Άρσεναλ – Λίβερπουλ προγνωστικά και ανάλυση αγώνα

Άρσεναλ - Λίβερπουλ προγνωστικά

Άρσεναλ - Λίβερπουλ προγνωστικά στοιχήματος και ανάλυση αγώνα από τη στήλη του Bet of the day, όπως έχετε συνηθίσει στο koubanezos.gr.

Η αναμέτρηση Άρσεναλ – Λίβερπουλ ξεχωρίζει στο πρόγραμμα της Κυριακής. Ανάλυση και tips από το Bet of the Day. Άρσεναλ – Λίβερπουλ  προγνωστικά

  • «Στάδιο Έμιρεϊτς» (60.260), Λονδίνο.
  • Διαιτητής: Μάικλ Όλιβερ.
  • Καθολική υπεροχή έχει τα τελευταία χρόνια στα μεταξύ τους η Λίβερπουλ. Στα τελευταία οκτώ ματς η Λίβερπουλ έχει πέντε νίκες και τρεις ισοπαλίες με γκολ 15-2. Στην εποχή Κλοπ η Λίβερπουλ έχει τέσσερις νίκες, δύο ισοπαλίες και μία ήττα στην έδρα της Άρσεναλ.
  • Έξι σερί ματς έχει να δεχτεί γκολ από την Άρσεναλ η Λίβερπουλ. Πριν από αυτά, οι δύο ομάδες μετρούσαν οκτώ διαδοχικά goal/goal με έξι over 2,5 και πέντε από αυτά να έχουν over 3,5 τέρματα.

Άρσεναλ

Ρεπορτάζ: Δεν έχει σταματημό η ξέφρενη πορεία της Άρσεναλ. Στο μεγάλο ντέρμπι μίσους απέναντι στην Τότεναμ, οι «κανονιέρηδες» έδειξαν ποιος είναι το αφεντικό στο βόρειο Λονδίνο επικρατώντας με 3-1. Παίζοντας επιθετικό και κυριαρχικό ποδόσφαιρο πήραν το προβάδισμα χάρη σε γκολάρα του Πάρτεϊ στο 20’, με τον Κέιν να ισοφαρίζει με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι στο 31’. Μπήκαν «φουριόζοι» στο δεύτερο μέρος οι γηπεδούχοι, με τον αρχισκόρερ τους Γκάμπριελ Ζεσούς να πετυχαίνει το 2-1 στο 49’. Η κόκκινη του Έμερσον στο 62’ λάβωσε τα «σπιρούνια», με τον Τσάκα να αποτελειώνει την Τότεναμ γράφοντας το 3-1 στο 67ο λεπτό. Παρέμεινε στην κορυφή η ομάδα του Αρτέτα, έναν βαθμό μπροστά από τη Μάντσεστερ Σίτι. Νικών συνέχεια και στο Europa League, με τους αναπληρωματικούς να κάνουν τη διαφορά. Οι Λονδρέζοι επικράτησαν εύκολα με 3-0 της Μπόντο Γκλιμτ και έκαναν το 2/2 στη φάση των ομίλων. Σκόρερ οι Ενκέτια (23’), Χόλντινγκ (27’) και Φάμπιο Βιέιρα (84’).

Stat attack: Έχει πετύχει εννιά νίκες σε δέκα ματς σε όλες τις διοργανώσεις (έχει να ξεκινήσει με 10/11 από το 1930).

Απουσίες: Γνωστές οι απώλειες των Σμιθ-Ρόου και Ελνένι που θα μείνουν για καιρό εκτός.

Πιθανή ενδεκάδα (4-3-3): Ράμσντεϊλ – Γουάιτ, Σαλιμπά, Γκάμπριελ, Ζιντσένκο – Έντεγκαρντ, Πάρτεϊ, Τσάκα – Σάκα, Μαρτινέλι, Ζεσούς.

Σούπερ διπλή προσφορά* για λίγες ημέρες!

Λίβερπουλ

Ρεπορτάζ: Η Λίβερπουλ που ξέραμε… αγνοείται τη φετινή σεζόν και το ματς απέναντι στην Μπράιτον ήταν η καλύτερη απόδειξη. Οι «γλάροι» σόκαραν την ομάδα του Κλοπ παίρνοντας προβάδισμα δύο τερμάτων στα πρώτα δεκαεπτά λεπτά. Ο Φιρμίνο μείωσε στο 33’ και ισοφάρισε στο 54’, ενώ με ένα πολύ τυχερό αυτογκόλ στο 62’ οι «κόκκινοι» πέτυχαν την ολική ανατροπή. Ωστόσο, οι φιλοξενούμενοι δεν είχαν πει την τελευταία τους λέξη κι ο Τροσάρ διαμόρφωσε στο 83’ το τελικό 3-3, πετυχαίνοντας χατ-τρικ (το τρίτο στην ιστορία από αντίπαλο παίκτη στο «Άνφιλντ»). Ομάδα χωρίς αρχή, μέση και τέλος θυμίζει το σύνολο του Κλοπ που φαίνεται πως περνάει κρίση. Η νίκη επί της Ρέιντζερς μεσοβδόμαδα με 2-0 (Αλεξάντερ-Άρνολντ στο 7’ με φάουλ και Σαλάχ στο 53’ με πέναλτι) έφερε μια ηρεμία στις τάξεις του συλλόγου, όμως σίγουρα η ομάδα απέχει πολύ από το επιθυμητό επίπεδο.

Stat attack: Δεν έχει κερδίσει κανένα από τα τέσσερα εκτός έδρας ματς της φέτος.

Απουσίες: Τρεις στάνταρ απουσίες έχει η Λίβερπουλ στα πρόσωπα των μέσων Κεϊτά, Τζόουνς και Όξλεϊντ-Τσάμπερλεϊν. Ξεπερνά σιγά-σιγά τον τραυματισμό του ο Ρόμπερτσον αλλά ακόμα δε βρίσκεται στο 100%, παίζεται η συμμετοχή του.

Πιθανή ενδεκάδα (4-3-3): Άλισον – Αλεξάντερ-Άρνολντ, Μάτιπ, Φαν Ντάικ, Τσιμίκας – Χέντερσον, Φαμπίνιο, Τιάγκο – Σαλάχ, Ντίαζ, Φιρμίνο.

Άρσεναλ - Λίβερπουλ προγνωστικά και ανάλυση αγώνα

Άρσεναλ – Λίβερπουλ προγνωστικά: Περίεργο και δύσκολο στοιχηματικά παιχνίδι. Αγωνιστικά η Άρσεναλ είναι αρκετά καλύτερη από τη Λίβερπουλ και εντυπωσιάζει. Από την άλλη η Λίβερπουλ έχει βρει τον τρόπο να κερδίζει τους «κανονιέρηδες» και διαθέτει αδιαμφισβήτητη ποιότητα στο ρόστερ της. Ακόμα κι έτσι, είναι δύσκολο να πάμε κόντρα στην εντυπωσιακή φόρμα των γηπεδούχων. Δε χάνει στο «Έμιρεϊτς» η Άρσεναλ. Επιλογή μας ο συνδυασμός 1Χ & over 2,5, που πληρώνει 2.62 στο Pamestoixima.gr.

Σούπερ διπλή προσφορά* για λίγες ημέρες!

Μονό
18:30
Άρσεναλ - Λίβερπουλ
1Χ & over 2,5
2.62
BET: 10 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις