίλες και φίλοι χαίρεται! Μετά από μακρά αποχή λόγω εθνικών ομάδων και κάποιον προσωπικών υποχρεώσεων μέσα στο Σαββατοκύριακο που με κράτησαν μακριά, επανερχόμαστε σήμερα με προγνωστικά από την αναμέτρηση της ΑΕΚ με τον Ιωνικό.

Ιστορική σημασίας η συγκεκριμένη αναμέτρηση καθώς πρόκειται για τον πρώτο αγώνα που θα διεξαχθεί στη φυσική έδρα της ΑΕΚ. Στο στρατόπεδο των «κιτρινόμαυρων» επικρατεί ενθουσιασμός λόγω της εισόδου στο νέο γήπεδο, προβληματισμός στους φιλοξενούμενους για την μέχρι τώρα βαθμολογική συγκομιδή.

Το σετ των αποδόσεων δεν έχει κάποια αξία καθώς οι τιμές υπέρ της Ένωσης είναι εξαιρετικά χαμηλές. Αξία όμως μπορεί να βρεθεί σε ένα ειδικό στοίχημα. Πριν προχωρήσω σε περαιτέρω ανάλυση θα ήθελα να τονίσω ότι το συγκεκριμένο σημείο είναι κυρίως ενστίκτου, καθώς όπως έχουμε τονίσει στο παρελθόν το στοίχημα είναι και ένστικτο.

Σούπερ διπλή προσφορά* για λίγες ημέρες!

Ο Σέρχιο Αραούχο αποτελεί έναν από τους πιο ποιοτικούς παίκτες της ομάδας του. Μάλιστα πρόκειται και για τον ποδοσφαιριστή που έχει συνδεθεί περισσότερο από τον καθένα με τον κόσμο της ΑΕΚ τα τελευταία χρόνια. Σε δηλώσεις του στο παρελθόν έχει αναφερθεί στην επιθυμία του να είναι αυτός ο παίκτης που θα πετύχει το πρώτο γκολ της ΑΕΚ στο νέο γήπεδο. Μπορεί πριν την διακοπή τα τελειώματα του να μην ήταν τα αναμενόμενα, όμως ήταν μέσα στις φάσεις και αυτό είναι το κυριότερο για έναν επιθετικό. Η αύρα του νέου γηπέδου μπορεί να τον βοηθήσει ψυχολογικά ώστε να κάνει πράξη την επιθυμία του, κάτι το οποίο σίγουρα θα ήθελαν και οι φίλοι της ΑΕΚ. Το να σκοράρει το πρώτο γκολ στην “OPAP ARENA” ο Αργεντίνος επιθετικός το συναντάμε στο 5,00 στην Stoiximan.

 

Σκόρερ
20:00
ΑΕΚ - Ιωνικός
1ο γκολ Αραούχο
5.00
BET: 5 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις