Αγγλία – Γερμανία με ενισχυμένες αποδόσεις και 700+ αγορές

Αγγλία – Γερμανία με ενισχυμένες αποδόσεις και 700+ αγορές

Μεγάλο ευρωπαϊκό ντέρμπι διεξάγεται απόψε στο «Γουέμπλεϊ», ανάμεσα σε Αγγλία και Γερμανία στην τελευταία αγωνιστική του 3 ου ομίλου στο UEFA Nations League!

Οι δύο ομάδες μοιάζουν με πληγωμένα θηρία και φιλοδοξούν να επιστρέψουν στις επιτυχίες, για ν’ ανακτήσουν τη χαμένη αυτοπεποίθηση ενόψει και του Παγκοσμίου Κυπέλλου. Η Αγγλία τα έκανε θάλασσα στον όμιλο του Nations League. Τα «λιοντάρια» έπειτα από την ήττα από την Ιταλία στο Μιλάνο (1-0), βρίσκονται στην τελευταία θέση του γκρουπ χωρίς νίκη (0-2-3). Μάλιστα, ακόμα και αν επικρατήσουν της Γερμανίας, δεν γλιτώνουν τον υποβιβασμό στη League B.

Άπαντες στο Νησί ασκούν κριτική στον προπονητή Γκάρεθ Σαουθγκέιτ. Συγκεκριμένα στέκονται στο αρνητικό ρεκόρ της Αγγλίας, η οποία στον όμιλο έχει πετύχει μόλις ένα γκολ κι είναι η δεύτερη χειρότερη ομάδα μετά το Σαν Μαρίνο (0 γκολ), σε όλες τις κατηγορίες! Οι Βρετανοί στο πρόσφατο παιχνίδι με την Ιταλία αντιμετώπισαν αρκετά προβλήματα στη δημιουργία ευκαιριών και η τριάδα στη γραμμή κρούσης (Κέιν, Φόντεν, Στέρλινγκ) δεν είχε την κατάλληλη συνεργασία σε σχέση με την ποιότητα που διαθέτει.

Αγγλία – Γερμανία 1: 2.55 X: 3.50 2: 3.10

Η Γερμανία την Παρασκευή ηττήθηκε στη Λειψία από την Ουγγαρία (0-1). Η ήττα έφερε έντονο προβληματισμό, παρότι ήταν η πρώτη έπειτα από αρκετό καιρό. Τα «πάντσερ» τα βρήκαν σκούρα στην επίθεση και κόλλησαν στο μηδέν απέναντι στην καταπληκτική άμυνα των Μαγυάρων. Η «νασιοναλμάνσαφτ» με 6 βαθμούς (1-3-1) δεν μπορεί να διεκδικήσει την πρώτη θέση του ομίλου, που οδηγεί στην τελική φάση της διοργάνωσης.

Για τον προπονητή της Γερμανίας, Χάνσι Φλικ, η ήττα από την Ουγγαρία ήταν η πρώτη του από την στιγμή που ανέλαβε την τεχνική ηγεσία των «πάντσερ». Κάπως έτσι το αήττητο σερί του σταμάτησε στο 15ο παιχνίδι (9-4-1). Οι Γερμανοί αναζητούν αντίδραση σ’ ένα μεγάλο ευρωπαϊκό ντέρμπι και ο έμπειρος τεχνικός υποστήριξε ότι δεν πρέπει να χαθεί η εμπιστοσύνη στην ομάδα λίγο πριν την έναρξη του Μουντιάλ. 

Το ματς του πρώτου γύρου στο Μόναχο έληξε 1-1, όμως η αναμέτρηση στο «Γουέμπλεϊ» ξυπνάει μνήμες από το πρόσφατο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα. Στις 29 Ιουνίου του 2021, η Αγγλία επικράτησε 2-0 της Γερμανίας και σε νοκ άουτ ματς πήρε το εισιτήριο για τους «8». 

Τα μέλη της Novibet μπορούν καθημερινά να βρουν προσφορές* για τα μεγάλα παιχνίδια και κορυφαίο πρόγραμμα ανταμοιβής*.

Το Nations League όπως θα ήθελες να είναι…

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις