Πορτογαλία – Ισπανία προγνωστικά και ανάλυση αγώνα

Πορτογαλία - Ισπανία προγνωστικά

Πορτογαλία - Ισπανία προγνωστικά στοιχήματος και ανάλυση αγώνα από τη στήλη του Bet of the day, όπως έχετε συνηθίσει στο koubanezos.gr.

Η αναμέτρηση Πορτογαλία – Ισπανία ξεχωρίζει στο πρόγραμμα της Τρίτης. Ανάλυση και tips από το Bet of the Day. Πορτογαλία – Ισπανία προγνωστικά

  • «Εστάντιο Μουνισιπάλ Ντε Μπράγκα» (30.268), Μπράγκα.
  • Διαιτητής: Ντανιέλε Ορσάτο.
  • Πρώτος γύρος: Ισπανία – Πορτογαλία 1-1.
  • Πέντε συνεχόμενες ισοπαλίες μετρούν μεταξύ τους οι δύο ομάδες. Συνολικά, σε 39 αναμετρήσεις η Ισπανία υπερτερεί με 16 νίκες, 17 ισοπαλίες και μόλις έξι ήττες.
  • No goal σε επτά από τις τελευταίες εννιά φορές που συναντήθηκαν οι δύο ομάδες.

Πορτογαλία

Ρεπορτάζ: Πέρασε σαν σίφουνας από την Τσεχία και πάτησε κορυφή η Πορτογαλία το Σάββατο. Με δύο γκολ ανά ημίχρονο η ομάδα του Φερνάντο Σάντος επικράτησε με 4-0 σε μια εξαιρετική βραδιά κόντρα σε έναν υπολογίσιμο αντίπαλο. Ο Νταλότ άνοιξε το σκορ στο 33’ και φάνηκε πως το 0-1 θα ήταν το σκορ του ημιχρόνου. Ο Μπρούνο Φερνάντες τελικά έβαλε το δεύτερο γκολ της ομάδας του πριν την ανάπαυλα, με τον Σικ μάλιστα να χάνει την ευκαιρία να μειώσει με πέναλτι στο έκτο λεπτό των καθυστερήσεων του ημιχρόνου. Απρόσμενος πρωταγωνιστής ο Νταλότ που έβαλε και δεύτερο (και μάλιστα εντυπωσιακό) γκολ στο 52’, με τον Ντιόγκο Ζότα να βάζει το «κερασάκι στην τούρτα» στο 82’. Έναν βαθμό χρειάζεται για να εξασφαλίσει την πρωτιά η «σελεσάο» και να διεκδικήσει το δεύτερο Nations League της ιστορίας της.

Stat attack: Σε τέσσερα διαδοχικά παιχνίδια φέρνει no goal.

Απουσίες: Η επιστροφή του Κανσέλο από την τιμωρία του λογικά θα σημάνει και την επιστροφή του στην εντεκάδα, στα αριστερά της άμυνας. Τραυματίστηκε στο πρόσωπο αλλά έβγαλε το ματς με την Τσεχία ο Ρονάλντο, οπότε αναμένεται να είναι διαθέσιμος και σήμερα.

Πιθανή ενδεκάδα (4-3-3): Κόστα – Νταλότ, Ντίας, Ντανίλο Περέιρα, Κανσέλο – Παλίνια, Μπρούνο Φερνάντες, Νέβες – Μπερνάρντο Σίλβα, Λεάο, Ρονάλντο.

Novibet – με 0% γκανιότα* και το στοίχημά σου αξίζει περισσότερα!

Ισπανία

Ρεπορτάζ: Μόνη της μπήκε σε μπελάδες η Ισπανία, καθώς ηττήθηκε με 2-1 από την Ελβετία εντός έδρας κι έπεσε στη δεύτερη θέση του ομίλου της στο Nations League. Θύμισε την κακή Ισπανία πριν το Euro, μια ομάδα ανίκανη να αξιοποιήσει τα τεράστια ποσοστά κατοχής της μπάλας. Λίγες φορές κατάφερε να απειλήσει ουσιαστικά την εστία του Ζόμερ, και ίσως τη μοναδική φορά που βρήκε λίγο χώρο το εκμεταλλεύτηκε με τον Άλμπα να σκοράρει. Πλήρωσε και την απροσεξία της στην άμυνα δεχόμενη δύο γκολ από κόρνερ, ένα πριν (21’) κι ένα αμέσως μετά (58’) το δικό της στο 55’. Μόνος τρόπος να τερματίσει πρώτη στον όμιλο και να διεκδικήσει το τρόπαιο του Nations League (όπως την τελευταία φορά που πήγε τελικό) είναι η νίκη στην έδρα των Πορτογάλων.

Stat attack: Μετρά μόνο μία ήττα στα τελευταία εννιά εκτός έδρας ματς.

Απουσίες: Κανένας νέος τραυματισμός για το σύνολο του Ενρίκε, από το οποίο λείπουν εξαρχής οι Λαπόρτ, Τιάγκο, Ογιαρθάμπαλ, Φάτι και Όλμο.

Πιθανή ενδεκάδα (4-3-3): Σιμόν – Καρβαχάλ, Έρικ Γκαρθία, Πάου Τόρες, Άλμπα – Πέδρι, Ρόδρι, Γιορέντε – Φεράν Τόρες, Σαράμπια, Μοράτα.

Πορτογαλία - Ισπανία προγνωστικά και ανάλυση αγώνα

Πορτογαλία – Ισπανία προγνωστικά: Κλασικό ντέρμπι το συγκεκριμένο ανάμεσα στις δύο χώρες της ιβηρικής χερσονήσου. Η εικόνα των δύο ομάδων την περασμένη αγωνιστική ήταν εκ διαμέτρου αντίθετη, κι εύλογα οι γηπεδούχοι θεωρούνται το φαβορί. Σε ένα «do or die» όπως το αποψινό όμως άλλοι παράγοντες μετρούν πιο πολύ. Επί Σάντος η Πορτογαλία έχει αποκτήσει έναν χαρακτήρα νικητή, ξέροντας να παίρνει αυτό που θέλει με οποιοδήποτε κόστος. Αυτό σημαίνει ότι περιμένουμε αν χρειαστεί να παίξει 90 λεπτά για την ισοπαλία ώστε να πάρει την πρωτιά.

Οι Ισπανοί δεν πείθουν και πρέπει να μεταμορφωθούν μέσα σε λίγες μέρες για να πάρουν διπλό στην Μπράγκα. Θα χρειαστεί οπωσδήποτε να παίξουν ανοιχτά και να ρισκάρουν, κάτι που αναπόφευκτα αναμένεται να οδηγήσει σε πιο υψηλό σκορ. Μπορούν να βρουν από ένα γκολ η κάθε ομάδα και να επιβεβαιώσουν το goal/goal, που δίνεται σε απόδοση 1.83 στη Novibet.

  • Δεδομένου ότι δύσκολα θα ξεφύγει από την ισορροπία το ματς, δεν αναμένουμε να υπερισχύσει κάποια ομάδα στα πρώτα 45 λεπτά. Επομένως, βάζουμε στις επιλογές μας και το Χ ημιχρόνου, που στο Pamestoixima.gr δίνει 2.05.

Με το Παρά 1 στο Pamestoixima.gr το ποντάρισμά σου επιστρέφεται!

Μονό
21:45
Πορτογαλία - Ισπανία
Goal/goal
1.83
BET: 15 units
Μονό
21:45
Πορτογαλία - Ισπανία
Χ ημίχρονο
2.05
BET: 10 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις