Πρέπει να ρισκάρουν για το 2.45

Πρέπει να ρισκάρουν για το 2.45

Προγνωστικά: Ο #Jimandrez αναλύει τον αγώνα της Εθνικής και καταλήγει σε μία απόδοση αρκετά δυνατή στο 2.45.

Καλησπέρα σε όλους. Το Nations League συνεχίζει δυναμικά την πορεία του και αρκετές ομάδες ενδιαφέρονται να εξασφαλίσουν τις πρώτες θέσεις στους ομίλους τους για να έχουν μία ευκαιρία να διεκδικήσουν ένα εισιτήριο για το Euro 2024. Σήμερα στα προγνωστικά μας έχουμε την τελευταία αναμέτρηση της Εθνικής για την ιδιαίτερη αυτή διοργάνωση, η οποία στοιχηματικά έχει αρκετό ενδιαφέρον καθώς βλέπουμε ένα μικρό (έως τεράστιο) λάθος στις αποδόσεις.

Προγνωστικά: Ελλάδα – Βόρεια Ιρλανδία

Η Ελλάδα όπως προβλέψαμε ακριβώς δεν παρουσίασε καλό πρόσωπο απέναντι στην Κύπρο, γνωρίζοντας την ήττα με 1-0. Οι παίκτες του Γκουστάβο Πογέτ ήταν εκτός κλίματος της αναμέτρησης, δεν δημιούργησαν πολλές ευκαιρίες και έδωσαν τον χώρο και τον χρόνο στον αντίπαλο να βρει τις φάσεις που θέλει ώστε να δημιουργήσει ευκαιρίες. Πλέον με τις πρώτες φωνές να εμφανίζονται στο γαλανόλευκο στρατόπεδο, η Εθνική καλείται να παρουσιαστεί πιο έτοιμη στην Ριζούπολη για να ηρεμήσει πάλι το κλίμα. Ίσως δούμε πάλι νέα πρόσωπα, ίσως και κάποιες αλλαγές στο βασικό σχήμα.

Στον αντίποδα οι Βρετανοί πήραν μία σπουδαία νίκη στις καθυστερήσεις κόντρα στο Κόσοβο και τώρα θέλουν αποκλειστικά και μόνο το θετικό αποτέλεσμα για να παραμείνουν στην κατηγορία. Ουσιαστικά μόνο το τρίποντο τους εξυπηρετεί καθώς σε διαφορετική περίπτωση έχουν μειονέκτημα κόντρα σε Κύπρο και Κόσοβο. Έχουν αλλάξει ριζικά την εικόνα τους, παίζουν περισσότερο ελεύθερα από ότι είχαμε συνηθίσει και ανοίγονται με μεγαλύτερη ευκολία. Εάν δεν ρισκάρουν… υπάρχει μεγάλος φόβος να υποβιβαστούν οπότε δεν υπάρχει λόγος να παίξουν άμυνα στο τελευταίο παιχνίδι, τουλάχιστον όσο δεν βρίσκονται πίσω στο σκορ.

Εκτίμηση: Η Ελλάδα χρειάζεται αντίδραση και όλη στο στρατόπεδο της θέλουν την νίκη αλλά δεν θα παίξει με σπουδαία σκοπιμότητα. Η Βόρεια Ιρλανδία θα ρισκάρει για να πάρει το τρίποντο και θα ξεκινήσει περισσότερο επιθετικά παρά αμυντικά. Το over 2,5 παίζεται πολύ ψηλά και εμείς θα το τιμήσουμε στο 2.45 από το Pamestoixima.gr.

Οι αποδόσεις που θες είναι στο Pamestoixima.gr. Mε πλούσιο live streaming, μεγάλη ποικιλία από pre & live αγώνες και cash out κάθε στιγμή του αγώνα.

Μονό
21:45
Ελλάδα - Βόρεια Ιρλανδία
Over 2,5
2.45
BET: 15 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις