«Τελικοί» σε Ρουμανία και Ουγγαρία

Προγνωστικά

Τελική ευθεία στο Nations League με προγνωστικά από τα πιο ενδιαφέροντα παιχνίδια της βραδιάς... #Makrakis

Βρισκόμαστε στην τελευταία αγωνιστική του Nations League. Αυτό σημαίνει πως πολλά παιχνίδια αξίζουν για στοιχηματισμό. Πάμε να αναλύσουμε τα προγνωστικά και να επιλέξουμε αυτά που αξίζουν.

Προγνωστικά: Ουγγαρία – Ιταλία

Φονέας γιγάντων η Ουγγαρία, «άλωσε» την Λειψία και βρίσκεται κοντά στην πρόκρισή της στο Final 4 της διοργάνωσης. Αν μη τι άλλο ένα μεγάλο επίτευγμα για ομάδες με το status των Ούγγρων. Και για την Ιταλία βέβαια η πρωτιά σε αυτόν τον όμιλο χρειάζεται επειγόντως, ώστε να «ξεπλύνει» έστω και λίγο την ντροπή που απέκτησε μετά τον αποκλεισμό της από τα τελικά του Κατάρ, ούσα εν ενεργεία πρωταθλήτρια Ευρώπης.

Φαβορί φυσικά και είναι οι Ιταλοί. Οι Ούγγροι έχουν το πλεονέκτημα της έδρας και τους αρκεί και η ισοπαλία. Η Ιταλία είναι η μόνη ομάδα που κατάφερε να τους κερδίσει στον όμιλο. Μπάλα στους Ιταλούς και αντεπιθέσεις περιμένω από τους γηπεδούχους. Άρα λίγες επιθέσεις, λίγα κόρνερ. Το under 3,5 κόρνερ των Ούγγρων παίζει στο υψηλό 2.10.

Επιπλέον, θεωρώ πολύ πιθανό να έχουμε και γκολ στο τελευταίο κομμάτι της αναμέτρησης. Κάποιος από τους δύο θα ψάχνει γκολ, αφού δεν περιμένω να παρθεί κάποια μεγάλη διαφορά. Η συγκεκριμένη επιλογή παίζει στο 1.90 της Stoiximan.

Novibet – Το Cash out* όπως θα ήθελες να είναι

Προγνωστικά: Ρουμανία – Βοσνία

«Τελικός» για τους Ρουμάνους, αδιάφορο παιχνίδι για τους Βόσνιους που προκρίθηκαν. Οι Ρουμάνοι έχουν πρόβλημα στο γκολ και αυτός είναι ο λόγος που βρίσκονται τόσο χαμηλά στον πιο ισοδύναμο όμιλο της διοργάνωσης. Με την Φιλανδία πήραν βαθμό, ο οποίος ίσως παίξει καθοριστικό ρόλο. Δεν χρειάζεται πολλή ανάλυση. Μπορεί η Βόσνιοι να είναι πρώτοι, αλλά δεν έχουν και τεράστια διαφορά ποιότητας με τους αποψινούς τους αντιπάλους. Περιμένω από τους γηπεδούχους να κάνουν το καθήκον. Επιλογή μας στα προγνωστικά θα είναι ο άσος.

Κόρνερ
21:45
Ουγγαρία - Ιταλία
Ουγγαρία under 3,5 κόρνερ
2.10
BET: 20 units
Ειδικό
21:45
Ουγγαρία - Ιταλία
Γκολ μετά το 71'
1.90
BET: 10 units
Μονό
21:45
Ρουμανία - Βοσνία-Ερζεγοβίνη
1
2.10
BET: 10 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις