Υπάρχει ποιότητα στο Κόμο

Υπάρχει ποιότητα στο Κόμο

Η δράση στις διασυλλογικές διοργανώσεις επιστρέφει με τον #Mertzanidis να δίνει προγνωστικά από τις μικρές κατηγορίες της Ευρώπης

Καλημέρα σε όλους τους αναγνώστες. Μετά την «αποχή» λόγω των εθνικών ομάδων επιστρέφουμε με προγνωστικά από «μικρά» πρωταθλήματα της Ευρώπης. Οι αναμετρήσεις μπορεί να είναι λιγότερο εμπορικές, ωστόσο τα σημεία αξίζουν και με το παραπάνω.

Πάμε λοιπόν να συνεχίσουμε στο δρόμο των ταμείων, εκεί οπού μας έβαλαν την περασμένη εβδομάδα οι επιλογές από τη Λατινική Αμερική.

Εμπιστοσύνη στην Κόμο

Ξεκινάμε τα προγνωστικά μας από τη Serie B και το παιχνίδι της Κόμο με την Κοζέντσα. Οι γηπεδούχοι έχουν δύο νίκες στο πρωτάθλημα με στόχο την παραμονή στη μεγάλη κατηγορία, γεγονός που πέρυσι έγινε πράξη μέσω των play-out. Όσον αφορά την Κόμο διαθέτει δύο σπουδαία ονόματα. Ο λόγος για τους Σεσκ Φάμπρεγας και Πάτρικ Κουτρόνε. Ο Ιταλός φορ σκόραρε δύο φορές στην προηγούμενη αναμέτρηση. Οι φιλοξενούμενοι διαθέτουν εξαιρετική γραμμή «κρούσης» και η επιλογή του over 0,5 goal σε απόδοση 1,45 στην Novibet μοιάζει πολύ δυνατή.

Novibet – Με δυνατότητα PARTIAL cash out

Φουλ της… Μάνσφιλντ

Συνεχίζουμε με την League 2. Η Μάνσφιλντ υποδέχεται την ουραγό Χάρτλπουλ. Οι γηπεδούχοι είναι ένα από τα φαβορί για άνοδο διαθέτοντας καλό ρόστερ και δυνατή έδρα. Παρά το πλασάρισμα στην 6η θέση έχει τα «φόντα» διεκδίκησης της απευθείας ανόδου στην League 1. Έτσι η νίκη κόντρα σε έναν κατώτερο αντίπαλο είναι μονόδρομος. Η επιλογή του 1 με απόδοση 1,50 στην Novibet έχει προοπτική για κάποιον που θέλει να «κλείσει» δελτίο.

Γαλλοαυστριακή… δυάδα

Ώρα να κάνουμε «βόλτα» επί αυστριακού εδάφους. Η Χορν δοκιμάζεται στην έδρα της Βόρβατς Στιούρ. Οι φιλοξενούμενοι παρά το πολύ καλό ξεκίνημα τους, «υποχώρησαν» στη 2η θέση της βαθμολογίας μετά τις δύο σερί ήττες πριν τη διακοπή. Η γηπεδούχος ομάδα βρίσκεται δύο θέσεις μακριά από τον υποβιβασμό αλλά η λογική λέει πως δεν θα κινδυνέψει και θα έχει μία άνετη παραμονή. Επιλέγουμε το 2 με draw no bet και απόδοση 1,73 στη Novibet.

Boost νίκης στο Pamestoixima.gr: Για όσους θέλουν πιο πολλά!

Στη Γ’κατηγορία της Γαλλίας η Ντάνκερκ «φιγουράρει» στη κορυφή της βαθμολογίας μετά από 4 αγωνιστικές. Αντίπαλος της η Στάντε Μπριοσίν. Οι φιλοξενούμενοι βρίσκονται στην «ουρά» της βαθμολογίας. Η τιμή του 1 είναι σε σχετικά υψηλά επίπεδα παρά το γεγονός ότι η ομάδα της Δουνκέρκης είναι πολύ πιο ποιοτική. Έτσι καταλήγουμε στον 1 με ασφάλεια στο draw no bet με απόδοση 1,48 στην Novibet

Δυάδα απόδοσης 2.17
21:30
Κοζέντσα - Κόμο
Κόμο over 0,5
1.45
21:45
Μάνσφιλντ - Χάρτλπουλ
1
1.50
BET: 25 units
Δυάδα απόδοσης 2.56
19:10
Βόρβαρτς Στιούρ - Χόρν
2 dnb
1.73
20:30
Ντανκέρκ - Στάντε Μπριοσίν
1 dnb
1.48
BET: 20 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις