Οι απουσίες κοστίζουν για την Μπάρτσα

Οι απουσίες κοστίζουν για την Μπάρτσα

Η επιστροφή από τις εθνικές συνδυάζεται για τα προγνωστικά του #Bats με πολλά γκολ που φτάνουν μέχρι το 2.25.

Επιτέλους η Premier League επιστρέφει σε κανονικούς ρυθμούς! Το καλύτερο πρωτάθλημα του κόσμου κι η αναμέτρηση της Μαγιόρκα με την Μπαρτσελόνα προσφέρουν τα σημερινά μας προγνωστικά.

Προγνωστικά: Κρίσταλ Πάλας – Τσέλσι

Ήδη παίζει το τρίτο της ντέρμπι του Λονδίνου η Κρίσταλ Πάλας στην σεζόν, μετά τα ματς με Άρσεναλ και Μπρέντφορντ. Αυτή τη φορά υποδέχεται την Τσέλσι, με τον Πότερ να κάνει το ντεμπούτο του στην Premier League ως προπονητής των «μπλε». Το μοναδικό δείγμα του ήταν μέτριο, με την Τσέλσι να μένει στο 1-1 με την Σάλτσμπουργκ. Ξεκούραστες κι οι δύο γιατί τα ματς τους αναβλήθηκαν την προηγούμενη αγωνιστική.

Χρειάζεται μια μεγάλη νίκη η Πάλας επειδή όσο κι αν δείχνει καλά σημάδια, η μία νίκη σε έξι ματς είναι κακός απολογισμός. Παίζει σφιχτά αλλά δε φοβάται να ρισκάρει όταν πρέπει και δεν έχει λόγο να φοβηθεί την Τσέλσι. Από την πλευρά των φιλοξενούμενων είναι προφανές το πόσο χρειάζονται τους τρεις βαθμούς. Μπορούν να βγάλουν το over 2,5, το οποίο έχει απόδοση 2.03 στη Novibet.

Σούπερ διπλή προσφορά* για λίγες ημέρες!

Μπόρνμουθ – Μπρέντφορντ

Το 9-0 από τη Λίβερπουλ φαίνεται να «ταρακούνησε» τους πάντες στην Μπόρνμουθ. Από εκείνο το εφιαλτικό μεσημέρι στο «Άνφιλντ» τα «κεράσια» μετρούν τρία σερί ματς χωρίς ήττα. Απέφυγε την ήττα στην έδρα της Νιουκάστλ πριν το παράθυρο των εθνικών και είναι μια χαρά στη 12η θέση.

Αντιθέτως, από ήττα προέρχεται η Μπρέντφορντ με το βαρύ 3-0 από την Άρσεναλ. Απογοητευτική εμφάνιση από την ομάδα του Τόμας Φρανκ που δεν μπορούσε να κάνει και πολλά κόντρα στην πρωτοπόρο της βαθμολογίας. Πάντως υπερέχει σε ποιότητα της σημερινής της αντιπάλου. Αγνοεί τη νίκη εκτός έδρας φέτος και δε θέλει να χάσει επαφή με τις πρώτες θέσεις. Η διακοπή ήρθε στο πιο ακατάλληλο σημείο για τους γηπεδούχους και μπορεί να το πληρώσουν. Παίζουμε διπλό που πληρώνει 2.25 στη Novibet.

Μαγιόρκα – Μπαρτσελόνα

Σε μια αρκετά φιλόξενη έδρα, αυτήν της Μαγιόρκα, δοκιμάζεται η Μπαρτσελόνα. Οι «μπλαουγκράνα» είναι δεύτεροι με πέντε νίκες και μία ισοπαλία, διαθέτουν την καλύτερη επίθεση (18 γκολ) αλλά και άμυνα (ένα γκολ) στη λίγκα. Ωστόσο το έργο τους γίνεται αρκετά πιο δύσκολο για την συνέχεια, καθώς οι δύο πυλώνες της αμυντικής τους γραμμής θα απουσιάσουν. Κουντέ και Αραούχο τραυματίστηκαν με τις εθνικές τους, με τον δεύτερο να αναμένεται να μείνει εκτός για μήνες.

Μεγάλο το πλήγμα για την ομάδα του Τσάβι, που έχει φανεί πόσο χρειάζεται αυτούς τους δύο στα μετόπισθεν. Συν τοις άλλοις, νοκ-άουτ τέθηκαν και οι Ντεπάι, Ντε Γιονγκ και Μπεγερίν. Δύσκολα δε θα φανεί αποσυντονισμένη η Μπαρτσελόνα, κάτι που μπορούν να εκμεταλλευτούν οι γηπεδούχοι. Έστω ένα γκολ έχουν τη δυνατότητα να το πετύχουν, όπως έχουν κάνει σε πέντε από τα έξι φετινά ματς. Ευκαιρία για εμάς το 2.25 του goal/goal & over 2,5 στο Pamestoixima.gr.

Σούπερ διπλή προσφορά* για λίγες ημέρες!

Μονό
17:00
Κρίσταλ Πάλας - Τσέλσι
Over 2,5
2.03
BET: 15 units
Μονό
17:00
Μπόρνμουθ - Μπρέντφορντ
2
2.25
BET: 15 units
Μονό
22:00
Μαγιόρκα - Μπαρτσελόνα
Goal/goal & over 2,5
2.25
BET: 15 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις