Σουπερ Καπ με ειδικά και βόμβα στο 9.00!

Προγνωστικά

Το πρώτο τρόπαιο στη σεζόν θα κριθεί στο Final 4 της Ρόδου και ο #Playmaker ποντάρει με ειδικά παικτών στο Σούπερ Καπ και ρίχνει 9άρα βόμβα!

Μετά τα ταμεία στο ισπανικό Supercoppa, επανέρχομαι με προγνωστικά από το ελληνικό Σούπερ Καπ που θα γίνει στη Ρόδο και θα διεκδικήσουν Ολυμπιακός, Παναθηναϊκός, Κολοσσός Ρόδου και Προμηθέας Πάτρας.

Στον πρώτο ημιτελικό του Final 4 ο κάτοχος του θεσμού Παναθηναϊκός αντιμετωπίζει τον Κολοσσό Ρόδου. Οι οικοδεσπότες έχουν στο τιμόνι τους τον Ηλία Παπαθεοδώρου και προχώρησαν σε κάποιες σημαντικές κινήσεις μέσα στο καλοκαίρι. Στο ρόστερ τους εντάχθηκαν έμπειροι παίκτες όπως ο Κατσίβελης, ο Γιαννόπουλος, ο Μορέιρα και ο Χρυσικόπουλος. Στα φιλικά δεν έδειξαν καλό πρόσωπο, αλλά ο χρόνος θα είναι σύμμαχός τους στη διάρκεια της σεζόν.

Ο Παναθηναϊκός έκανε ένα μεγάλο restart  το φετινό καλοκαίρι με αρχιτέκτονες τον Ράντονιτς και τον Πεδουλάκη. Τα είπαμε λίγο – πολύ στο αφιέρωμα της Euroleague και ξέρουμε τι να περιμένουμε από το «τριφύλλι». Σημαντική η απουσία του βασικού για φέτος πλέιμεϊκερ, Γουόλτερς. Αναμένεται να πάρει περισσότερο χρόνο ο Λι και να δούμε σχήματα με τον Άντριους και τον Μποχωρίδη στον άσο.

Σούπερ διπλή προσφορά* για λίγες ημέρες!

Εκτίμηση: Όλα δείχνουν πως στον τελικό θα βρεθούν Ολυμπιακός και Παναθηναϊκός. Είναι λάθος κατά τη γνώμη μου να παίξουμε με σημεία και line σε αυτό το σημείο της σεζόν και δεδομένου ότι σε ένα 24ωρο οι ομάδες θα δώσουν και δεύτερο παιχνίδι. Επικεντρώνομαι λοιπόν στα ειδικά παικτών. Το όριο των πόντων του Κατσίβελη είναι στους 9,5 πόντους. Αρκετά ψηλό για την επιθετική του ικανότητα, αφού πρόκειται για ένα γκαρντ που τα προτερήματά του είναι σε άλλους τομείς του παιχνιδιού. Από την άλλη πλευρά έχω κυκλώσει τον Άντριους. Είναι ένα κόμπο γκαρντ που θα δώσει λεπτά και στον άσο. Είναι εξαιρετικός εκτελεστής παρόλο που δεν το έδειξε στα φιλικά. Ίσως αυτό το μίνι τουρνουά να είναι το εισιτήριό του για να μείνει στην ομάδα, καθώς πολλά έχουν ακουστεί. Το μόνο σίγουρο είναι πως το όριο των 8,5 πόντων, ο καλός Άντριους μπορεί να το βγάλει σε ένα δεκάλεπτο. Όσο για το 9άρι στο να βγει πρώτος σκόρερ είναι τουλάχιστον προκλητικό. Για να δούμε.

Combo
17:00
Παναθηναϊκός - Κολοσσός Ρόδου
1 & Κατσίβελης under 9,5 πόντοι
1.80
BET: 30 units
Ειδικό
17:00
Παναθηναϊκός - Κολοσσός Ρόδου
Άντριους over 8,5 πόντοι
2.05
BET: 25 units
Fun bet
17:00
Παναθηναϊκός - Κολοσσός Ρόδου
Πρώτος σκόρερ: Άντριους
9.00
BET: 5 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις