Ακτινογραφία κουπονιού (Κυριακή 2/10): Τα φώτα στο Μάντσεστερ και την Τούμπα

Ακτινογραφία κουπονιού

Ακτινογραφία κουπονιού (Κυριακή 2/10): Διαβάστε γρήγορα και άμεσα τις σημαντικότερες ειδήσεις από τις ομάδες του κουπονιού.

Στη σημερινή ακτινογραφία κουπονιού παρουσιάζουμε τα πιο ενδιαφέροντα νέα από τους αγώνες της ημέρας, ώστε να είστε μελετημένοι πριν ποντάρετε σε οποιαδήποτε αγώνα.

Μάντσεστερ Σίτι – Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ (14:30): Τέσσερις σερί νίκες για την Γιουνάιτεντ. Έχει 2/2 στα ντέρμπι με Άρσεναλ και Λίβερπουλ. Αυτό θα είναι το 188ο ντέρμπι του Μάντσεστερ. Η Σίτι με τον Χαάλαντ να φιγουράρει στην πρώτη θέση των σκόρερ δεν έχει ήττα στη σεζόν, παρά δύο ισοπαλίες.  Κάθε ντέρμπι κρύβει παγίδες, για να επιλέξει κανείς σημείο. Το goal/goal  στο 1.72 της Novibet έχει αξία.

Σάντερφιορντ – Σάρπσμποργκ (18:00): Παιχνίδι κινήτρου. Η Σάρπσμποργκ πήρε μπροστά με τη νίκη απέναντι στην Χαμ Καμ, έπειτα από οκτώ σερί ήττες στο πρωτάθλημα, πέτυχε και δεύτερη σερί επιτυχία με 3-1 στην έδρα της Άαλεσουντ, αλλά και τρίτη με το εντυπωσιακό 4-3 επί της Γιερβ πριν την διακοπή. Θέλει να κάνει καθοριστικό βήμα παραμονής, απέναντι στη Σάντεφιορντ που εκτός έχει καλύτερα αποτελέσματα απ’ ότι εντός. Θα κρατήσουμε το διπλό στο 1.97 του Pamestoixima.gr.

Αταλάντα – Φιορεντίνα (19:00): Τέταρτο διπλό στα ισάριθμα φετινά παιχνίδια της, και αυτό με μηδέν παθητικό. Θέλει να πιάσει κορυφή. Η παρουσία της οφείλεται στο γεγονός, ότι δεν παίζει στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις. Η Φιορεντίνα συνεχίζει να κινείται σε ρηχά νερά και σίγουρα δεν έλυσε τα προβλήματά της με τη νίκη επί της Βερόνα. Επιλέγουμε Χ2 και over 1,5 στο τίμιο 1.67 της Stoiximan.

ΠΑΟΚ – Παναθηναϊκός (21:30): Την πάτησε ο ΠΑΟΚ στο τελευταίο παιχνίδι με τον ΟΦΗ στις καθυστερήσεις. Έτσι όπως πήγε το παιχνίδι ο ένας πόντος ήταν σαν ήττα. Νίκη με 3-0 απέναντι στον ΠΑΣ, πρώτη θέση και ηρεμία μέσα στη διακοπή. Πλήρης πάει στην Τούμπα. Αντίθετα ο ΠΑΟΚ θα στερηθεί τον Τόμας.  Δύσκολο να χάσει ο ΠΑΟ όπως παίζει. Οπότε Χ2 ΔΕ και under 3,5 στο 1.81 του Pamestoixima.gr.

Σούπερ διπλή προσφορά* για λίγες ημέρες!

Γιουβέντους – Μπολόνια(21:45): Έπειτα από τη νίκη της Νάπολι επί της Τορίνο βρίσκεται στο -10 από την κορυφή και προφανώς γίνεται αντιληπτή η σημασία του αγώνα με την Μπολόνια. Στηρίζεται ο προπονητής Μαξ Αλέγκρι, καθώς η διοίκηση διστάζει να αναλάβει το οικονομικό κόστος αλλαγής στον πάγκο. Ο Λιβορνέζος τεχνικός που έχει αρκετές επιστροφές βασικών παικτών δήλωσε ότι από τον αγώνα με την Μπολόνια ξεκινά για τη Γιουβέντους ένα νέο πρωτάθλημα. Αν δεν κερδίσει και την Μπολόνια η Γιουβέντους, θα ζορίσουν πολύ τα πράγματα. Στήριγμα ο άσος στο 1.54 της Novibet.

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις