Για την νίκη στη μάχη του Λονδίνου

προγνωστικά

Με προγνωστικά από τα πρωταθλήματα Αγγλίας, Βελγίου και Γαλλίας καταπιάνεται σήμερα στην στήλη του o Magician για μας οδηγήσει στο ταμείο.

Καλημέρα σας και καλό μήνα! Σήμερα θα ασχοληθούμε με δυάδες αγώνων από Αγγλία, Βέλγιο και Γαλλία για να τριπλασιάσουμε τουλάχιστον το ποσό καταβολής  μας. Πάμε να δούμε τα προγνωστικά μας.

Σούπερ διπλή προσφορά* για λίγες ημέρες!

Προγνωστικά: Ντέρμπι από τα παλιά

Εκκίνηση των προγνωστικών μας από το Λονδίνο. Η Άρσεναλ φιγουράρει στην πρώτη θέση της βαθμολογίας της Premier League με 18 βαθμούς ύστερα από επτά αγώνες. Δείχνει να μην την ζαλίζει η κορυφή και συνεχίζει με νίκες. Μοναδική απώλεια η ήττα εκτός έδρας από την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ενώ την τελευταία αγωνιστική πέρασε από την έδρα της Μπέντφορντ με 0-3. Διαθέτει πολυφωνία στην επίθεση με δέκα διαφορετικούς σκόρερ, ενώ η τριάδα Ζεσούς, Μαρτινέλλι και Όντεγκααρντ έχει σημειώσει σύνολο δέκα τέρματα. Λόγω του θανάτου της Βασίλισσας το τελευταίο χρονικά επίσημο ματς ήταν στις 18 του Σεπτέμβρη αλλά διαθέτει πολλούς διεθνείς παίχτες που συμμετείχαν με τις χώρες τους στο Nations League. Επιπρόσθετα έχει μια εκπληκτική παράδοση υπέρ της καθώς έχει χάσει μόνο δυο φορές εντός έδρας από την Τότεναμ στις τελευταίες 30 αναμετρήσεις, έχοντας 17 νίκες. Απουσιάζουν λόγω τραυματισμού ο αμυντικός Ζιντσένκο και ο μεσοαμυντικός Παρτέι.

Η Τότεναμ από την άλλη είναι αήττητη με πέντε νίκες και δυο ισοπαλίες και βρίσκεται στην τρίτη θέση μ’ έναν βαθμό διαφορά από την γηπεδούχο. Το συγκρότημα του Αντόνιο Κόντε έχει σκοράρει σε όλους τους αγώνες της ενώ στον τελευταίο χρονικά φιλοδώρησε με έξι τέρματα την Λέστερ εντός έδρας που έκανε το λάθος να προηγηθεί. Πήρε μπροστά και ο επιθετικός Σον ο οποίος αν και άσφαιρος μέχρι τότε σημείωσε χατ-τρικ. Σκόραρε και ο Κέιν στον αγώνα της Αγγλίας με την Γερμανία, ο οποίος παραμένει σε φόρμα, δείχνοντας ότι αποτελεί βαρόμετρο στην επίθεση των φιλοξενούμενων. Τραυματίας ο επιθετικός Μόουρα.

Επιθετικά ισχυρές και πάνοπλες οι δυο ομάδες. Αναμένονται αρκετά γκολ στο παιχνίδι. Θα κρατήσουμε το goal/goal & over 2,5 σε απόδοση 1.95 στο Pamestoixima.gr.

Σούπερ διπλή προσφορά* για λίγες ημέρες!

Αναμένουμε γκολ και θέαμα

Συνεχίζουμε στο Βέλγιο. Η Λέουβεν τα πηγαίνει περίφημα στο πρωτάθλημα, ειδικά σε σχέση με την περσινή χρονιά. Είναι στην τέταρτη θέση με 17 βαθμούς έπειτα από εννέα αγώνες. Μετράει πέντε νίκες, δυο ισοπαλίες και δυο ήττες από τις μεγάλες δυνάμεις Αντβέρπ (3-2) και Κλαμπ Μπριζ (0-3). Είναι επιθετική ομάδα με 16 τέρματα ενεργητικό (τέταρτη καλύτερη επίθεση) αλλά χωλαίνει στην άμυνα που έχει προλάβει ήδη να δεχτεί 13 τέρματα. Αήττητη στα τελευταία πέντε με τρεις νίκες και δυο ισοπαλίες ενώ τα τέσσερα από αυτά ολοκληρώθηκαν με goal/goal & over 2,5. Χωρίς φόβο για το αποτέλεσμα, πηγαίνει σε κάθε παιχνίδι για την νίκη.

Από την άλλη η Ουνιόν Σεν Ζιλουάζ μετά το περσινό θαύμα που ανέβηκε κατηγορία και λίγο έλειψε να πάρει τον τίτλο βρίσκεται στην έκτη θέση με 16 βαθμούς. Αγωνίζεται στο Europa League όπου είναι πρώτη με δυο νίκες εναντίον της πρωτοπόρου στην Bundesliga, Ουνιόν Βερολίνου (0-1) και εντός έδρας εναντίον της Μάλμε (3-2). Έχει επτά συνεχόμενα over 2,5 στο πρωτάθλημα , με τα έξι τελευταία να είναι σε συνδυασμό με goal/goal. Θα κυνηγήσει θέση στην τετράδα της βαθμολογίας. Χωρίς απουσίες οι δυο ομάδες.

Επιθετικές ομάδες και οι δυο που σπάνια δεν βρίσκουν δίχτυα ενώ οι άμυνες τους κάνουν νερά. Θα κρατήσουμε το over 2,5 σε απόδοση 1.62 στο Pamestoixima.gr.

Προγνωστικά: Μεγάλη ευκαιρία για τους φιλοξενούμενους

Μεταφερόμαστε στη Γαλλία και συγκεκριμένα στο Στρασβούργο. Η τοπική ομάδα μετά από οχτώ αγώνες δεν έχει γευτεί ακόμα την χαρά της νίκης καθώς έχει πέντε ισοπαλίες και τρεις ήττες. Σκόραρε στα έξι από αυτά από ένα τέρμα με αποτέλεσμα να μετράει έξι goal/goal. Βρίσκεται στην 18η θέση που οδηγεί στον υποβιβασμό με πέντε βαθμούς. Στο τελευταίο αγώνα στην έδρα της Μονπελιέ σ’ ένα ισορροπημένο παιχνίδι ισοφάρισε στο 85ο λεπτό αλλά δέχτηκε δεύτερο τέρμα στο 90+5’ για να φύγει με άδεια χέρια. Προς το παρών δείχνει να έχει ταβάνι το ένα γκολ, ενώ προς το παρών έχει αντιμετωπίσει ομάδες του δευτέρου μισού της βαθμολογίας, με εξαίρεση την Μονακό από την οποία ηττήθηκε με 2-1.

Αντίπαλη ομάδα σήμερα το απόγευμα θα είναι η Ρεν, η οποία μετά το σχετικά μουδιασμένο ξεκίνημα στο πρωτάθλημα φαίνεται να βρίσκει τα πατήματά της. Είναι αήττητη τις τελευταίες τέσσερις αγωνιστικές με δυο νίκες (εντός) και δυο ισοπαλίες (εκτός).  Συνολικά εκτός έδρας ηττήθηκε στην έδρα της τέταρτης στην βαθμολογία και αήττητης Λανς και ήρθε ισόπαλη με το ίδιο σκορ (1-1) σε Μονακό, Τρουά και Μαρσέιγ.  Βρίσκεται στην όγδοη θέση με δώδεκα βαθμούς πέφτοντας από την έκτη, μετά την απώλεια δυο βαθμών στην Μασσαλία. Απών από την αναμέτρηση θα είναι ο βασικός μέσος Σανταμαρία (7Συμ/1Γκολ). Πέρα από την πρώτη αγωνιστική, βρίσκουν σταθερά δίχτυα.

Οι γηπεδούχοι βρίσκονται σε δύσκολη θέση και τα βρίσκουν μπαστούνια με ομάδες ψηλά στην βαθμολογία. Η Ρεν μπορεί τουλάχιστον την ισοπαλία με γκολ. Θα κρατήσουμε το Χ2 & over 1,5 με απόδοση 1.85 στο Pamestoixima.gr.

Σούπερ διπλή προσφορά* για λίγες ημέρες!

Φαβορί οι φιλοξενούμενοι

Συνεχίζουμε τα προγνωστικά μας από το Βέλγιο. Η Οστάνδη από την φετινή χρονιά το μόνο που θα ζητήσει είναι να σωθεί όσο γίνεται γρηγορότερα. Βρίσκεται στην 13η θέση με δέκα βαθμούς, τέσσερις πάνω από την επικίνδυνη ζώνη. Με το πέμπτο χαμηλότερο μπάτζετ στην κατηγορία δεν έχει βλέψεις για πιο ψηλά. Εναντίον των μεγάλων της κατηγορίας έχασε σε αγώνα πρωταθλήματος χωρίς πολλά πολλά, ενώ βρήκε τρεις νίκες εναντίον ομάδων του χεριού της ή και χαμηλότερα στην κατάταξη.

Φαβορί στην αναμέτρηση είναι η Γκενκ. Μια ήττα έκανε στην πρεμιέρα με 3-2 στην έδρα της πρωταθλήτριας Κλαμπ Μπριζ και έκτοτε μετράει επτά νίκες και μια ισοπαλία. Μάλιστα οι έξι από αυτές ήταν σε συνδυασμό με over 2,5. Είναι στην δεύτερη θέση με 22 βαθμούς έχοντας απόσταση πέντε από την κορυφή (Αντβέρπ) και τρεις από την τρίτη Μπριζ. Σε πολύ καλή κατάσταση οι φιλοξενούμενοι οι οποίοι διεκδικούν επάξια θέση στην τετράδα και την επιστροφή στα ευρωπαϊκά σαλόνια. Απών από την αναμέτρηση ο εξτρέμ Πεντσίλ (8 συμμ./4 γκολ/2 ασίστ). Μπορεί να δραπετεύσει με το διπλό από τον Βελγικό Βορρά η Γκενκ.

Μέχρι στιγμής οι φιλοξενούμενοι έχουν δείξει ότι και εκτός έδρας διαθέτουν μέταλλο για να κερδίζουν τέτοιους αγώνες. Θα κρατήσουμε το διπλό σε απόδοση 1.81 στο Pamestoixima.gr.

Fun bet δυάδα απόδοσης 10.80

Σούπερ διπλή προσφορά* για λίγες ημέρες!

Δυάδα απόδοσης 3.52
14:30
Άρσεναλ - Τότεναμ
Goal/goal & over 2,5
1.95
19:15
Οστάνδη - Γκενκ
2
1.81
BET: 20 units
Δυάδα απόδοσης 3.00
17:00
Λέουβεν - Ουν. Σεν Ζιλουάζ
Over 2,5
1.62
18:00
Στρασβούργο - Ρεν
Χ2 & over 1,5
1.85
BET: 20 units
Fun bet δυάδα απόδοσης 10.80
17:00
Λέουβεν - Ουν. Σεν-Γκιλουάζ
Goal/goal & over 3,5
2.70
19:15
Οστάνδη - Γκενκ
2 & over 3,5
4.00
BET: 5 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις