Μίλαν – Γιουβέντους προγνωστικά και ανάλυση αγώνα

Μίλαν - Γιουβέντους προγνωστικά

Μίλαν - Γιουβέντους προγνωστικά στοιχήματος και ανάλυση αγώνα από τη στήλη του Bet of the day, όπως έχετε συνηθίσει στο koubanezos.gr.

Η αναμέτρηση Μίλαν – Γιουβέντους ξεχωρίζει στο πρόγραμμα του Σαββάτου. Ανάλυση και tips από το Bet of the Day. Μίλαν – Γιουβέντους  προγνωστικά

  • «Σαν Σίρο» (80.018), Μιλάνο.
  • Διαιτητής: Ντανιέλε Ορσάτο.
  • Δύο νίκες η Μίλαν, μία η Γιουβέντους και τέσσερις ισοπαλίες στα τελευταία επτά μεταξύ τους ματς. Στην έδρα της Μίλαν οι φιλοξενούμενοι κυριαρχούν στα τελευταία δέκα ματς με απολογισμό 6-2-2.
  • Over 2,5 τέρματα έχουν επιτευχθεί σε τρεις από τις πέντε τελευταίες αναμετρήσεις τους.
  • 13 νίκες σε 21 αναμετρήσεις μετρά απέναντι στη Μίλαν ο Αλέγκρι. Αντίθετα, ο Πιόλι έχει κερδίσει τη Γιουβέντους μόλις δύο φορές σε 25 (!) αναμετρήσεις.

Μίλαν

Ρεπορτάζ: Πέρασε με εντυπωσιακό τρόπο από την έδρα της Έμπολι παρότι βρέθηκε σε δύσκολη θέση η Μίλαν για να παραμείνει στην πεντάδα. Ο Ρέμπιτς την «ξεκόλλησε» από το μηδέν ανοίγοντας το σκορ στο 79’. Οι γηπεδούχοι απάντησαν στο 90’+2’ και φάνηκαν να σώζουν τον βαθμό της ισοπαλίας, όμως η Μίλαν δεν είχε πει την τελευταία της λέξη. Ο Μπαλό-Τουρέ πέτυχε το 1-2 με πλασέ ένα λεπτό αργότερα, και σαν να μην έλειπε αυτό ήρθε και το 1-3 στο έκτο λεπτό των καθυστερήσεων με γκολ του Λεάο στις καθυστερήσεις. Οι «ροσονέρι» όμως δεν μπόρεσαν να συνεχίσουν τις νίκες και στην Ευρώπη την Τετάρτη. Οι απουσίες έπαιξαν καθοριστικό ρόλο στη βαριά ήττα με 3-0 από την Τσέλσι, με την οποία η αγγλική ομάδα προσπέρασε στη βαθμολογία την πρωταθλήτρια Ιταλίας. Μία αξιόλογη φάση είχε σε όλο το παιχνίδι, το οποίο ανήκε ολοκληρωτικά στους «μπλε».

Stat attack: Πέντε συνεχόμενα over 2,5 σε όλες τις διοργανώσεις.

Απουσίες: «Νοσοκομείο» είναι αυτή την στιγμή η Μίλαν, με σίγουρες τις απουσίες των Μενιάν, Καλάμπρια, Φλορέντσι, Κίερ, Σαλεμέκερς και Ιμπραΐμοβιτς. Αμφίβολοι είναι οι Ερναντέζ και Μεσίας.

Πιθανή ενδεκάδα (4-2-3-1): Ταταρουσάνου – Ντεστ, Καλουλού, Τομόρι, Μπαλό-Τουρέ – Τονάλι, Μπενασέρ – Ρέμπιτς, Ντε Κετελέρε, Λεάο – Ζιρού.

Novibet – με 0% γκανιότα* και το στοίχημά σου αξίζει περισσότερα!

Γιουβέντους

Ρεπορτάζ: Έκανε καλό η διακοπή των εθνικών στη Γιουβέντους, καθώς στην επιστροφή της πήρε για πρώτη φορά στην σεζόν δύο σερί νίκες. Παίζοντας καλό κι επιθετικό ποδόσφαιρο διέλυσε με 3-0 την Μπολόνια για την τρίτη νίκη της στην σεζόν. Ο Κόστιτς άνοιξε το σκορ στο 24’, και το δίδυμο των σέντερ φορ Βλάχοβιτς-Μίλικ καθάρισε το ματς με δύο γκολ στο διάστημα 59’-62’. Ακολούθησε κι η επικράτηση με 3-1 επί της Μακάμπι Χάιφα για την τρίτη αγωνιστική των ομίλων του Champions League. Η «μεγάλη κυρία» έκανε το αυτονόητο και ξεπέρασε το εμπόδιο των Ισραηλινών, κατακτώντας τους πρώτους της βαθμούς στη διοργάνωση. Ακόμα κι έτσι έχει πολύ δρόμο, καθώς βρίσκεται στο -4 από Παρί Σεν Ζερμέν και Μπενφίκα. Πρωταγωνιστής ο Ντι Μαρία που έδωσε τρεις ασίστ, με τον Ραμπιό να σκοράρει δύο φορές και τον Βλάχοβιτς μία.

Stat attack: Απολογισμός 0-2-2 στα φετινά εκτός έδρας ματς και συνολικά 0-2-4 στα τελευταία έξι.

Απουσίες: Μακροχρόνια εκτός οι Κιέζα και Πογκμπά λόγω τραυματισμού στο γόνατο. Τιμωρημένος ο Ντι Μαρία, τραυματίες κι οι αναπληρωματικοί Ακέ, Ζόρζε και Πέετερς.

Πιθανή ενδεκάδα (4-3-3): Σέζνι – Ντανίλο, Μπονούτσι, Μπρέμερ, Σάντρο – ΜακΚένι, Λοκατέλι, Ραμπιό – Κουαδράδο, Κόστιτς, Βλάχοβιτς.

Μίλαν - Γιουβέντους προγνωστικά και ανάλυση αγώνα

Μίλαν – Γιουβέντους προγνωστικά: Σε γενικές γραμμές η Μίλαν είναι καλύτερη ομάδα. Περνάει όμως μια ζόρικη περίοδο μέχρι να επιστρέψουν ορισμένοι από τους τραυματίες. Ο Αλέγκρι ξέρει καλά τη Μίλαν και αυτό φαίνεται κι από τα αποτελέσματά του απέναντί της. Σε τέτοια παιχνίδια βέβαια πολλές φορές η παράδοση δεν παίζει κανένα ρόλο. Η αλήθεια βρίσκεται κάπου… στη μέση κι εκεί θα μείνουμε κι εμείς. Παίζουμε Χ που το βρίσκουμε σε απόδοση 3.40 στη Novibet.

Με το Παρά 1 στο Pamestoixima.gr το ποντάρισμά σου επιστρέφεται!

Μονό
19:00
Μίλαν - Γιουβέντους
Χ
3.40
BET: 10 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις