Έτοιμη η Άλμπα για το four-peat

προγνωστικά μπάσκετ

Προγνωστικά μπάσκετ: Πρεμιέρα για τη BBL και ο #Dogass δίνει τις επιλογές του μέχρι και 6.75.

Καλημέρα σε όλους. Ξεκινάει η γερμανική BBL με μία αναμέτρηση και στα προγνωστικά μπάσκετ θα ασχοληθούμε με αυτή.

Προγνωστικά μπάσκετ: Άλμπα vs Τάουερς

Η Άλμπα ξεκινάει με τις καλύτερες προϋποθέσεις τη σεζόν για να κάνει το four-peat. Κράτησε το ίδιο ρόστερ με πέρσι με εξαίρεση τον Γερμανοβραζιλιάνο Όσκαρ ντα Σίλβα, που αποχώρησε για την Μπαρτσελόνα. Αποκτήθηκαν οι Γκαμπριέλε Προσίντα (Βίρτους Μπολόνια) και Γιανίκ Βέτσελ (Μπασκόνια). Εκτός οι Ντέλοου και Έρικσεν.

Από την άλλη, οι Τάουερς προχώρησαν σε ολική αναδόμηση στο ρόστερ με εξαίρεση τους εξαιρετικούς Μάισνερ και Χάινριχς. Οι καλύτεροί τους παίκτες Κότσαρ και Χόμεσλι αποχώρησαν προς… Euroleague πλευρά. Αποκτήθηκαν στη θέση τους ο άγνωστος Αμερικανός Γιοέλι Τσάιλντς και ένας από τους πρώτους σκόρερ της περσινής BBL Κένταλ Μακάλουμ (Γκίσεν).

Boost νίκης στο Pamestoixima.gr: Για όσους θέλουν πιο πολλά!

Η Άλμπα στην προετοιμασία τα πήγε εξαιρετικά. Οι Προσίντα και Βέτσελ φαίνονται να έχουν βρει το ρόλο τους. Αν σε τέσσερις μήνες γυρίσει υγιής ο Έρικσεν (τραυματίστηκε σοβαρά στο πέλμα), τότε έχουν προβάδισμα να διατηρήσουν τα σκήπτρα τους.

Οι Τάουερς έχουν ίδια φιλοσοφία και διαφορετικό προπονητή. Ο Ραούλ Κόρνερ είναι ο μακροβιότερος προπονητής της BBL, καθώς διανύει τη δέκατη σεζόν στη Γερμανία, πρώτη στους Τάουερς, τρεις στη Μπραουνσβάιγκ και έξι στη Μπαϊρόιτ. Πολλές επιθέσεις και πολλά σουτ τριών πόντων το μοτίβο του. Το ρόλο του Χόμεσλι πήρε ο Μακάλουμ και του Κότσαρ ο Τσάιλντς.

Θεωρώ πως θα κερδίσει η Άλμπα με διψήφια διαφορά, καθώς διαχρονικά κερδίζει στο Βερολίνο. Μην ξεχνάμε ότι θα είναι πιο υποψιασμένη αφού στην περσινή πρώτη αγωνιστική υπέστη εντός έδρας ήττα σοκ από τη Βόννη.

Novibet – Με δυνατότητα PARTIAL cash out

Μου αρέσει ακόμη, μία combo επιλογή. Καθαρή νίκη της Άλμπα με το over 73,5 πόντων των Τάουερς. Πρεμιέρα είναι, ανοιχτό παιχνίδι προβλέπεται. Δεν θα μου κάνει εντύπωση να υπάρξει μεγάλο σκορ.

Τέλος καθαρά σαν fun bet επιλογή θα βάλουμε το να κερδίσει η Άλμπα από 9 έως 12 πόντους σε απόδοση 6.35 στη Novibet. Δεν είναι λίγες οι φορές που έχει χαθεί ή περάσει ένα σημείο οριακά. Γιατί να μην γίνει και σήμερα;

Μονό
20:00
Άλμπα - Τάουερς
1 (-9,5)
1.80
BET: 32 units
Combo
20:00
Άλμπα - Τάουερς
1 & Τάουερς over 73,5
2.07
BET: 13 units
Fun bet
20:00
Άλμπα - Τάουερς
1 με διαφορά από 9 έως 12 πόντους
6.35
BET: 5 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις