Με την δύναμη της έδρας

Προγνωστικά

Προγνωστικά: Ο #Jimandrez κάνει ντεμπούτο στα προγνωστικά NFL και έχει μία value επιλογή από τα παιχνίδια της Κυριακής στο 1.90

Καλησπέρα σε όλους. Αλλαγή κατεύθυνσης… στα προγνωστικά μας. Το NFL, κοινώς αμερικάνικο ποδόσφαιρο, έχει αρκετό ψωμάκι στοιχηματικά καθώς προκύπτουν από εδώ και από εκεί διάφορες ευκαιρίες. Σήμερα εξετάζουμε μία τέτοια επιλογή με μοναδικό μας σκοπό να μας πάει ταμείο.

Προγνωστικά: Πίτσμπουργκ Στίλερς – Νιου Γιόρκ Τζετς

Παιχνίδι στο Πίτσμπουργκ λοιπόν ανάμεσα στους τοπικούς Στίλερς και στους Νιου Γιόρκ Τζετς. Οι γηπεδούχοι μπορεί να ξεκίνησαν την σεζόν με μία μεγάλη επιτυχία στην έδρα των περσινών φιναλίστ στο SuperBowl Μπένγκαλς αλλά στην συνέχεια γνώρισαν δύο σερί ήττες. Δύο σερί παιχνίδια στις λεπτομέρειες, τα οποία όπως και να έχει πόνεσαν το ιστορικό brand της λίγκας. Το παιχνίδι αυτού του Σαββατοκύριακου κόντρα στην Νέα Υόρκη αποτελεί must-win κυρίως για ψυχολογικούς λόγους, αλλά φυσικά και το βαθμολογικό κίνητρο είναι μεγάλο.

Σούπερ διπλή προσφορά* για λίγες ημέρες!

Από την άλλη οι Τζετς δεν έχουν εντυπωσιάσει μέσα στην σεζόν, δείχνουν πως δεν έχουν τις λύσεις στο αμυντικό κομμάτι και δυσκολεύονται αρκετά κόντρα σε αντιπάλους με πιο έμπειρους παίκτες. Εντάξει, πήραν ένα διπλό στο Κλίβελαντ αλλά κατά τα άλλα….δεν πείθουν.

Βλέπουμε το σετ των αποδόσεων να είναι υπέρ των Στίλερς, εμείς θα στηρίξουμε το φαβορί και θα επιλέξουμε τον 1 (-3,5) στο ωραίο 1.90 της Novibet.

Μονό
20:15
Πίτσμπουργκ Στίλερς - Νιου Γιορκ Τζετς
1 (-3,5)
1.90
BET: 15 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις