ΑΧΑΣΤΗ ΤΡΙΠΛΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΕΓΓΡΑΦΗΣ!

ΔΩΡΟ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΗΜΕΡΑ

ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΜΕ ΔΩΡΑ* ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ

ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΛΙΓΟ

ΚΑΤΑΘΕΣΗ; LAST YEAR!

Μάντσεστερ Σίτι - Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ προγνωστικά και ανάλυση αγώνα

ΔΩΡΟ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΗΜΕΡΑ

H BET365 ΣΕ ΚΑΛΩΣΟΡΙΖΕΙ ΜΕ ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ*!

H BET365 ΣΕ ΚΑΛΩΣΟΡΙΖΕΙ ΜΕ ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ*!

ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΜΑΤΟΣ

ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΜΑΤΟΣ

ΤΡΙΠΛΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΦΩΤΙΑ ΜΕ 700 ΔΩΡΑ*

ΤΡΙΠΛΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΦΩΤΙΑ ΜΕ 700 ΔΩΡΑ*

ΤΡΕΛΟ ΔΩΡΟ* ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΗΜΕΡΑ!

ΤΡΕΛΟ ΔΩΡΟ* ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΗΜΕΡΑ!

ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΜΕ ΔΙΠΛΟ ΔΩΡΟ*

ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΜΕ ΔΙΠΛΟ ΔΩΡΟ*

Μάντσεστερ Σίτι - Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ προγνωστικά και ανάλυση αγώνα

LIVE BETTING 24/7!

Best picks

Best Picks Τετάρτης με τιτανομαχίες στο Champions League

προγνωστικά στοιχήματος

Τίμιο εξάρι στο Μάντσεστερ

προγνωστικά

Θα μιλήσουν οι φανέλες στο 2.25

Αθλητικές μεταδόσεις ημέρας.

Αθλητικές μεταδόσεις σήμερα (Τετάρτη 17/4)

«Μπαμ» Μπομ στο 2.45

«Μπαμ» Μπομ στο 2.45

Προγνωστικά σνούκερ: Με αρετή και τόλμη από 1.88 έως 3.40

Προγνωστικά σνούκερ: Με αρετή και τόλμη από 1.88 έως 3.40

Best Picks, ή αλλιώς τα καλύτερα προγνωστικά ημέρας.

Best Picks Τρίτης με Champions League και χαμηλές κατηγορίες Αγγλίας

Ανοιχτό ματς αναμένουμε

Ανοιχτό ματς αναμένουμε

προγνωστικά Ευρωλίγκα

Όταν καίει η μπάλα…

προγνωστικά στοιχήματος

Πάθος και έδρα οδηγούν στο 2.85

ΑΧΑΣΤΗ ΤΡΙΠΛΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΕΓΓΡΑΦΗΣ!

Μάντσεστερ Σίτι – Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ προγνωστικά και ανάλυση αγώνα

Μάντσεστερ Σίτι - Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ

Μάντσεστερ Σίτι - Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ προγνωστικά στοιχήματος και ανάλυση αγώνα από τη στήλη του Bet of the day, όπως έχετε συνηθίσει στο koubanezos.gr.

Η αναμέτρηση Μάντσεστερ Σίτι – Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ξεχωρίζει στο πρόγραμμα της Κυριακής. Ανάλυση και tips από το Bet of the Day.

  • «Στάδιο Έτιχαντ» (53.400), Μάντσεστερ.
  • Διαιτητής: Μάικλ Όλιβερ.
  • Αρκετά ισορροπημένα τα αποτελέσματα μεταξύ τους τα τελευταία χρόνια, καθώς στα τελευταία 13 ντέρμπι του Μάντσεστερ η Σίτι έχει επτά νίκες, η Γιουνάιτεντ πέντε και η ισοπαλία εμφανίστηκε μόνο μία φορά.
  • Στην έδρα της η Σίτι η Γιουνάιτεντ έχει καλύτερα αποτελέσματα, καθώς στις τελευταίες οκτώ αναμετρήσεις έχει πέντε νίκες, μία ισοπαλία και δύο ήττες.
  • Από πλευράς γκολ, το no goal & under 2,5 επιβεβαιώθηκε σε έξι σερί ματς πριν το πιο πρόσφατο μεταξύ τους παιχνίδι (4-1 στο «Έτιχαντ»).

Μάντσεστερ Σίτι

Ρεπορτάζ: Έκανε «υγιεινό περίπατο» στην έδρα της (συνήθως) ανταγωνιστικής και δυσκολοκατάβλητης Γουλβς η Μάντσεστερ Σίτι, στην αγωνιστική πριν τη διακοπή των εθνικών. Πήρε προβάδισμα στα 56 δευτερόλεπτα με τον Γκρίλις κι έκανε το 0-2 στο 16’ με τον συνήθη ύποπτο Χάαλαντ. Ήρθε κι η απευθείας κόκκινη του Κόλινς στο 33’ για να κάνει ακόμα πιο εύκολα τα πράγματα για τους φιλοξενούμενους. Η Γουλβς πάντως δεν τα παράτησε και είχε τις στιγμές της για να μειώσει, μέχρι που ο Φόντεν της έκοψε κάθε ελπίδα κάνοντας το 0-3 στο 69’. Η ομάδα του Γκουαρδιόλα παρέμεινε στη δεύτερη θέση, ισόβαθμη με την Τότεναμ στους 17 βαθμούς.

Stat attack: Εννιά συνεχόμενες νίκες και 13 σερί ματς χωρίς ήττα μετρά εντός έδρας η Σίτι.

Απουσίες: Επέστρεψε στις προπονήσεις αλλά δεν είναι στο 100% ο Λαπόρτ. Αμφίβολος ο Στόουνς μετά από έναν (όχι σοβαρό) τραυματισμό στο ματς Αγγλία – Γερμανία, αντίθετα με τον Φίλιπς που θα απουσιάσει για κάποιες εβδομάδες ακόμα.

Πιθανή ενδεκάδα (4-3-3): Έντερσον – Γουόκερ, Ντίας, Ακάντζι, Κανσέλο – Ντε Μπρόινε, Ρόδρι, Φόντεν – Μπερνάρντο Σίλβα, Γκρίλις, Χάαλαντ.

Novibet – με 0% γκανιότα* και το στοίχημά σου αξίζει περισσότερα!

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ

Ρεπορτάζ: Ήταν μία από τις έξι ομάδες που δεν έπαιξαν ούτε για την όγδοη αγωνιστική, καθώς το παιχνίδι της με τη Λιντς αναβλήθηκε. Τελευταίο δείγμα γραφής για τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ επομένως είναι το ευρωπαϊκό ματς κόντρα στην Σέριφ στις 15 Σεπτεμβρίου. Λόγω των αναβολών στην Premier League, δόθηκε η δυνατότητα στον Τεν Χαγκ να παρατάξει την πιο δυνατή του εντεκάδα, κάτι που αύξησε τις πιθανότητες νίκης της ομάδας του. Πράγματι, οι «κόκκινοι διάβολοι» πέρασαν εύκολα από το Τιρασπόλ επικρατώντας με 2-0 από το ημίχρονο. Πιο αξιοσημείωτο γεγονός της αναμέτρησης το πρώτο γκολ του Ρονάλντο στην σεζόν, με πέναλτι στο 39’.

Stat attack: No goal & under 2,5 σε πέντε από τα τελευταία έξι ματς.

Απουσίες: Παραμένουν εκτός οι επιθετικοί Ράσφορντ και Μαρσιάλ. Εκτός ήδη και οι αναπληρωματικοί Γουάν-Μπισάκα, Φαν Ντε Μπέεκ, Ντουμπράβκα, Γουίλιαμς και Πελίστρι. Στη λίστα των απουσιών μπήκε μετά το παράθυρο των εθνικών κι ο Μαγκουάιρ.

Πιθανή ενδεκάδα (4-3-3): Ντε Χέα – Νταλότ, Βαράν, Μαρτίνεζ, Μαλάσια – Έρικσεν, Κασεμίρο, Μπρούνο Φερνάντες – Άντονι, Σάντσο, Ρονάλντο.

Μάντσεστερ Σίτι - Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ προγνωστικά και ανάλυση αγώνα

Μάντσεστερ Σίτι – Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ προγνωστικά: Θα ήταν παράλογο να πούμε ότι η Σίτι δεν είναι το φαβορί της αναμέτρησης. Όμως το ότι ακόμα και στα καλύτερα χρόνια της ιστορίας της της έχει πάρει τον «αέρα» η Γιουνάιτεντ  στα ντέρμπι που γίνονται στο γήπεδό της είναι ανησυχητικό. Από την άλλη, οι «κόκκινοι διάβολοι» δείχνουν εμφανή σημάδια βελτίωσης, αλλά είναι πολύ νωρίς για να πούμε ότι η παλιά καλή Γιουνάιτεντ έχει επιστρέψει. Επομένως, όπως και να’χει εμπιστευόμαστε τους γηπεδούχους. Δεδομένου ότι έχει στρώσει πολύ αμυντικά, η ομάδα του Τεν Χαγκ μπορεί να κρατήσει το σκορ σε χαμηλά επίπεδα. Άσος και under 3,5 η επιλογή μας, με απόδοση 2.57 στο Pamestoixima.gr.

Με το Παρά 1 στο Pamestoixima.gr το ποντάρισμά σου επιστρέφεται!

Μονό
16:00
Μάντσεστερ Σίτι - Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ
1 & under 3,5
2.57
BET: 15 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις