Όλα για την πρόκριση

προγνωστικά μπάσκετ

Προγνωστικά μπάσκετ: Επιστρέφει με επιλογές από τους τελικούς των προκριματικών του BCL ο #Dogass με επιλογές που φτάνουν το 3.55.

Καλημέρα σε όλους. Ώρα τελικών στo Basketball Champions League και εμείς θα ασχοληθούμε με τρεις από τις τέσσερις αναμετρήσεις. προγνωστικά μπάσκετ

Προκριματικά μπάσκετ: Μπάμπεργκ vs Μπενφίκα

Η Μπάμπεργκ στο πιο δύσκολο παιχνίδι των προκριματικών κέρδισε στην παράταση τη Μπουντιβέλνικ με 97-94 (82-82 κανονική διάρκεια). Εξαιρετικός ο Ράιτ-Φόρμαν με 33 πόντους (κρατήστε αυτό το όνομα γιατί δεν θα αργήσει να προσεγγίσει μεγάλες ομάδες).

Από την άλλη, η οικοδέσποινα Μπενφίκα δυσκολεύτηκε αλλά έκαμψε την αντίσταση του Κεραυνού Στροβόλου με 73-65. Εξαιρετικός και μοναδικός διψήφιος ο Ιβάν Αλμέιδα με 20 πόντους. Στο ρόστερ της ξεχωρίζουν παίκτες με εμπειρία από το υψηλότατο επίπεδο όπως, οι Μάικ Ζίρμπες και Τόνι Ντάγκλας.

Εκτίμηση: Διαφορά ποιότητας μεταξύ των δύο ομάδων καθώς, η BBL είναι πολλά επίπεδα πάνω από την πορτογαλική λίγκα. Η Μπάμπεργκ διαθέτει εξαιρετικούς σκόρερ όπως οι Μπόχατσικ, Ράιτ-Φόρμαν και ο Σενφέλντερ που πήρε πρόσφατα το χάλκινο μετάλλιο στο Ευρωμπάσκετ. Η νίκη των Γερμανών με -3,5 θα μπει στις επιλογές μας.

Novibet – Το Cash out* όπως θα ήθελες να είναι

Μπέαρς vs FMP

Η Μπάκεν Μπέαρς έκανε το καθήκον της και διέλυσε με 83-65 τη Γκμούσντεν από την Αυστρία. Εξαιρετικοί οι Σκάιλερ Μπόουλιν και Ντενγκ Αντέλ με 14 και 16 πόντους, αντίστοιχα.

Από την άλλη, η FMP μετά τη μεγάλη νίκη επί της Μπρεογκάν κέρδισε και την Οπάβα με 92-76. Εξαιρετικός ο Ιζούντου με 18 πόντους. Πολύ καλός και ο Τρεντ Φρέιζερ με 16 πόντους και 12 ασίστ σε 38 λεπτά.

Εκτίμηση: Δεν έχει λογική ο φαβοριτισμός της FMP, καθώς πέραν της έδρας υπολείπεται στα υπόλοιπα επί μέρους οπότε δεν θα μπλέξουμε με σημείο. Μου αρέσει το over 77,5 πόντων των Μπάκεν Μπέαρς, καθώς και οι δύο ομάδες παίζουν ανοιχτά με πολλά σουτ τριών πόντων.

Boost νίκης στο Pamestoixima.gr: Για όσους θέλουν πιο πολλά!

Τόφας vs Κέμνιτζ

Η Τόφας του Δημήτρη Πρίφτη κέρδισε δύσκολα τη Βολουντάρι από την Ρουμανία με 68-57. Τα πάντα έκανε στο γήπεδο ο πρώην παίκτης των Μονακό και Βιλερμπάν Ρομπ Γκρέι με 24 πόντους.

Από την άλλη, η Κέμνιτζ πέρασε ένα εύκολο απόγευμα κερδίζοντας τη Φρίμπουργκ με 93-70. Εξαιρετικός και σε αυτό το παιχνίδι ο Μάρκο Φιλιπόβιτι με 17 πόντους.

Εκτίμηση: Πιο ομάδα η Κέμνιτζ από την Τόφας όμως η τούρκικη ομάδα διαθέτει τρεις παίκτες με τεράστια εμπειρία (Γκρέι, Μπραίμο και Έννις). Θα πάρω το εύρος νίκης 6-10 πόντους, αφού δεν βλέπω να ανοίγει η διαφορά σε πιο μεγάλα επίπεδα. προγνωστικά μπάσκετ

Μονό
19:00
Μπάμπεργκ - Μπενφίκα
1 (-3,5)
1.91
BET: 35 units
Μονό
20:00
Μπάκεν Μπέαρς - FMP
Μπέαρς over 77,5
1.83
BET: 22 units
Ειδικό
21:00
Τόφας - Κέμνιτζ
Εύρος νίκης 6-10 πόντοι
3.55
BET: 8 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις