ΑΧΑΣΤΗ ΤΡΙΠΛΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΕΓΓΡΑΦΗΣ!

ΔΩΡΟ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΗΜΕΡΑ

ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΕΣΕΝΑ!

Φινάλε με εκπλήξεις στο Nations League

ΚΑΤΑΘΕΣΗ; LAST YEAR!

Φινάλε με εκπλήξεις στο Nations League

ΔΩΡΟ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΗΜΕΡΑ

H BET365 ΣΕ ΚΑΛΩΣΟΡΙΖΕΙ ΜΕ ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ*!

H BET365 ΣΕ ΚΑΛΩΣΟΡΙΖΕΙ ΜΕ ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ*!

ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΜΑΤΟΣ

ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΜΑΤΟΣ

ΤΡΙΠΛΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΦΩΤΙΑ ΜΕ 700 ΔΩΡΑ*

ΤΡΙΠΛΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΦΩΤΙΑ ΜΕ 700 ΔΩΡΑ*

ΤΡΕΛΟ ΔΩΡΟ* ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΗΜΕΡΑ!

ΤΡΕΛΟ ΔΩΡΟ* ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΗΜΕΡΑ!

ΣΟΥΠΕΡ ΤΡΙΠΛΟ ΔΩΡΟ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ!

ΣΟΥΠΕΡ ΤΡΙΠΛΟ ΔΩΡΟ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ!

Φινάλε με εκπλήξεις στο Nations League

LIVE BETTING 24/7!

Best Picks

Best Picks Πέμπτης με… ΟΑΚΑ και Μπράιτον!

Προγνωστικά NBA: Ειδικό NBA με επιτυχία 93%

Προγνωστικά NBA: Ειδικό NBA με επιτυχία 93%

Βάζει τη σφραγίδα η Σίτι κόντρα στη Κοπεγχάγη, υποψιασμένη η Ρεάλ κόντρα στη Λειψία

Θέλει να ξεσπάσει και να «τελειώσει» στο 1.95

προγνωστικά

Διαλεχτά σημεία με πολύ ταμείο

μελετημένα προγνωστικά

Βατός διπλασιασμός στο Βέλγιο

προγνωστικά Ευρωλίγκα

Combo με κίνητρο και απουσίες

προγνωστικά

Περνούν από το Μπράιτον οι «πολίτες»

Τα λάθη της Μακάμπι οδηγούν στο διπλασιασμό!

Τα λάθη της Μακάμπι οδηγούν στο διπλασιασμό!

Over ημέρας σε άριστες τιμές.

Το over 2,5 της ημέρας (25/4)

σημείο ημέρας.

Παναθηναϊκός – Μακάμπι Τελ Αβίβ: Ανάλυση & Προγνωστικά αγώνα

bet builder με την εικόνα να το δείχνει σχεδιαστικά.

Το Bet Builder της ημέρας (25/4)

Δίνει παράσταση ο Περάλτα

Δίνει παράσταση ο Περάλτα

ΑΧΑΣΤΗ ΤΡΙΠΛΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΕΓΓΡΑΦΗΣ!

Φινάλε με εκπλήξεις στο Nations League

προγνωστικά

Η αυλαία πέφτει στο Nations League, με τα προγνωστικά του #Bats να στοχεύουν μέχρι και τον πενταπλασιασμό.

Στην τελευταία αγωνιστική γίνονται οι μεγαλύτερες ζημιές, κι εμείς ποντάρουμε σε γκολ, σκόρερ και κόντρα σε φαβορί. Ας δούμε τα προγνωστικά της Τρίτης.

Προγνωστικά: Ελλάδα – Βόρεια Ιρλανδία

Την πρώτη της ήττα γνώρισε στο φετινό Nations League η Ελλάδα στη Λάρνακα, με 1-0 από την Κύπρο. Η ομάδα του Πογέτ παρουσιάστηκε αρκετά άνευρη, αναποτελεσματική και ασταθής αμυντικά. Φυσικά αν υπήρχε βαθμολογικό κίνητρο θα ήταν αλλιώς τα πράγματα κι ο Ουρουγουανός τεχνικός έβγαλε χρήσιμα συμπεράσματα. Η ενδεχόμενη απουσία του Μπακασέτα είναι καθοριστική, με τον Μάνταλο που επιστρέφει για να τον αντικαταστήσει να είναι σίγουρα μια υποβάθμιση σε αυτή τη θέση.

Αντίθετα, η Βόρεια Ιρλανδία “καίγεται” για το θετικό αποτέλεσμα καθώς μάχεται για να μείνει στην τρίτη κατηγορία. Έδειξε χαρακτήρα κόντρα στο Κόσοβο και παρότι έμεινε πίσω στο σκορ στο 58’, κατάφερε με γκολ στο 82’ και στο 90’+3’ να ανατρέψει το ματς. Σίγουρα η νίκη της Κύπρου επί της Ελλάδας δεν τη βοήθησε, όμως εξακολουθεί να έχει την κατάσταση στα χέρια της. Η ισοπαλία τής αρκεί για να αποφύγει τον υποβιβασμό, ενώ μπορεί να τα καταφέρει ακόμα και με ήττα σε περίπτωση που η Κύπρος χάσει στο Κόσοβο.

Σίγουρα περιμένουμε βελτιωμένη εμφάνιση από τους Έλληνες διεθνείς. Βέβαια ο Πογέτ λογικά θα εκμεταλλευτεί την ευκαιρία για ροτέισον, πράγμα που μπορεί να στερήσει τη νίκη από την «επίσημη αγαπημένη». Αρκετά πιθανό σενάριο το να βρουν και οι δύο από ένα γκολ, κάτι που πληρώνει 2.22 στο Pamestoixima.gr. Βάζουμε λίγα και στο 3.30 της Novibet για το Χ, καθώς η ισοπαλία δε θα χαλάσει κανέναν.

Novibet – με 0% γκανιότα** και το στοίχημά σου αξίζει περισσότερα!

Κόσοβο – Κύπρος

Στο άλλο ματς του ομίλου, το Κόσοβο υποδέχεται στην Πρίστινα την Κύπρο. Μετά από τρεις αγωνιστικές κανείς δε θα περίμενε η συγκεκριμένη αναμέτρηση να κρίνει και για τις δύο ομάδες την παραμονή. Οι Κοσοβάροι έφτασαν στο +5 από Κύπρο και Βόρεια Ιρλανδία στα πρώτα τρία ματς, όμως οι ήττες από Ελλάδα και Βόρεια Ιρλανδία τους βάζουν σε περιπέτειες. Παρότι άνοιξαν το σκορ στο 58’ και νικούσαν μέχρι το 81’, οι παίκτες του Ζιρές έφυγαν με «άδεια χέρια» από το Μπέλφαστ.

Τελείως αντίθετα τα πράγματα για την Κύπρο μετά την τελευταία αγωνιστική. Το ντεμπούτο του Κετσπάγια στον πάγκο συνδυάστηκε με ιστορική νίκη επί της Ελλάδας με σκορ 1-0. Αυτή ήταν η πρώτη επικράτηση των Κυπρίων κόντρα στην ελληνική ομάδα σε επίσημη αναμέτρηση μετά από πέντε ήττες σε ισάριθμους αγώνες. Για να σωθεί πλέον χρειάζεται είτε νίκη, είτε ισοπαλία σε περίπτωση που η Βόρεια Ιρλανδία χάσει από την Ελλάδα.

Οι γηπεδούχοι διαθέτουν ορισμένες μονάδες που μπορούν να κάνουν τη διαφορά, ωστόσο σαν ομάδα δεν έχουν δείξει κάτι εντυπωσιακό. Υπερβολικά χαμηλά ο άσος, ειδικά μετά την εξαιρετική εμφάνιση της Κύπρου κόντρα στην Ελλάδα. Το εκμεταλλευόμαστε αυτό και επιλέγουμε το Χ2, με απόδοση 2.32 στο Pamestoixima.gr.

Σουηδία – Σλοβενία

«Κατέρρευσε» στο Βελιγράδι η Σουηδία και έχασε με το βαρύ 4-1 από την ανώτερη Σερβία. Η ομάδα του Άντερσον βρίσκεται σε διαρκή πτώση, καθώς μετά τον αποκλεισμό από τα μπαράζ του Μουντιάλ κινδυνεύει να πέσει στην τρίτη κατηγορία του Nations League. Το ματς κόντρα στην Σλοβενία είναι τελικός, καθώς μόνο με νίκη μπορεί να αποφύγει τον υποβιβασμό.

Η ομάδα του Κεκ νίκησε με πολύ σπουδαία ανατροπή τη Νορβηγία του Χάαλαντ και ξέφυγε από την τελευταία θέση του ομίλου. Πρωταγωνιστές οι Σπόραρ και Σέσκο που με τα γκολ τους έδωσαν τη νίκη στους Σλοβένους. Έδειξαν καλά στοιχεία στο γήπεδο και δεν το θεωρώ καθόλου απίθανο να φύγουν αλώβητοι από την Στοκχόλμη. Κι εδώ πάμε τη διπλή ευκαιρία του Χ2, κυνηγώντας το 2.07 του Pamestoixima.gr.

Προγνωστικά: Νορβηγία – Σερβία

Η πρώτη θέση του τέταρτου γκρουπ και η άνοδος στην πρώτη κατηγορία κρίνεται εδώ. Νορβηγία και Σερβία μοιράζονται την κορυφή με δέκα βαθμούς, με τους Νορβηγούς να προηγούνται λόγω της νίκης με 1-0 στο μεταξύ τους ματς στο Βελιγράδι. Οι γηπεδούχοι προέρχονται από απρόσμενη ήττα με 2-1 από την Σλοβενία, αντίθετα με τους φιλοξενούμενους που διέλυσαν την Σουηδία με 4-1.

Τα φώτα πέφτουν πάνω σε δύο πρόσωπα, ένα ανά ομάδα: τον Χάαλαντ και τον Μίτροβιτς. Και οι δύο σκόραραν την προηγούμενη αγωνιστική (ο δεύτερος μάλιστα έκανε χατ-τρικ). Είναι οι πρώτοι σκόρερ της δεύτερης κατηγορίας του Nations League (έξι γκολ ο Χάαλαντ, πέντε ο Μίτροβιτς), ενώ στην Premier League o Χάαλαντ είναι πρώτος με έντεκα τέρματα κι ο Μίτροβιτς δεύτερος μαζί με τον Κέιν στα έξι. Λίγο να ψάξει κανείς και θα βρει στη Novibet την επιλογή να σκοράρουν και οι δύο, η οποία πενταπλασιάζει το ποντάρισμά μας.

Novibet – με 0% γκανιότα** και το στοίχημά σου αξίζει περισσότερα!

Μονό
21:45
Ελλάδα - Βόρεια Ιρλανδία
Goal/goal
2.22
BET: 10 units
Μονό
21:45
Ελλάδα - Βόρεια Ιρλανδία
Χ
3.30
BET: 5 units
Μονό
21:45
Κόσοβο - Κύπρος
Χ2
2.32
BET: 10 units
Μονό
21:45
Σουηδία - Σλοβενία
Χ2
2.07
BET: 10 units
Σκόρερ
21:45
Νορβηγία - Σερβία
Γκολ Χάαλαντ & Μίτροβιτς
5.00
BET: 5 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις