Αναβολές για Σέλτικ και Αμπερντίν καθώς παίκτες «έσπασαν» την καραντίνα!

Αναβολές για Σέλτικ και Αμπερντίν καθώς παίκτες «έσπασαν» την καραντίνα!

Στην αναβολή των δύο επόμενων παιχνιδιών της Σέλτικ και της Αμπερντίν, προχώρησε η ποδοσφαιρική ομοσπονδία της Σκωτίας, καθώς ποδοσφαιριστές των δύο ομάδων «έσπασαν» την καραντίνα!

Συγκεκριμένα, όπως έγινε γνωστό, ο Μπολί Μπολινγκολί των «Κελτών» ταξίδεψε την περασμένη εβδομάδα στην Ισπανία, όμως κατά την επιστροφή του δεν τήρησε την απαιτούμενη καραντίνα των 14 ημερών. Η ομάδα του (στην οποία αγωνίζεται πλέον και ο Βασίλης Μπάρκας) ζήτησε συγγνώμη, όμως η τιμωρία δεν γινόταν να αποφευχθεί. Παράλληλα, ούτε ένας ούτε δύο, αλλά συνολικά… οκτώ παίκτες της Αμπερντίν διασκέδασαν σε τοπικό μπαρ, παραβιάζοντας τους προβλεπόμενους υγειονομικούς κανόνες.

Όλα τα παραπάνω προκάλεσαν τον εκνευρισμό της πρώτης υπουργού της Σκωτίας, Νίκολα Στέρτζιον, η οποία ανέφερε πως οι δύο σύλλογοι στην προκειμένη περίπτωση θα τιμωρηθούν με «κίτρινη» κάρτα, όμως την επόμενη φορά οι ποινές θα είναι αρκετά αυστηρότερες.

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις