Μπαρτσελόνα – Ολυμπιακός προγνωστικά και ανάλυση αγώνα

Μπαρτσελόνα - Ολυμπιακός προγνωστικά

Μπαρτσελόνα - Ολυμπιακός προγνωστικά και ανάλυση αγώνα από τη στήλη του Bet of the Day, όπως έχετε συνηθίσει στο koubanezos.gr.

Η αναμέτρηση Μπαρτσελόνα – Ολυμπιακός ξεχωρίζει στο πρόγραμμα της Παρασκευής. Ανάλυση και tips από το Bet of the Day. Μπαρτσελόνα – Ολυμπιακός προγνωστικά

Στάδιο: «Παλάου Μπλαουγκράνα»

Χωρητικότητα: 7.585 θέσεις

Μεταξύ τους παράδοση: Από το 2018 και έπειτα, οι «μπλαουγκράνα» έχουν επιβληθεί των «ερυθρόλευκων» έξι φορές, με την μεταξύ τους μάχη την τελευταία τετραετία να βρίσκεται συγκεκριμένα στο 6-3 υπέρ της ομάδας του Σαρούνας Γιασικεβίτσιους.

Μπαρτσελόνα

Ρεπορτάζ: Η ομάδα του Σαρούνας Γιασικεβίτσιους έχει αναμφίβολα αλλάξει σε σχέση με την περασμένη αγωνιστική περίοδο. Παίκτες με δεδομένη ποιότητα αποκτήθηκαν, όπως οι Τόμας Σατοράνσκι, Γιαν Βέσελι και Νίκολα Κάλινιτς, ενώ μεγάλα ονόματα όπως αυτό του Νικ Καλάθη είδαν την πόρτα της εξόδου. Η Μπαρτσελόνα, παρά το συνεχώς αυξανόμενο μπάτζετ, δεν έχει καταφέρει να κατακτήσει την Ευρωλίγκα τα τελευταία χρόνια, η οποία αποτελεί τον διακαή πόθο των φίλων της ομάδας και σθεναρή επιθυμία των ιδιοκτητών. Τα κακά αγωνιστικά νέα και η… λειψυδρία τροπαίων συνεχίζονται για την Μπάρτσα, η οποία στον τελικό του ισπανικού Σούπερ Καπ ηττήθηκε για ακόμα μια φορά από την Ρεάλ Μαδρίτης με 89-83. Είναι μια ομάδα ακόμα ανέτοιμη, αλλά με δεδομένη αξία και μπασκετικό ταλέντο.

Stat Attack: Ηττήθηκε από την Γκραν Κανάρια με 88-85 στην πρεμιέρα της Liga Endesa! Ωστόσο, απέναντι στην Μπασκόνια λίγα εικοσιτετράωρα πριν επέστρεψε στις νίκες με 89-74 για την δεύτερη αγωνιστική του ισπανικού πρωταθλήματος.

Απουσίες: Σοκαριστικά τα νέα με τον Κάιλ Κούριτς, με τον σούτινγκ γκαρντ να έχει τραύμα στον εγκέφαλο και να χάνει εννοείται την αναμέτρηση απέναντι στον Ολυμπιακό.

Σούπερ διπλή προσφορά* για λίγες ημέρες!

Ολυμπιακός

Ρεπορτάζ: Ο Ολυμπιακός διατήρησε τον κορμό του και όπως έχει δηλώσει επανειλημμένα και ο Γιώργος Μπαρτζώκας, ξεκινάει σε καλύτερη βάση απ’ ότι πέρυσι. Το ρόστερ είναι εντυπωσιακό και «γεμάτο» σε κάθε θέση, με τον πρώτο επίσημο τίτλο της χρονιάς (Σούπερ Καπ) να γίνεται απόκτημα της ομάδας από τον Πειραιά την περασμένη Κυριακή στην Ρόδο. Στη φετινή Ευρωλίγκα, όπου ο Ολυμπιακός στοχεύει ακόμα ψηλότερα σε σχέση με πέρυσι, όλοι στην ομάδα θέλουν να μπουν με το… δεξί, σε μια έδρα που αναμφίβολα είναι από τις δυσκολότερες στα παρκέ της Ευρωλίγκα.

Stat Attack: Έχει πετύχει το 8/8 μέχρι στιγμής στη σεζόν, συμπεριλαμβανομένων και των φιλικών αναμετρήσεων, με μια κούπα επιπλέον εννοείται να εντάσσεται στην συλλογή του, αυτή του Σούπερ Καπ λίγες ημέρες πριν.

Απουσίες: Όλοι οι αθλητές βρίσκονται στην διάθεση του Γιώργου Μπαρτζώκα.

Μπαρτσελόνα - Ολυμπιακός προγνωστικά και ανάλυση αγώνα

Μπαρτσελόνα – Ολυμπιακός προγνωστικά: Τα εντός έδρας παιχνίδια της Μπαρτσελόνα πάντοτε εμπεριέχουν όμορφες στιγμές και πολλά καλάθια. Στην πρεμιέρα της Ευρωλίγκα για τους «χάλκινους μπλαουγκράνα», αυτό εκτός απροόπτου δεν πρόκειται να αλλάξει. Η Μπαρτσελόνα, στις τελευταίες τρεις αναμετρήσεις της μετράει 85,6 πόντους ανά αγώνα, ενώ ο Ολυμπιακός, ο οποίος παραμένει επιθετικογενής, 84,6 πόντους. Το παιχνίδι θα είναι… ροντέο, και οι δύο ομάδες θέλουν να ξεκινήσουν με νίκη την σεζόν στις ευρωπαϊκές τους υποχρεώσεις, με το over 156,5 πόντων στο 1.93 να είναι η επιλογή μας για το σημερινό Bet of the Day. Και καλή μας επιτυχία!

Σούπερ διπλή προσφορά* για λίγες ημέρες!

Μονό
21:30
Μπαρτσελόνα - Ολυμπιακός
Οver 156,5
1.93
BET: 10 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις