Φρα, Φρα, Φράιμπουργκ

ψαγμένα προγνωστικά

Ψαγμένα προγνωστικά: Ο #Fidel επιστρέφει με σημεία. Στηρίζει την Φράιμπουργκ, σχολιάζει τα... αρνιά στη Λαμία και λίγο... Τζέκο.

Fidel, η επιστροφή. Τόσο για την αφεντιά μου, όσο και για τα ψαγμένα προγνωστικά μου στο koubanezos.gr για όλους τους φίλους και τις φίλες μου. Εγκαίνια του ΟΠΑΠ Αρίνα είχαμε χθες, χαρές και πανηγύρια στη Νέα Φιλαδέλφεια από τον μίστερ Μελισσανίδη, τους πολιτικούς, τους παπάδες και το λαό της ΑΕΚ.

Θα ήθελα να ασχοληθώ και με την Super League στην επιστροφή μου, αλλά βλέπω στο Λαμία – Λεβαδειακός να σφάζουν τα αρνιά, να βάζ(ου)νε τις σούβλες και ότι τους βολέψει στη συνέχεια. Γι’ αυτό θα κινηθώ… ευρω(μ)παϊκά με τα ψαγμένα προγνωστικά μου.

Εκκινώ. Φράιμπουργκ – Μάιντς, το καταλάβατε και στον τίτλο άλλωστε. Εδώ οι γηπεδούχοι έχουν τον πρώτο λόγο. Σοβαρή η φετινή πορεία τους, έχουν κρατήσει πέντε φορές ανέπαφη την εστία τους σε επτά αγωνιστικές και συνεχίζουν την περσινή ιστορία. Θα χτυπήσουν τετράδα; Ναι η απάντηση μου, αλλά για να φτάσουν ως εκεί, θα πρέπει να επικρατήσουν (αρχικά) της Μάιντς. Στο 2.15 ο άσος, τον κρατάω.

Συνεχίζω στη μαγευτική Ιταλία. Ασχοληθείτε ‘σεις με τα πολιτικά της και την κυρία Τζόρτζια Μελόνι. Εγώ θα ασχοληθώ με την κυρία Ίντερ και την κυρία Ρόμα. Θα σταθώ όμως στον μίστερ Τζέκο. Αγωνίστηκε στη Ρόμα, πλέον φοράει τη φανέλα της Ίντερ. Αθροιστικά έχει σημειώσει 99 τέρματα στη Serie A και με τις δύο, θα θέλει να τα εκατοστίσει σε αναμέτρηση νυν – πρώην. Σαν να βγαίνεις με την κοπέλα σου για να την μοστράρεις στην πρώην. Κάπως έτσι. Στο 2.70 να σκοράρει ο Βόζνιος, προχωράμε.

Σούπερ διπλή προσφορά* για λίγες ημέρες!

Μονό
16:30
Φράιμπουργκ - Μάιντς
1
2.15
BET: 20 units
Σκόρερ
19:00
Ίντερ - Ρόμα
Γκολ Τζέκο
2.70
BET: 15 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις