Ακτινογραφία κουπονιού (Κυριακή 25/9): Μπροστά στον κίνδυνο του υποβιβασμού η Γαλλία

ακτινογραφία

Ακτινογραφία κουπονιού (Κυριακή 25/9): Διαβάστε γρήγορα και άμεσα τις σημαντικότερες ειδήσεις από τις ομάδες του κουπονιού.

Στη σημερινή ακτινογραφία κουπονιού παρουσιάζουμε τα πιο ενδιαφέροντα νέα από τους αγώνες της ημέρας, ώστε να είστε μελετημένοι πριν ποντάρετε σε οποιαδήποτε αγώνα.

Ανδόρα – Λετονία (16.00): Η Λετονία τα έκανε μαντάρα στο ματς με την Μολδαβία, αφού έχασε και πλέον θέτει σε κίνδυνο την πρωτιά του ομίλου. Οπότε χρειάζεται θετικό αποτέλεσμα απέναντι σε μια ομάδα που παίζει με άγνοια κινδύνου. Το Χ2 & over 1,5 στο 1.73 της Novibet αξίζει το ποντάρισμά μας.

Έιμπαρ- Σανταντέρ (19:30): Απογοητευτική εμφάνιση για τους γηπεδούχους και ήττα 2-0 στην Ανδόρα. Πάντως εντός έδρας μετρά τρεις  σερί νίκες με Πονφεραντίνα, Καρταγένα και Γρανάδα με σύνολο γκολ 7-1. Παίζει απέναντι σε μια Σανταντέρ που είναι σε καλή κατάσταση και παλεύει όλα τα ματς. Άρα ο άσος & under 3,5 στο 1.98 της Novibet μου κάνει.

Δανία – Γαλλία (21:45): Η Γαλλία χρειάστηκε να περιμένει πέντε αγωνιστικές για να πάρει το πρώτο τρίποντο. Η Δανία έχασε αντίθετα απ’ την Κροατία. Διεκδικεί ακόμα την πρωτιά και δίνεται αουτσάιντερ στην έδρα της απέναντι σε μια Γαλλία, που και με απουσίες κατεβαίνει και δε δείχνει ιδιαίτερο ενδιαφέρον για τον θεσμό του Nations League, δίνοντας μάχη για την αποφυγή του υποβιβασμού.  Δεν επιλέγω σημείο, αλλά το goal/goal γκολ  του Pamestoixima.gr. στο 1.81.

Αυστρία – Κροατία (21:45): Την ίδια ώρα θα παίζεται και το άλλο ματς του ομίλου, το οποίο μπορεί να επηρεάσει το αποτέλεσμα του αγώνα. Οι Αυστριακοί «καίγονται» για τη νίκη προκειμένου να ελπίζουν σε παραμονή και, έχοντας στο μυαλό τους το πως κέρδισαν στο Όσιγεκ αλλά και με τη βοήθεια της έδρας, είναι ικανοί να αποσπάσουν τουλάχιστον ένα θετικό αποτέλεσμα. Η Κροατία θα παρουσιαστεί πιο χαλαρή, ο Ντάλιτς θα έχει την ευκαιρία να δοκιμάσει αρκετά πράγματα. Επιλέγουμε τον άσο στο τίμιο 2.85 της Stoiximan.

Οι αποδόσεις που θες είναι στο Pamestoixima.gr. Mε πλούσιο live streaming, μεγάλη ποικιλία από pre & live αγώνες και cash out κάθε στιγμή του αγώνα.

Ολλανδία – Βέλγιο (21:45): Σοβαρή και πειθαρχημένη στο εκτός έδρας παιχνίδι με την Πολωνία, κερδίζοντας με 2-0. Τραυματίστηκαν στο ματς  και τέθηκαν νοκ άουτ ο επιθετικός – αρχισκόρερ Ντεπάι και ο μέσος Ντε Γιονγκ. Γειτονικό ντέρμπι με φόντο την πρωτιά στον όμιλο. Ακλόνητο φαβορί για να την κατακτήσει η εξαιρετικά σοβαρή Ολλανδία, καθώς το Βέλγιο, με τη μέτρια εικόνα που δείχνει στη διοργάνωση, φαντάζει τρομερά δύσκολο να κερδίσει με τρία γκολ διαφορά.  Επιλέγουμε λοιπόν goal/goal στο 1.58 του Pamestoixima.gr, σκεπτόμενοι και τις απουσίες των γηπεδούχων.

 

 

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις