ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΓΝΩΡΙΜΙΑΣ: ΚΩΔΙΚΟΣ 200FS

ΔΩΡΟ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΗΜΕΡΑ

ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΜΕ ΔΩΡΑ* ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ

ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΛΙΓΟ

ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΓΝΩΡΙΜΙΑΣ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΛΙΓΕΣ ΗΜΕΡΕΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΧΑΝΕΤΑΙ

Απέναντι στην πρώην...

ΔΩΡΟ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΗΜΕΡΑ

H BET365 ΣΕ ΚΑΛΩΣΟΡΙΖΕΙ ΜΕ ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ*!

H BET365 ΣΕ ΚΑΛΩΣΟΡΙΖΕΙ ΜΕ ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ*!

ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΜΑΤΟΣ

ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΜΑΤΟΣ

ΞΕΚΙΝΑΣ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΜΕ 100 ΒΙΒΛΙΚΑ ΔΩΡΑ*!

ΞΕΚΙΝΑΣ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΜΕ 100 ΒΙΒΛΙΚΑ ΔΩΡΑ*!

ΤΡΕΛΟ ΔΩΡΟ* ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΗΜΕΡΑ!

ΤΡΕΛΟ ΔΩΡΟ* ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΗΜΕΡΑ!

ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΜΕ ΔΙΠΛΟ ΔΩΡΟ*

ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΜΕ ΔΙΠΛΟ ΔΩΡΟ*

Απέναντι στην πρώην...

LIVE BETTING 24/7!

Best Picks

Best Picks Παρασκευής με μπάλα, μπάσκετ και βόλεϊ έως 7.90!

προγνωστικά μπάσκετ

Λάθος όριο στο Λονδίνο

Προγνωστικά από Γαλλία και Ισπανία με την εικόνα να δείχνει δυο παίκτες από το γαλλικό πρωτάθλημα.

Επιστροφή στη δράση με δυάδα από Γαλλία και Ισπανία

Προγνωστικά τσάμπιονσιπ με την ομάδα της Λιντς στην εικόνα.

Έχει πολύ ζουμί η Championship

Αλβαρέζ και 42άρι

Αλβαρέζ και 42άρι

Προγνωστικά βόλεϊ με τις ομάδες Ολυμπιακός-ΠΑΟΚ στην εικόνα.

Στο Ολυμπιακός – ΠΑΟΚ με 7άρι!

προγνωστικά αγγλία 1 και Ligue 1 με παίκτη της Λιλ να είναι στην εικόνα.

Πέφτουν κορμιά στο «Πιέρ Μορούα»

Ουκρανία - Ιταλία ανάλυση και προγνωστικά αγώνα

Λιλ – Λανς: Ανάλυση & Προγνωστικά αγώνα

Over 2,5 ημέρας που διπλασιάζει για Κυριακή 03/03/24.

Το over 2,5 της ημέρας (29/3)

το bet builder της ημέρας

Το Bet Builder της ημέρας (29/3)

Ουκρανία - Ιταλία ανάλυση και προγνωστικά αγώνα

Βίρτους Μπολόνια – Παναθηναϊκός: Ανάλυση & Προγνωστικά αγώνα

Ευκαιρίες πριν την εμβόλιμη

Μόνο νίκη χρειάζονται

ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΓΝΩΡΙΜΙΑΣ: ΚΩΔΙΚΟΣ 200FS

Απέναντι στην πρώην…

Προγνωστικά Γαλλίας

Προγνωστικά Γαλλίας: Να κάνει σεφτέ θέλει το Στρασβούργο, με τα γκολ στο Παρίσι. Δείτε τις σημερινές επιλογές του Cascadeur.

Καλημέρα φίλοι κουβανέζοι. Επιστροφή στη δράση έχουμε αυτό το τριήμερο μετά τη διακοπή των Εθνικών με 9η και 10η αγωνιστική σε Ligue 1 και Ligue 2 αντίστοιχα. Ιδιαίτερο στοιχηματικό ενδιαφέρον παρουσιάζουν τα ΣτρασβούργοΡεν και ΠαρίΝις, ενώ για τα προγνωστικά Γαλλίας θα σταθούμε και στα ΝιόρΓκινγκάμπ και ΡοντέΑμιάν από τη Ligue 2. Για πάμε…

Σούπερ διπλή προσφορά* για λίγες ημέρες!

Προγνωστικά Γαλλίας: Ψάχνει την πρώτη νίκη το Στρασβούργο

Ξεκινάμε από το ΣτρασβούργοΡεν. Ήττα και από τη Μονπελιέ για τους Αλσατούς, παραμένουν η μοναδική ομάδα που δεν έχει κάνει ακόμα σεφτέ φέτος. Πράγμα οξύμωρο αν αναλογιστεί κανείς την περσινή εκπληκτική πορεία της ομάδας του Ζουλιέν Στεφάν, μια ομάδα που παρέμεινε σχεδόν ίδια με πέρυσι. «Κλειστά» τα παιχνίδια των Αλσατών που μετρούν μόλις δύο over σε οκτώ αγωνιστικές. Αμφίβολοι οι Τζικού, Νιαμσί, Αζόρκ και Τόμασον, όλες σημαντικές απουσίες αν τελικά λείψουν.

Κάπως καλύτερα τα πράγματα στη Ρεν που κι αυτή βέβαια δεν μας πείθει όσο πέρυσι. Φαίνεται να ψάχνει μια σταθερότητα ο Μπρούνο Ζενεσιό, εν μέρει λογικό καθώς έχουν γίνει αρκετές αλλαγές σε πρόσωπα συγκριτικά με πέρυσι. Πιο ανοιχτά τα ματς των «ρενέ» οι οποίοι καταγράφουν έξι over σε δέκα αναμετρήσεις έως τώρα (οκτώ για Ligue 1 και δύο για το Europa League).

Ζευγάρι που πάντα έχει έστω ένα γκολ μιας και το πιο πρόσφατο 0-0 είναι τη σεζόν ’91-92. Σύνηθες το 2-3 γκολ στα μεταξύ τους.

Εντάξει, δεν μας γεμίζει το μάτι το Στρασβούργο που έχει και απουσίες, θα θέλαμε πιο ψηλά τον άσο για να ρισκάρουμε. Δεν μου πάει όμως και το χέρι σε μια Ρεν που έχει επιβληθεί μόνο απέναντι σε μικρότερης δυναμικής ομάδες φέτος. Βάσει παράδοσης μοιάζει λογικό το 2-3 γκολ αν και κάτι μου έχει «κολλήσει» για γκολ σε αυτό το παιχνίδι. Προσωπικά θα πάρω το goal/goal & over στο 2,17 αλλά και το να σημειωθούν περισσότερα γκολ στο δεύτερο ημίχρονο στο 2.02, επιλογές από το Pamestoixima.gr.

Κόντρα στην πρώην ο Γκαλτιέ

Με ενδιαφέρον αναμένουμε και το ΠαρίΝις. «Τρένο» η Παρί, αήττητη μέχρι στιγμής στη Ligue 1 με την την τριάδα Μέσι – Νεϊμάρ – Μπαπέ να δείχνει ορεξάτη και να βγάζει ωραία πράγματα στο γήπεδο. Το λιγότερο προβληματική η εικόνα της Νις που έχασε και από την Ανζέ και μετρά μόλις δύο τρίποντα φέτος. Επιδόσεις αδικαιολόγητες για το υλικό που έχει με τον Λουσιάν Φαβρ να είναι υπ’ ατμόν.

Για τους γηπεδούχους θα λείψουν οι Κιμπεμπέ και Βεράτι (πολύ κομβική απουσία) ενώ η Νις θα στερηθεί τον Τοντιμπό και ενδεχομένως και τον Ράμσει.

Δεν βλέπω πώς αυτή η Νις μπορεί να κάνει την έκπληξη απέναντι στην Παρί. Επιπλέον και ο Κριστόφ Γκαλτιέ θα έχει έξτρα κίνητρο κόντρα στην «πρώην». Όσο και να μην πείθουν πάντως οι «αετοί»,υπερβολικό μου φαίνεται το 5,00 της Novibet στο να προηγηθούν στο ματς. Με αυτό το σκεπτικό έχει βάση και ο άσος σε συνδυασμό με το αμφίτερμα που βρίσκουμε στο 2.62 από την ίδια εταιρεία.

Σούπερ διπλή προσφορά* για λίγες ημέρες!

Προγνωστικά Γαλλίας: Πρώτο εντός για Αλμέιδα

Από το σημερινό πρόγραμμα της Ligue 2 θα σταθούμε σε δύο παιχνίδια. Το πρώτο είναι το ΝιόρΓκινγκάμπ. Οι γηπεδούχοι βρίσκονται μαζί με Κεβιγί και Σεντ Ετιέν στις τελευταίες θέσεις της βαθμολογίας. Στο τελευταίο προ διακοπής ηττήθηκαν με 3-0 στην Αμιάν, στο ντεμπούτο του Ρούι Αλμέιδα στον πάγκο τους, ένα αποτέλεσμα που επηρεάστηκε και από την αποβολή λίγο μετά το 1-0. Ο Αλμέιδα έχει εμπειρία από την κατηγορία έχοντας περάσει και από Καέν, Μπαστιά και Τρουά, εκτιμώ ότι θα καταφέρει σταδιακά να «στρώσει» την ομάδα. Έχει ποιοτικές μονάδες μεσοεπιθετικά (Μπουτομπά, Ζεμζεμί, Μερτζί), το ζήτημα είναι να «σφίξει» στα μετόπισθεν (χειρότερο παθητικό στη Ligue 2).

Εξαιρετική από την άλλη η μέχρι τώρα πορεία της Γκινγκάμπ που βρίσκεται στην πέμπτη θέση, μόλις τρεις βαθμούς πίσω από την κορυφή. Ωραίο και επιθετικό ποδόσφαιρο από την ομάδα του Στεφάν Ντιμόν που μαζί με τη Σοσό έχουν την καλύτερη επίθεση στην κατηγορία (17 γκολ).

Σε καλές τιμές το over (2,17) και το goal/goal (1,90) από το Pamestoixima.gr, προσωπικά θα πάω με το δεύτερο.

Δεύτερο και τελευταίο παιχνίδι για σήμερα είναι το ΡοντέΑμιάν. «Σφιχτή» ομάδα παραδοσιακά η Ροντέ που δυσκολεύεται γενικά να δημιουργήσει και βολεύεται περισσότερο με το παιχνίδι των αντεπιθέσεων. Σοβαρή φέτος δείχνει η Αμιάν η οποία πάντως ανέκαθεν έχανε μέρος της δυναμικής της μακριά από την έδρα της. Πιθανή στα μάτια μου μια ισοπαλία εδώ που εντοπίζουμε στο 3.10 από τη Novibet.

Σούπερ διπλή προσφορά* για λίγες ημέρες!

Μονό
18:00
Στρασβούργο - Ρεν
Goal/goal & over 2,5
2.17
BET: 10 units
Μονό
18:00
Στρασβούργο - Ρεν
Περισσότερα γκολ στο β' ημίχρονο
2.02
BET: 10 units
Μονό
20:00
Νιόρ - Γκινγκάμπ
Goal/goal
1.85
BET: 8 units
Μονό
20:00
Ροντέ - Αμιάν
Χ
3.00
BET: 7 units
Ρίσκο
22:00
Παρί Σεν Ζερμέν - Νις
Anytime score: 0-1
5.00
BET: 3 units
Μονό
22:00
Παρί Σεν Ζερμέν - Νις
1 & goal/goal
2.62
BET: 15 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις