Supercopa: Με ειδικά στο πρώτο El Clasico της σεζόν

Προγνωστικά

Το πρώτο τρόπαιο στη σεζόν κρίνεται απόψε στη Σεβίλλη και ο #Playmaker ποντάρει σε προγνωστικά από το ισπανικό Supercopa!

Τα είπαμε χθες στα ημιτελικά του Supercopa, όπου επιβεβαιώθηκε η στήριξη στην Μπέτις στο πρώτο ημίχρονο. Συνεχίζει να τρέχει το μίνι μακροχρόνιο σχετικά με την κατάκτηση του τροπαίου από την Μπαρτσελόνα, αλλά έχουμε και ειδικά στοιχήματα παικτών για τον τελικό στα σημερινά προγνωστικά μας.

Στο «Παλάσιο Μουνισιπάλ ντε Ντεπόρτες Σαν Πάμπλο» της Σεβίλλης θα κριθεί ο πρώτος τίτλος της σεζόν στην Ισπανία. Θα δούμε το πρώτο El Clasico, αφού οι δύο καλύτερες ομάδες της χώρας κατάφεραν να περάσουν με άνεση στον τελικό. Αμφότερες δυσκολεύτηκαν στο πρώτο ημίχρονο, αλλά στο δεύτερο μισό μπήκαν αποφασισμένες για να πάρουν την πρόκριση.

Η Ρέαλ επικράτησε με 100-69 της Μπέτις με πρωταγωνιστή τον Μούσα που πέτυχε 21 πόντους με 4/7 τρίποντα. Άξιος συμπαραστάτης ήταν ο Ντεκ με 17 πόντους και ο Γιαμπουσέλε με 13.  Στα ρηχά έμειναν οι Ταβάρες και Χεζόνια, ενώ ο πρωταγωνιστής των περσινών τελικών, Φαμπιάν Κοζέρ έμεινε χωρίς πόντο.

Η Μπαρτσελόνα μπορεί να βρέθηκε πίσω στο ημίχρονο, όμως κατάφερε να νικήσει την Μπανταλόνα με 91-74. Τα επτά τρίποντα του Λαπροβίτολα έκαναν τη διαφορά. Ο Αργεντίνος πέτυχε 26 πόντους και οδήγησε την ομάδα του στη νίκη. Στο μηδέν έμεινε ο Βέσελι, ενώ ο Σατοράνσκι έκανε μια μέτρια εμφάνιση.

Το Pamestoixima.gr δίνει αξία στο παιχνίδι σου!

Εκτίμηση: Βλέποντας τις δυο ομάδες χθες μου είναι ξεκάθαρο πως δεν είναι ακόμα έτοιμες και προφανώς είναι λογικό σε αυτό το σημείο της σεζόν. Ένα ντέρμπι μεταξύ τους είναι πάντα αμφίρροπο και η Ρεάλ είναι αλήθεια πως έχει πάρει τον αέρα της Μπαρτσελόνα εσχάτως, αλλά και γενικότερα σε τελικούς του Supercopa. Παίκτης βαρόμετρο για την ομάδα της Μαδρίτης φαίνεται πως θα είναι τη φετινή χρονιά ο Μούσα. Ο Βόσνιος έρχεται με φόρα από το Eurobasket και δείχνει να έχει ρυθμό. Είναι δεδομένο πως οι παλιοσειρές της Ρεάλ είναι πιο καταπονημένες, άρα ο «νέος» θα χρειαστεί να πάρει και πάλι αρκετές προσπάθειες. Το όριο στους πόντους του είναι ανεξήγητα στο 10,5 και το over φαντάζει προφανής επιλογή.

Με διάθεση για ρίσκο και επειδή σας αρέσουν τα match combo, θα συνδυάσω τα επιτεύγματα του Μούσα με τα ριμπάουντ του Γιαμπουσέλε. Ο Γάλλος φόργουορντ μάζεψε εννέα χθες, αλλά και στους περσινούς τελικούς απέναντι στην Μπαρτσελόνα είχε πάνω από εννέα σε τρεις από τους τέσσερις αγώνες. Η αθλητικότητά του θα είναι απαραίτητη για τη Ρέαλ και λογικά θα αγωνιστεί αρκετά λεπτά.

Μονό
19:30
Ρεάλ Μαδρίτης - Μπαρτσελόνα
Μούσα over 10,5 πόντοι
1.87
BET: 25 units
Multicombo
19:30
Ρεάλ Μαδρίτης - Μπαρτσελόνα
Μούσα over 12,5 πόντοι & pver 1,5 τρίποντο & Γιαμπουσέλε over 5,5 ριμπάουντ
8.00
BET: 5 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις