Σείεται η Φιλαδέλφεια

ψαγμένα προγνωστικά

Ψαγμένα προγνωστικά: Ντεμπούτο για την ΑΕΚ στο νέο γήπεδό της, μάχη στα Γιάννινα μεταξύ ΠΑΣ και Παναιτωλικού. Γράφει ο #Fidel.

Χαίρεται χαίρεται και καλή εβδομάδα να ευχηθώ μέσα από τη στήλη μου. Οι Fidelιές συνεχίζονται για τρίτη διαδοχική ημέρα, ενώ δεν αποκλείεται να δημιουργήσουμε σερί από άρθρα, καθώς ακολουθεί τριήμερο ευρωπαϊκών διοργανώσεων, με κρίσιμες αναμετρήσεις ανά την Ευρώπη. Προχωρώ προς ώρας με τα σημερινά ψαγμένα προγνωστικά μου.

Πρώτη στάση Γιάννενα. Εκεί, ο τοπικός ΠΑΣ υποδέχεται τον Παναιτωλικό. Παραδοσιακή μάχη μεταξύ των δύο, στην τοπική κόντρα που τους χαρακτηρίζει. Εξαιρετικός ο Παναιτωλικός του Γιάννη Αναστασίου, σκοράρει με ευχέρεια και δημιουργεί προβλήματα. Ξεχώρισε μεταξύ άλλων η νίκη επί του Άρη με 3-1. Ο ΠΑΣ είχε δύσκολο πρόγραμμα στην αρχή με αναμετρήσεις απέναντι Ολυμπιακό, ΑΕΚ και Παναθηναϊκό.

Εκτιμώ πως θα υπάρξουν γκολ στο παιχνίδι, κοντράρονται άλλωστε δύο ομάδες που δεν φοβούνται να επιτεθούν. Ασιατικό over 2 στο 1.80 η μονή επιλογή, αγοράζω και το over 0,5 του Παναιτωλικού, το οποίο θα μπει σε δυάδα.

Προχωρώ και μετακινούμαι στην Αθήνα. Πιο συγκεκριμένα; Νέα Φιλαδέλφεια, η οποία θα σείεται από νωρίς, λόγω των φίλων της ΑΕΚ. Η αναμονή, η προσμονή των «κιτρινόμαυρων» για το ντεμπούτο τους στο νέο γήπεδο με «αναγκάζει» εν ολίγοις να αναμένω γκολ στο πρώτο μέρος. Ασιατικό over 1 στο πρώτο μέρος, το οποίο μπει στην δυάδα με τον Παναιτωλικό, αλλά και γκολ πριν το 28′. Για να μην σας πω στο δεκάλεπτο…

Επόμενα ψαγμένα προγνωστικά; Ας βγουν τα σημερινά και ίδωμεν…

Σούπερ διπλή προσφορά* για λίγες ημέρες!

Μονό
18:00
ΠΑΣ Γιάννινα - Παναιτωλικός
Over 2 AH
1.80
BET: 20 units
Δυάδα απόδοσης 2.55
18:00
ΠΑΣ Γιάννινα - Παναιτωλικός
Παναιτωλικός over 0,5
1.49
20:00
ΑΕΚ - Ιωνικός
Over 1 AH στο 1ο ημ.
1.71
BET: 20 units
Μονό
20:00
ΑΕΚ - Ιωνικός
Γκολ μέχρι το 28'
1.80
BET: 30 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις