Ολυμπιακός – Καραμπάκ προγνωστικά και ανάλυση αγώνα

Ολυμπιακός - Καραμπάκ προγνωστικά

Ολυμπιακός - Καραμπάκ προγνωστικά στοιχήματος και ανάλυση αγώνα από τη στήλη του Bet of the day, όπως έχετε συνηθίσει στο koubanezos.gr.

Η αναμέτρηση Ολυμπιακός – Καραμπάκ ξεχωρίζει στο πρόγραμμα της Πέμπτης . Ανάλυση και tips από το Bet of the Day. Ολυμπιακός – Καραμπάκ  προγνωστικά

  • «Γεώργιος Καραϊσκάκης» (32.115), Πειραιάς.
  • Διαιτητής: Ιρφάν Πέλιτο.
  • Πρώτη συνάντηση στην ιστορία των δύο ομάδων. Μόνη φορά που αντιμετώπισε ομάδα από το Αζερμπαϊτζάν ο Ολυμπιακός είναι την σεζόν 2021-22, όταν επικράτησε εντός κι εκτός έδρας με 1-0 της Νέφτσι Μπακού. Αντίστοιχα η Καραμπάκ από ελληνικές ομάδες έχει αντιμετωπίσει μόνο τον ΠΑΟΚ την σεζόν 2016-17, με νίκες 2-0 εντός και 1-0 εκτός έδρας.
  • Χωρίς νίκη στα τελευταία έντεκα ευρωπαϊκά ματς ο Ολυμπιακός. Εκτός έδρας στην Ευρώπη η Καραμπάκ επιβεβαιώνει το goal/goal & over 2,5 σε οκτώ από τα τελευταία εννιά ματς.

Ολυμπιακός

Ρεπορτάζ: Σαν να μην μπήκε ποτέ στο γήπεδο στο ματς με την Φράιμπουργκ για τη δεύτερη αγωνιστική των ομίλων. «Σβηστά» οι Γερμανοί νίκησαν με 3-0 στο «Καραϊσκάκης», με αποτέλεσμα ο Ολυμπιακός να μείνει χωρίς βαθμό μετά από δύο ματς στην τελευταία θέση του ομίλου. Από το 25’ οι φιλοξενούμενοι προηγούνταν με 2-0, και το πιο ανησυχητικό για τους «ερυθρόλευκους» είναι το πόσο άνετα κέρδισε η γερμανική ομάδα. Μετά και την ήττα από τον Άρη που ακολούθησε, ο Μίτσελ πήρε τα σκήπτρα από τον Κορμπεράν και έκανε ντεμπούτο την Κυριακή στο ματς απέναντι στον Ατρόμητο. Θετικό δείγμα για την ομάδα του Πειραιά που νίκησε 2-0, με πρωταγωνιστή τον Μπακαμπού. Ο Κογκολέζος πέτυχε τα πρώτα του γκολ στην Ελλάδα, όμως δεν είναι δηλωμένος στην ευρωπαϊκή λίστα. Χαρακτήρα τελικού έχει η αναμέτρηση απέναντι στην Καραμπάκ.

Stat attack: 2-3 γκολ στα τελευταία πέντε ματς.

Απουσίες: Τραυματίστηκε ο Ελ Αραμπί στο ματς με τον Ατρόμητο. Μπαίνει στη λίστα των απόντων μαζί με τους Χουάνγκ Ουί-Τζο, Μπα, Ρέτσο, Βατσλίκ και κατά πάσα πιθανότητα τον Μαρσέλο.

Πιθανή ενδεκάδα (4-2-3-1): Τζολάκης – Βρσάλικο, Σισέ, Παπασταθόπουλος, Ρέαμπτσιουκ – Εμβιλά, Χουάνγκ Ιν-Μπέομ – Βρουσάι, Μπιέλ, Μασούρας – Αμπουμπακάρ Καμαρά.

Novibet – με 0% γκανιότα* και το στοίχημά σου αξίζει περισσότερα!

Καραμπάκ

Ρεπορτάζ: Την πρώτη της νίκη στους ομίλους πανηγύρισε η Καραμπάκ, διαλύοντας με 3-0 τη Ναντ για τη δεύτερη αγωνιστική. Σε ένα σχετικά ισορροπημένο ματς κατάφερε να εκμεταλλευτεί τις ευκαιρίες της και να κερδίσει με το επιβλητικό 3-0, παίρνοντας, έστω και προσωρινά, μικρό προβάδισμα για τη δεύτερη θέση. Όλα τα γκολ ήρθαν στο δεύτερο ημίχρονο με σκόρερ τους Οβούσου (60’), Ζουμπίρ (65’) και Γιάνκοβιτς (72’). Συνέχισε τις νίκες και στο πρωτάθλημα, με πιο πρόσφατο το 3-1 επί της Νέφτσι Μπακού. Στο ματς κορυφής, η Καραμπάκ τα βρήκε «σκούρα» στο πρώτο ημίχρονο μένοντας πίσω στο σκορ, όμως μπήκε δυναμική στο δεύτερο και ανέτρεψε το παιχνίδι. Έτσι, παρέμεινε στην κορυφή και μάλιστα μόνη της, παρότι έχει παίξει ένα ματς λιγότερο από τις ομάδες που ακολουθούν.

Stat attack: Δώδεκα over 2,5 στα 17 φετινά ματς σε όλες τις διοργανώσεις.

Απουσίες: Μοναδική απουσία για τον Γκουρμπάνοφ αυτή του τραυματία στόπερ Μαμάντοφ.

Πιθανή ενδεκάδα (4-2-3-1): Μαχαμανταλίγιεφ – Βέσοβιτς, Μουσταφαζάντα, Χουσεΐνοφ, Καφαρκουλίγιεφ – Ρίτσαρντ, Καράγιεφ – Καντί, Όζομπιτς, Ζουμπίρ – Οβούσου.

Ολυμπιακός - Καραμπάκ προγνωστικά και ανάλυση αγώνα

Ολυμπιακός – Καραμπάκ προγνωστικά: Μετά από δύο ήττες σε ισάριθμα παιχνίδια, ο Ολυμπιακός δεν έχει περιθώριο απώλειας απέναντι στην Καραμπάκ αν θέλει να παραμείνει στο κόλπο της πρόκρισης. Ίσως ο Μίτσελ δώσει έναν νέο αέρα στην ομάδα, όμως δύσκολα αυτό θα γίνει από την πρώτη στιγμή. Δεδομένου κι ότι η Καραμπάκ παίζει πολύ καλό ποδόσφαιρο και σκοράρει κατά ριπάς, το έργο των «ερυθρολεύκων» γίνεται αρκετά δύσκολο. Μοιάζει λογική επιλογή το over 2,5 σε απόδοση 1.90 στο Pamestoixima.gr.

Με το Παρά 1 στο Pamestoixima.gr το ποντάρισμά σου επιστρέφεται!

Μονό
22:00
Ολυμπιακός - Καραμπάκ
Over 2,5
1.90
BET: 15 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις