Με σκόρερ και μια έμπνευση στο 8.40!

Scorakias

Ο #Scorakias επανέρχεται με προγνωστικά από το UEFA Nations League, ποντάροντας σε σκόρερ και βόμβα του 8.40!

Ο Scorakias ποντάρει στο UEFA Nations League, αλλά πάντα με προσοχή. Είναι μια διοργάνωση που πολλοί δεν παίρνουν στα σοβαρά. Αυτό εξηγεί τα περίεργα αποτελέσματα, οπότε ίσως είναι πιο συνετό να πάμε σε ειδικά στοιχήματα.

O Scorakias έχει έμπνευση στο 8.40!

Σε ένα από τα πιο σημαντικά παιχνίδια της βραδιάς, η Ουγγαρία υποδέχεται την Ιταλία στον όμιλο της φωτιάς! Κανένας δεν περίμενε πως οι Ούγγροι θα είναι στην κορυφή μετά από πέντε ματς, έχοντας σαν αντιπάλους Ιταλία, Γερμανία και Αγγλία. Τα κατάφεραν όμως και έφτασαν να παίζουν την πρωτιά στο τελευταίο παιχνίδι απέναντι στους Ιταλούς. Μάλιστα πηγαίνουν για δυο αποτελέσματα. Αυτό που βλέπω είναι πως θα γίνει κλεφτοπόλεμος στη Βουδαπέστη. Ίσως το ματς κριθεί στο τέλος και εκεί μιλούν συνήθως οι προσωπικότητες. Πολλοί οι τραυματισμοί στους φιλοξενούμενους που έχουν ξεμείνει από μεγάλα ονόματα. Ωστόσο στην άμυνα υπάρχει μια κολώνα που λέγεται Μπονούτσι. Μια στημένη φάση θέλει ο Ιταλός για να το κάνει… στο 8.40!

Novibet – με 0% γκανιότα* και το στοίχημά σου αξίζει περισσότερα!

Μονόπλευρο ενδιαφέρον που βγάζει σημείο

Στον 3ο όμιλο της Β’ Κατηγορίας τα πράγματα έχουν εν μέρει ξεκαθαρίσει. Αυτό που παραμένει ανοικτό είναι η τελευταία θέση. Η 4η Ρουμανία υποδέχεται τη Βοσνία και θέλει τη νίκη, ενώ η 3η Φινλανδία ταξιδεύει στο Μαυροβούνιο που δεν έχει βαθμολογικό κίνητρο, αφού υπερέχει στην ισοβαθμία με τους Ρουμάνους. Οι Φινλανδοί κρατούν την τύχη στα χέρια τους και χρειάζονται γκολ για να είναι ήσυχοι. Πρώτος σκόρερ τους και βαρύ πυροβολικό είναι ο Τϊμο Πούκι. Πληρώνει πάνω από 3.00 και μπαίνει στο παιχνίδι μου.

Πολλά με λίγα

Κλείνω  με ένα ματς που δεν έχει κανένα βαθμολογικό κίνητρο. Το Γιβραλτάρ φιλοξενεί τη Γεωργία ή αλλιώς ο τελευταίος τον πρώτο. Τα συνολικά τέρματα των γηπεδούχων μέχρι στιγμής είναι 2-16 και των φιλοξενούμενων 14-2. Πιστεύω πως οι Γεωργιανοί μπορούν να πετύχουν τουλάχιστον ένα γκολ σε κάθε ημίχρονο και φαβορί για να το κάνει είναι το νέο μεγάλο αστέρι τους, ο επιθετικός της Νάπολι, Κβαρατσχέλια.

Σκόρερ
21:45
Ουγγαρία - Ιταλία
Γκολ Μπονούτσι
8.40
BET: 3 units
Σκόρερ
21:45
Μαυροβούνιο - Φινλανδία
Γκολ Πούκι
3.30
BET: 5 units
Σκόρερ
21:45
Γιβραλτάρ - Γεωργία
Γκολ Κβαρατσχέλια
2.12
BET: 8 units
Μονό
21:45
Γιβραλτάρ - Γεωργία
Γεωργία να σκοράρει και στα δυο ημίχρονα
1.91
BET: 12 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις