Ακτινογραφία κουπονιού (Δευτέρα 26/9): Κρίνεται η πρωτιά στην Ουγγαρία

ακτινογραφία

Ακτινογραφία κουπονιού (Δευτέρα 26/9): Διαβάστε γρήγορα και άμεσα τις σημαντικότερες ειδήσεις από τις ομάδες του κουπονιού.

Στη σημερινή ακτινογραφία κουπονιού παρουσιάζουμε τα πιο ενδιαφέροντα νέα από τους αγώνες της ημέρας, ώστε να είστε μελετημένοι πριν ποντάρετε σε οποιαδήποτε αγώνα.

Αγγλία – Γερμανία (21:45): Από την μια ο υποβιβασμός της Αγγλίας στην δεύτερη κατηγορία του Nation League και από την άλλη η εντός έδρας ηττα από την Ουγγαρία για την Γερμανία. Βυθισμένες σε έντονη κρίση και οι δύο εθνικές ομάδες, θα προσπαθήσουν να διασκεδάσουν τις εντυπώσεις στο φινάλε της διοργάνωσης. Οπότε goal/goal  στο 1.83 της Novibet.

Oυγγαρία – Ιταλία  (21:45): Ο εμβληματικός αρχηγός της Ουγγαρίας Αντάμ Σαλαι σήμειωσε ένα πολυ όμορφο γκολ και η χώρα του πανηγύρισε μια σπουδαία εκτός έδρας νίκη απέναντι στη Γερμανία.  Ο σκόρερ ανακοίνωσε πως το σημερινό είναι το τελευταίο του παιχνίδι με την εθνική του ομάδα . Ένα παιχνίδι που θα κρίνει ποια από τις δύο θα πάει στο φάιναλ φορ. Η Ιταλία θέλει μόνο νίκη και θα ψάξει με μανία το γκολ. Διαθέτει την ποιότητα και μπορεί να το πετύχει, ακόμα και χωρίς τον Ιμόμπιλε (ξανά). Φυσικά κανείς δεν γίνεται να υποτιμήσει τα επιτεύγματα της Ουγγαρίας, η οποία έχει σκοράρει σε όλα τα παιχνίδια του Nations League φέτος. Επιλέγουμε το Χ2 και over 1,5 στο 1.75 του Pamestoixima.gr.

Μαυροβούνιο – Φιλανδία (21:45): Δεν μπόρεσε να φανεί ιδιαίτερα ανταγωνιστικό το Μαυροβούνιο στον «τελικό» για την πρώτη θέση κόντρα στη Βοσνία και ηττήθηκε με 1-0. Σώζοντας την ισοπαλία, η Φιλανδία κατάφερε να κρατά στα χέρια της υπόθεση-παραμονή στη δεύτερη κατηγορία. Στην τελευταία αγωνιστική χρειάζεται ίδιο ή καλύτερο αποτέλεσμα από τους Ρουμάνους (που την ίδια ώρα φιλοξενούν την αδιάφορη Βοσνία) για να αποφύγει την τελευταία θέση του ομίλου.  Επιλέγουμε Χ2 και under 3,5  στο  τίμιο 1.85 της Stoiximan.

Ρουμανία – Βοσνία (21:45): Στο άλλο ματς του ομίλου η Ρουμανία καίγεται. Τρία τα σενάρια της αποφυγής του υποβιβασμού. Σε περίπτωση ισοπαλίας κόντρα στη Βοσνία θέλει ήττα της Φινλανδίας. Σε περίπτωση νίκης χρειάζεται να μην νικήσει η Φινλανδία. Φυσικά, αν ηττηθεί, υποβιβάζεται στην τρίτη κατηγορία. Πολύ καλοί ήταν οι Ρουμάνοι στη Φινλανδία, όμως δεν μας πείθουν με μόνο αυτό το μικρό δείγμα. Είχαν προηγηθεί πολλές άσχημες εμφανίσεις και θέλουμε να τους ξαναδούμε. Οι Βόσνιοι θέλουν τη διατήρηση του αήττητού τους και θα βάλουν δύσκολα .  Το 2-3 γκολ  στο 2.00 του Pamestoixima.gr καλύπτει πολλά ενδεχόμενα.

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις