Με τα βλέμματα στραμμένα στο ντέρμπι των θρύλων

Με τα βλέμματα στραμμένα στο ντέρμπι των θρύλων

Προγνωστικά NFL: Μια δυάδα, ένα μονό και ένα ειδικό στις επιλογές του #QBMits για την τρίτη αγωνιστική του NFL.

Επιστροφή στα προγνωστικά NFL! Άλλη μια Κυριακή γεμάτη αναμετρήσεις, με όμορφα ντέρμπι, «ύπουλα» στοιχηματικά ματς και πάμπολλες στοιχηματικές επιλογές. Μία δυάδα, ένα μονό και ένα ειδικό θα είναι οι προτάσεις μας για σήμερα.

Προγνωστικά NFL: Με τις υπερηχητικές επιθέσεις

Ο quarterback Λαμάρ Τζάκσον αποτελεί έναν από τους καλύτερους του πρωταθλήματος και έχει θέσει από νωρίς τα θεμέλια για το κυνήγι του MVP. Η επίθεση των Ρέιβενς υπό την καθοδήγηση του δείχνει να είναι πολυδιάστατη, είτε με το τρέξιμο του Λαμάρ, είτε με τη βοήθεια των Ρασόντ Μπέιτμαν και Ντέβιν Ντούβερνεϊ.

Την περασμένη εβδομάδα, η ομάδα της Βαλτιμόρης τιμωρήθηκε γι’ αυτό που συνέβη στο τέταρτο τέταρτο απέναντι στο Μαϊάμι. Προηγούνταν με 35-14 και επαναπαύθηκαν με αυτή τη διαφορά, με αποτέλεσμα να χάνουν το παιχνίδι. Βέβαια οι Patriots δεν έχουν δύο «Ferrari» σαν τον Ταϊρίκ Χιλ και τον Τζέιλεν Γουάντλ. Έτσι μία πλήρως συγκεντρωμένη και σκληρή Βαλτιμόρη δύσκολα θα αποτύχει.

Στην άλλη αναμέτρηση έχουμε τον Πάτρικ Μαχόουμς. Τον μεγάλο αστέρα των Τσιφς που φέτος δείχνει να είναι πιο «κλειδωμένος» στο στόχο του από ποτέ. Και αυτό έχει φανεί από τις πρώτες δύο αγωνιστικές. Ο coach Άντι Ριντ έχει ενορχηστρώσει εξαιρετικά την επίθεση του με τον Μαχόουμς να αξιοποιεί όλα του τα επιθετικά όπλα. Οι μόνες περυσινές αδυναμίες των Τσιφς ήταν η προστασία της offensive line στον Μαχόουμς και το run game τους.

Novibet – Το Cash out* όπως θα ήθελες να είναι

Προς το παρόν, αυτά δείχνουν να έχουν ξεπεραστεί, με τον running back Κλάιντ Έντουαρντς Ελέρ να έχει επιστρέψει πλήρως από τους τραυματισμούς που τον ταλαιπώρησαν τα δύο προηγούμενα χρόνια και να προσφέρει τα μέγιστα στην επίθεση του Κάνσας. Οι Κολτς έχουν ξεκινήσει πολύ στραβά στη σεζόν. Οι περσινοί πρωταθλητές της περιφέρειας τους παρ’ όλο που αμυντικά είναι ισχυροί, δεν έχουν βρει τα πατήματα τους στην επίθεση, με τον quarterback Ματ Ράιαν να μη μπορεί να «δέσει» με την ομάδα.

Ντέρμπι των θρύλων

Στη δεύτερη ζώνη των αναμετρήσεων (23:25) έχουμε ένα ντέρμπι ανάμεσα σε δύο από τους καλύτερους quarterbacks όλων των εποχών. Τον GOAT Τομ Μπρέιντι και τον περυσινό MVP Άαρον Ρότζερς. Το ιστορικό των αναμετρήσεων μεταξύ των δυο τους δείχνει πως ο A-Rod δυσκολεύεται στη Φλόριντα (έχει ρεκόρ 3-5 στην καριέρα του).

Boost νίκης στο Pamestoixima.gr: Για όσους θέλουν πιο πολλά!

Επίσης ο Μπρέιντι προηγείται με 2-0 στις μεταξύ τους αναμετρήσεις όσο βρίσκεται στους Bucaneers. Μοναδική απώλεια για την ομάδα της Τάμπα, ο receiver Μάικ Έβανς, ο οποίος αποβλήθηκε την περασμένη εβδομάδα αφού χτύπησε αντίπαλο του. Ήρθε η ώρα, λοιπόν, του running back Λέοναρντ Φουρνέτ να κάνει ένα μεγάλο ματς, αφού η άμυνα των Πάκερς στο έδαφος έδειξε αδυναμίες απέναντι στους Μπέαρς την προηγούμενη Κυριακή.

Δυάδα απόδοσης 2.73
20:00
Νιου Ίνγκλαντ Πάτριοτς - Μπάλτιμορ Ρέιβενς
2 (-2,5)
1.82
20:00
Ιντιανάπολις Κολτς - Κάνσας Σίτι Τσιφς
2
1.50
BET: 15 units
Μονό
23:25
Τάμπα Μπέι Μπακανίρς - Γκριν Μπέι Πάκερς
1
1.82
BET: 25 units
Ειδικό
23:25
Τάμπα Μπέι Μπακανίρς - Γκριν Μπέι Πάκερς
Φουρνέτ over 68,5 γιάρδες
1.87
BET: 10 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις