Μακροχρόνια Μουντιάλ – Back to back τελικός στο… 126.00

μακροχρόνια μουντιάλ

Μακροχρόνια Μουντιάλ: Στο τρομερό 126.00 προσφέρεται στη Novibet η επανάληψη του τελικού του 2018 και του Μουντιάλ της Ρωσίας.

Μεταξύ των πολλών αγορών που προσφέρουν οι νόμιμες στοιχηματικές εταιρείες για τα μακροχρόνια Μουντιάλ βρίσκονται και τα λεγόμενα «ειδικά ομάδων», στα οποίο μεταξύ άλλων υπάρχουν οι επιλογές για το ποιες ομάδες θα καταφέρουν να φτάσουν έως τον τελικό του Παγκοσμίου Κυπέλλου του Κατάρ.

Η κάτοχος του τροπαίου Γαλλία θα κληθεί να αντιμετωπίσει τη Δανία, την Τυνησία και την Αυστραλία στη φάση των ομίλων. Βατή η αποστολή της, ούσα φαβορί άλλωστε για την πρωτιά. Η παρουσία των παγκόσμιων πρωταθλητών στον τελικό της διοργάνωσης για δεύτερη συνεχή φορά προσφέρεται σε απόδοση 3.75 από τη Novibet, ούσα το δεύτερο φαβορί μετά το 3.25 της Βραζιλίας.

Το 2018 στη Ρωσία βέβαια, η Γαλλία δεν έφτασε μονάχη της στον τελικό. Η δεύτερη φιναλίστ άκουγε στο όνομα «Κροατία», με την παρέα του Μόντριτς να πραγματοποιεί εξαιρετικές εμφανίσεις τότε. Οι Βαλκάνιοι βρίσκονται στον έκτο όμιλο με το Βέλγιο, τον Καναδά και το Μαρόκο και πιθανότατα θα τερματίσουν στη δεύτερη θέση. Η παρουσία της Κροατίας στον τελικό του θεσμού προσφέρεται σε απόδοση 21.00.

Στα μακροχρόνια Μουντιάλ βέβαια υπάρχει και μία αγορά που… κολάζει. Όμορφα τα παραπάνω 3.75 και 21.00, όμως εάν Γαλλία και Κροατία τεθούν εκ νέου αντιμέτωπες σε τελικό Παγκοσμίου, η Novibet θα πληρώσει απόδοση… 126.00 σε όποιον το πιστέψει και ποντάρει.

Novibet – με 0% γκανιότα** και το στοίχημά σου αξίζει περισσότερα!

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις