Οι έδρες θα μιλήσουν

προγνωστικά μπάσκετ

Προγνωστικά μπάσκετ: Στηρίζει τις έδρες της BBL ο #Dogass ,σε αποδόσεις που φτάνουν το 11.00.

Καλημέρα σε όλους. Συνέχεια στα προγνωστικά μπάσκετ με επιλογές από τη γερμανική BBL.

Αμβούργο Τάουερς vs Μιτελντόιτσερ

Οι Τάουερς πάλεψαν σε όλη την αναμέτρηση στο Βερολίνο εναντίον της Άλμπα, έφτασε στο σουτ, αλλά στις λεπτομέρειες ηττήθηκε με 78-81. Όπως αναμενόταν οι Τσάιλντς, Μακάλουμ και Γούνταρντ έκαναν εξαιρετική εμφάνιση και κουβάλησαν μεγάλο μέρος από το σκοράρισμα.

Σούπερ διπλή προσφορά* για λίγες ημέρες!

Από την άλλη, από τη Μιτελντόιτσερ έφυγαν αρκετοί παίκτες. Αποκτήθηκαν οι Τρεμέλ Ντάρντεν και Μπράουνιγκ. Θα κινηθούν στο ίδιο μοτίβο με πέρυσι. Γρήγορες επιθέσεις, πολύ pick n roll αγνοώντας την άμυνα. Κάθε χρόνο κινδυνεύει με υποβιβασμό και οριακά σώζεται.

Εκτίμηση: Φαβορί οι Τάουερς με διψήφια διαφορά. Θα πάρουμε τη νίκη των γηπεδούχων από 10 έως 22 πόντους διαφορά καθώς, θεωρώ πως η Μιτελντόιτσερ δεν θα παραδοθεί και θα καταφέρει να συντηρήσει μία διαφορά κοντά στους 15 πόντους μέχρι το τέλος.

Προγνωστικά μπάσκετ: Βούρτζμπουργκ vs Βόννη

Ο Σλοβένος Σάσα Φιλιπόφσκι πήρε τα ηνία της Βούρτζμπουργκ όταν παρέπαιε στην τελευταία θέση της βαθμολογίας. Την εξέλιξε και μετά από τρεις απαραίτητες προσθήκες την έφτασε κοντά στα play off! Έφυγαν σχεδόν όλοι από το ρόστερ. Σημαντικές κινήσεις ο Γουέλπ από το NCAA, ο Ζίριους Ουίλιαμς από τον Άρη και ο Πετέρκα από την Μπραουνσβάιγκ. Μετά από καιρό η ομάδα του NBAερ Ντένις Σρέντερ νοιώθει γεμάτη σε όλες τις θέσεις, αλλά όχι για να κάνει κάτι παραπάνω με πέρσι.

Από την άλλη, η Βόννη έκανε τεράστια έκπληξη και τερμάτισε δεύτερη στην κανονική περίοδο. Στα ημιτελικά αποκλείστηκε από τη Μπάγερν, σε μία σειρά που είχε πέντε break! Έχασε 9 παίκτες από το ρόστερ της με μεγαλύτερη απουσία αυτή του MVP της περσινής σεζόν, Τζάκσον-Κάρτράιτ για τη Βιλερμπάν. Το κενό του καλύφθηκε επάξια από τον δεύτερο καλύτερο παικτη της περσινής σεζόν Τ. Τζ. Σορτς. Τουλάχιστον κράτησε τον κορυφαίο προπονητή της περσινής σεζόν Τόμας Ίσαλο.

Εκτίμηση: Λείπει η ομοιογένεια και από τις δύο ομάδες. Θεωρώ πως ξεκινούν από την ίδια αφετηρία. Μεγάλος σε απόδοση ο άσσος της Βούρτζμπουργκ όπου έκανε πολλές κηδείες πέρυσι σε πολλές ομάδες. Ακόμη μην ξεχνάμε ότι την φοβερή περσινή της σεζόν, την έκανε η Βόννη χωρίς Ευρώπη. Φέτος όμως θα είναι όλοι πιο υποψιασμένοι. Θα πάρω τη νίκη των γηπεδούχων με χάντικαπ +9,5. Ακόμη σαν fun bet επιλογή θα πάρω τη νίκη τους μέχρι 3 πόντους, καθώς δεν θα μου κάνει εντύπωση να δούμε άλλο ένα … χιτσκοκικό φινάλε.

Σούπερ διπλή προσφορά* για λίγες ημέρες!

Combo
20:00
Τάουερς - Μιτελντόιτσερ
Άσος από 10 έως 22 πόντους
2.05
BET: 17 units
Μονό
21:30
Βούρτζμπουργκ - Βόννη
1 (+9,5)
1.92
BET: 28 units
Fun bet
21:30
Βούρτζμπουργκ - Βόννη
Άσος από 1 έως 3 πόντους
11.00
BET: 5 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις