Γκολ μέχρι τέλους για το 3.47

Γκολ μέχρι τέλους για το 3.47

Προγνωστικά από το φινάλε του Nations League με τα γκολ να κυριαρχούν στα αποψινά παιχνίδια της στήλης του #Makrakis.

Καλημέρες. Τελευταία ημέρα εθνικών, τελευταία αγωνιστική Nations League. Μία διοργάνωση που έχει δεχτεί αρκετή κριτική, όμως εγώ βλέπω τις περισσότερες ομάδες να την βλέπουν ζεστά και να κυνηγάνε αποτελέσματα. Θα δούμε προγνωστικά από δύο αποψινά παιχνίδια, είτε για την πρωτιά είτε για την παραμονή στην κατηγορία.

Προγνωστικά: Ελβετία – Τσεχία

Η Ελβετία πήρε μεγάλο διπλό παραμονής στην Ισπανία και πλέον κρατάει την κατάσταση στα χέρια της. Οι Τσέχοι έχασαν με κάτω τα χέρια από την Πορτογαλία και πλέον θέλουν μόνο νίκη στο Σεντ Γκάλεν για να πάρουν την τρίτη θέση. Αυτό σημαίνει ότι θα ψάξουν αναγκαστικά το γκολ και όσο περνάει η ώρα θα ανοίγονται και περισσότερο. Η Ελβετία θα βρει ευκαιρίες, ειδικά στο τελευταίο μισό το αγώνα από αντεπιθέσεις. Στο late γκολ μετά το 71’ θα ποντάρουμε στο 1.85 στην Stoiximan.

Νορβηγία – Σερβία

Δεύτερο παιχνίδι που θα συνδυάσουμε στα προγνωστικά μας. Η Νορβηγία έχασε την ευκαιρία να κάνει αποφασιστικό βήμα πρωτιάς. Η Σερβία το εκμεταλλεύτηκε και έφτασε τους Σκανδιναβούς στην κορυφή . Το ίδιο ισχύει κι εδώ. Οι Σέρβοι θέλουν μόνο νίκη. Θα ανοιχτούν αναγκαστικά και οι Νορβηγοί έχουν ικανή επίθεση. Θα έχουμε αγωνία με γκολ μέχρι τέλους εκτιμώ, οπότε θα προσθέσω ακριβώς την ίδια επιλογή με το παραπάνω ματς στα προγνωστικά μου.

Οι αποδόσεις που θες είναι στο Pamestoixima.gr. Mε πλούσιο live streaming, μεγάλη ποικιλία από pre & live αγώνες και cash out κάθε στιγμή του αγώνα.

Δυάδα απόδοσης 3.47
21:45
Ελβετία - Τσεχία
Γκολ μετά το 71'
1.85
21:45
Νορβηγία - Σερβία
Γκολ μετά το 71'
1.88
BET: 10 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις