Άφθονο θέαμα στο OPEN SPORT

Το OPEN ενδιαφέρεται για το Copa America 2021

Άφθονο θέαμα, αποκλειστικές συνεντεύξεις,  αφιερώματα,  ξεχωριστές ιστορίες και αυτό το Σαββατοκύριακο στο OPEN SPORT, με τον Μανώλη Σφακάκη.

Εκτενές ρεπορτάζ από τα εγκαίνια της Opap Arena. Η ΑΕΚ,  19 χρόνια μετά τον ξεριζωμό της, επιστρέφει στο σπίτι της και το 1/3 της εκπομπής είναι αφιερωμένο στο ιστορικό γεγονός. Μη χάσετε, το άκρως συγκινητικό θέμα του Δημήτρη Βάλσαμου, με φίλους της Ένωσης να ανασύρουν από τη μνήμη τους ιστορίες από το παλιό γήπεδο και να εκφράζουν την προσμονή τους για την επάνοδο στη φυσική της έδρα.    

Απολαύστε θέαμα από τα γήπεδα του εξωτερικού, τις δέκα κορυφαίες φάσεις της εβδομάδας και ένα βίντεο για τον «σεληνιασμένο» Σέρβο επιθετικό Αλεξάνταρ Μίτροβιτς, που σκοράρει κατά βούληση. 

Ενημερωθείτε για τον διάσημο αθλητή που θα λάβει μέρος στη νέα ταινία του Αστερίξ και θυμηθείτε μαζί μας τους σημαντικότερους σταθμούς της τεράστιας καριέρας του Ρότζερ Φέντερερ.  

Την Κυριακή 2 Οκτωβρίου η εκπομπή εστιάζει στο ντέρμπι της Τούμπας. Σε ζωντανή σύνδεση με Θεσσαλονίκη, ο Νίκος Νταμπίζας αναλύει ΠΑΟΚ και Παναθηναϊκό και ο Γρηγόρης Ατρείδης με τον Γρηγόρη Ποζιό μεταδίδουν τα τελευταία νέα των μονομάχων. Αλέξης Σπυρόπουλος, Δημήτρης Τσορμπατζόγλου και Διονύσης Δεσύλλας καταθέτουν την άποψη τους για το ματς κορυφής της Superleague. 

20 λεπτά ποδοσφαιρικής πανδαισίας από τα μεγάλα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα και αποκλειστική συνέντευξη της Κατερίνας Στεφανίδη. Η πιο επιτυχημένη Ελληνίδα αθλήτρια όλων των εποχών μίλησε στην Έλβη Μιχαηλίδου.

OPEN SPORT, κάθε Σάββατο και Κυριακή μεσημέρι 13:40 – 14:40, ραντεβού με την φωτεινή πλευρά του αθλητισμού.

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις