ΕΠΟ: Θα λάβει 12 εκατ. ευρώ από τα τηλεοπτικά της Εθνικής και θα δώσει μέρος των χρημάτων στις ΕΠΣ

(Εθ)νίκες με… χαμηλό σκορ

Η διοίκηση της ΕΠΟ έχει λαμβάνειν 12 εκατ. ευρώ από την UEFA από τα τηλεοπτικά της Εθνικής και από αυτά προτίθεται να δώσει χρήματα στις ΕΠΣ.

Η ΕΠΟ μετά από συζητήσεις με την UEFA προχώρησε σε επίλυση της διαδικασίας απόδοσης των οφειλών της ευρωπαϊκής Ομοσπονδίας προς την ελληνική Ομοσπονδία για τα τηλεοπτικά δικαιώματα της Εθνικής μας ομάδας. Από τα πρώτα 3 εκατ. ευρώ που πήρε έδωσε 10.000 ευρώ στις Ενώσεις (από 10.000 ευρώ σε κάθε μία ΕΠΣ).

Στη συνέχεια την 1η Οκτωβρίου πρόκειται να πάρει άλλα 3 εκατ. ευρώ, στις 15 Νοεμβρίου άλλα 3 και στις 5 Γενάρη ακόμα 3 εκατ. ευρώ. Στο σύνολο δηλαδή 12 εκατ. ευρώ. Η ΕΠΟ έκανε γνωστό πως θα συνεχίζει να δίνει 10.000 ευρώ ανά Ένωση μετά από κάθε καταβολή δόσης.

Τα χρήματα αυτά σύμφωνα με τις οδηγίες της UEFA θα πρέπει να είναι έναντι δράσεων. Μέσα στις δράσεις περιλαμβάνονται και λειτουργικά έξοδα και έτσι οι ΕΠΣ θα πρέπει να στείλουν σχετικά ενημερωτικά έγγραφα.

 

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις