ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΓΝΩΡΙΜΙΑΣ: ΚΩΔΙΚΟΣ 200FS

ΔΩΡΟ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΗΜΕΡΑ

ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΜΕ ΔΩΡΑ* ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ

ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΛΙΓΟ

ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΓΝΩΡΙΜΙΑΣ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΛΙΓΕΣ ΗΜΕΡΕΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΧΑΝΕΤΑΙ

Άρσεναλ - Τότεναμ προγνωστικά και ανάλυση αγώνα

ΔΩΡΟ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΗΜΕΡΑ

H BET365 ΣΕ ΚΑΛΩΣΟΡΙΖΕΙ ΜΕ ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ*!

H BET365 ΣΕ ΚΑΛΩΣΟΡΙΖΕΙ ΜΕ ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ*!

ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΜΑΤΟΣ

ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΜΑΤΟΣ

ΞΕΚΙΝΑΣ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΜΕ 100 ΒΙΒΛΙΚΑ ΔΩΡΑ*!

ΞΕΚΙΝΑΣ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΜΕ 100 ΒΙΒΛΙΚΑ ΔΩΡΑ*!

ΤΡΕΛΟ ΔΩΡΟ* ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΗΜΕΡΑ!

ΤΡΕΛΟ ΔΩΡΟ* ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΗΜΕΡΑ!

Άρσεναλ - Τότεναμ προγνωστικά και ανάλυση αγώνα

LIVE BETTING 24/7!

Best Picks

Best Picks Παρασκευής με μπάλα, μπάσκετ και βόλεϊ έως 7.90!

προγνωστικά μπάσκετ

Λάθος όριο στο Λονδίνο

Προγνωστικά από Γαλλία και Ισπανία με την εικόνα να δείχνει δυο παίκτες από το γαλλικό πρωτάθλημα.

Επιστροφή στη δράση με δυάδα από Γαλλία και Ισπανία

Προγνωστικά τσάμπιονσιπ με την ομάδα της Λιντς στην εικόνα.

Έχει πολύ ζουμί η Championship

Προγνωστικά βόλεϊ με τις ομάδες Ολυμπιακός-ΠΑΟΚ στην εικόνα.

Στο Ολυμπιακός – ΠΑΟΚ με 7άρι!

προγνωστικά αγγλία 1 και Ligue 1 με παίκτη της Λιλ να είναι στην εικόνα.

Πέφτουν κορμιά στο «Πιέρ Μορούα»

Ουκρανία - Ιταλία ανάλυση και προγνωστικά αγώνα

Λιλ – Λανς: Ανάλυση & Προγνωστικά αγώνα

Over 2,5 ημέρας που διπλασιάζει για Κυριακή 03/03/24.

Το over 2,5 της ημέρας (29/3)

το bet builder της ημέρας

Το Bet Builder της ημέρας (29/3)

Ουκρανία - Ιταλία ανάλυση και προγνωστικά αγώνα

Βίρτους Μπολόνια – Παναθηναϊκός: Ανάλυση & Προγνωστικά αγώνα

ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΓΝΩΡΙΜΙΑΣ: ΚΩΔΙΚΟΣ 200FS

Άρσεναλ – Τότεναμ προγνωστικά και ανάλυση αγώνα

Άρσεναλ - Τότεναμ προγνωστικά

Άρσεναλ - Τότεναμ προγνωστικά στοιχήματος και ανάλυση αγώνα από τη στήλη του Bet of the day, όπως έχετε συνηθίσει στο koubanezos.gr.

Η αναμέτρηση Άρσεναλ – Τότεναμ ξεχωρίζει στο πρόγραμμα του Σαββάτου. Ανάλυση και tips από το Bet of the Day. Άρσεναλ – Τότεναμ προγνωστικά

  • «Στάδιο Έμιρεϊτς» (60.260), Λονδίνο.
  • Διαιτητής: Άντονι Τέιλορ.
  • Ελαφρύ προβάδισμα για την Τότεναμ μεταξύ των δύο ομάδων τα τελευταία χρόνια. Στις τελευταίες δώδεκα αναμετρήσεις τους σε όλες τις διοργανώσεις η Τότεναμ έχει επτά νίκες, η Άρσεναλ τέσσερις και ένα ματς έχει λήξει ισόπαλο.
  • Ωστόσο, στην έδρα της η Άρσεναλ είναι αήττητη τα τελευταία έντεκα χρόνια για την Premier League (7-4-0), και μετρά μία ήττα τα τελευταία 29 χρόνια (17-11-1).
  • Δύο νίκες και τρεις ήττες μετρά ο Αρτέτα κόντρα στην Τότεναμ (2/2 εντός έδρας), ενώ ο Κόντε έχει απολογισμό 2-3-4 απέναντι στην Άρσεναλ.

Άρσεναλ

Ρεπορτάζ: Ήταν πολύ επικίνδυνο το εκτός έδρας ματς κόντρα στην Μπρέντφορντ, ειδικά μετά την πρώτη ήττα της σεζόν από τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Όμως η Άρσεναλ ανταπεξήλθε και με το παραπάνω, κερδίζοντας εύκολα με 3-0 στο «Μπρέντφορντ Κομιούνιτι». Έπαιζε μόνη της στο γήπεδο, είχε τον απόλυτο έλεγχο και από το ημίχρονο είχε ουσιαστικά καθαρίσει το παιχνίδι. Σκόρερ οι Σαλιμπά (17’), Ζεσούς (28’) και Φάμπιο Βιέιρα (49’), με τον Σάκα να σημειώνει δύο ασίστ. Με αυτό τον τρόπο η ομάδα του Αρτέτα παρέμεινε στην κορυφή, έναν βαθμό μπροστά από Μάντσεστερ Σίτι και Τότεναμ που ακολουθούν.

Stat attack: Έχει δεχτεί γκολ στα τελευταία οκτώ εντός έδρας ματς για την Premier League, νικώντας τα τελευταία πέντε.

Απουσίες: Σίγουρες οι απουσίες των Σμιθ-Ρόου, Ελνένι και Σέντρικ. Ο Τίρνεϊ κι ο Πάρτεϊ επέστρεψαν από τις εθνικές τους ομάδες με τραυματισμό που κρίνει αμφίβολη την συμμετοχή τους. Το ίδιο κι ο Έντεγκαρντ που όμως δεν είχε κάτι σοβαρό και θα είναι διαθέσιμος, όπως κι ο Ζιντσένκο που ξεπέρασε το πρόβλημα τραυματισμού του.

Πιθανή ενδεκάδα (4-3-3): Ράμσντεϊλ – Γουάιτ, Σαλιμπά, Γκάμπριελ, Ζιντσένκο – Έντεγκαρντ, Πάρτεϊ, Τσάκα – Σάκα, Μαρτινέλι, Ζεσούς.

Novibet – με 0% γκανιότα* και το στοίχημά σου αξίζει περισσότερα!

Τότεναμ

Ρεπορτάζ: Έκανε το καθήκον της και με το παραπάνω η Τότεναμ, η οποία διέλυσε με το εντυπωσιακό 6-2 τη Λέστερ. Μετά από ένα πρώτο ημίχρονο που ζορίστηκε, έμεινε πίσω, ανέτρεψε το σκορ και τελικά πήγε στα αποδυτήρια με το 2-2. Με το «καλημέρα» στο δεύτερο ημίχρονο ο Μπεντανκούρ έκανε το 3-2. Αφού άντεξε την πίεση της Λέστερ σε ορισμένες περιπτώσεις, η ομάδα του Κόντε καθάρισε το ματς με πρωταγωνιστή τον Σον. Ο Κορεάτης εξτρέμ (ο οποίος δεν είχε σκοράρει μέχρι τότε στην σεζόν) μπήκε ως αλλαγή στο 59’ για να κάνει χατ-τρικ (!), διαμορφώνοντας το τελικό 6-2. Τα «σπιρούνια» διατήρησαν τη διαφορά ενός βαθμού από την κορυφή και θα την πιάσουν σε περίπτωση νίκης απέναντι στην Άρσεναλ.

Stat attack: Είναι αήττητη στα τελευταία οκτώ εκτός έδρας ματς για το πρωτάθλημα.

Απουσίες: Λίγο πριν ξεκινήσουν οι αγώνες των εθνικών ο Γιορίς τραυματίστηκε κι έμεινε εκτός αποστολής της Γαλλίας, οπότε είναι αμφίβολος για το ντέρμπι. Ο Κουλουσέφσκι επέστρεψε από τα ματς της Σουηδίας με τραυματισμό που θα τον κρατήσει εκτός, μαζί με τους ήδη τραυματίες Λούκας Μόουρα και Ντέιβις.

Πιθανή ενδεκάδα (3-4-3): Γιορίς – Ρομέρο, Ντάιερ, Λενγκλέ – Έμερσον, Χόιμπιεργκ, Μπεντανκούρ, Σεσενιόν – Ριτσάρλισον, Σον, Κέιν.

Άρσεναλ - Τότεναμ προγνωστικά και ανάλυση αγώνα

Άρσεναλ – Τότεναμ προγνωστικά: Ντέρμπι του βορείου Λονδίνου, ντέρμπι μίσους μεταξύ δύο εκ των τριών κορυφαίων ομάδων στη φετινή Premier League. Συνήθως στα μεταξύ τους ματς η έδρα είναι αυτή που κρίνει τον νικητή. Ειδικά στην περίπτωση της Άρσεναλ, η παράδοση την ευνοεί ακράδαντα όταν αγωνίζεται στο γήπεδό της. Είναι έτσι κι αλλιώς εξαιρετική ομάδα και δίκαια βρίσκεται στην πρώτη θέση. Όμως κι η Τότεναμ δεν πάει πίσω, παραμένοντας αήττητη εντός συνόρων και ακολουθώντας στο -1.

Το επιθετικό και κυριαρχικό παιχνίδι των «κανονιέρηδων» σε συνδυασμό με τις αντεπιθέσεις «φωτιά» και την αδιαμφισβήτητη ποιότητα των φιλοξενούμενων στην επίθεση προϊδεάζουν ένα ανοιχτό ματς. Έτσι κι αλλιώς, τα ντέρμπι του βορείου Λονδίνου κλασικά έχουν πολλά γκολ, ειδικά στο Έμιρεϊτς. Συνδυάζουμε goal/goal & over 2,5 με απόδοση 1.95 στο Pamestoixima.gr. Έξτρα επιλογή το να σκοράρει ο Κέιν (13 γκολ σε 15 ματς κόντρα στην Άρσεναλ), που πληρώνει 2.25 στη Novibet.

Με το Παρά 1 στο Pamestoixima.gr το ποντάρισμά σου επιστρέφεται!

Μονό
14:30
Άρσεναλ - Τότεναμ
Goal/goal & over 2,5
1.95
BET: 15 units
Σκόρερ
14:30
Άρσεναλ - Τότεναμ
Γκολ Κέιν
2.25
BET: 10 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις